Coral Sands Hotel

Sri Lanka - Hikkaduwa
  • Familiær atmosfære
  • Direkte ved strand
  • Tæt på butikker og restauranter
  • Fantastisk udsigt

Hotellet ligger i et populært ferieområde hvor der både man både kan shoppe, bade, slikke sol og meget mere !

Coral Sands er et hyggeligt turistklassehotel med en afslappet og familiær atmosfære og skøn beliggenhed direkte ved stranden i livlige Hikkaduwa. Den tidligere fiskerlandsby Hikkaduwa er én af de mest populære ferieområder på Sri Lanka med lange, brede strande og roligt vand takket være et rev langs kysten. Området byder på godt, lokalt byliv med en del restauranter og shopping.

Coral Sands er et af Sri Lankas ældre hoteller, opført i 1975 og naturligvis renoveret flere gange, sidst i 2011. Hotellet er omkranset af en stor have og består af flere 2-etagers bygninger, der ligger lidt forskudt langs stranden. Vi har valgt kun at benytte hotellets Deluxe værelser, som har aircondition, TV, telefon, værdiboks, minibar, hårtørrer, kaffe/te-faciliteter og balkon med udsigt til haven, stranden og havet som kun er et stenkast væk. Ved stranden ligger to swimmingpools på hhv. 60m2 og 40m2. Hotellet tilbyder restaurant, bar, 24-timers room service, aftenunderholdning et par gange om ugen, Ayurveda massage center og eget dykkercenter. Der gratis Wi-Fi på hotellet, dog ikke på værelserne. Der er knap 140 km til lufthavnen, svarende til ca. 3½ times kørsel.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.