Avani Kalutara Resort

Sri Lanka - Kalutara
  • God beliggenhed
  • Fantastiske omgivelser
  • Moderne faciliteter
  • Swimmingpool og børnepool

Oplev traditionel srilankansk kultur kombineret med et spændende og moderne twist !

AVANI er et populært førsteklassehotel med unik beliggenhed i særdeles naturskønne omgivelser. Hvor Kalu Ganga floden munder ud i det Indiske Ocean ligger dette dejlige hotel i en frodig palmelund og direkte ved den gyldne sandstrand. Hotellet tilbyder et smagfuldt mix af moderne og traditionel srilankansk stil med både afdæmpede og stærke farver samt træmøbler og lokal kunsthåndværk. De 105 hyggelige værelser ligger i 3-etagers bygninger og har alle aircondition, telefon, tv, DVD afspiller, minibar, te/kaffefaciliteter, værdiboks, hårtørrer og balkon/terrasse med skøn udsigt til haven, floden eller havet. Hotellet tilbyder restaurant, coffee shop, to barer, swimmingpool og børnepool ved stranden, fitness center, spa, tennis og vandsportsaktiviteter. Desuden underholdning om aftenen. Der er ca. 80 km til lufthavnen, ca. 120 km til Colombo og den historiske by, Kalutara, er kun 10 min. kørsel væk.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.