Rejser til Dickwella

  • Rejsetid

    12-16

  • Bedste årstid

    december - marts

  • Tidsforskel

    3,5 - 4,5

Dickwella er kendt for sin lange, smukke sandstrand der ligger beskyttet af forager, rev og sandbarer, hvilket gør den mere sikkert til svømning.I Dickwella kan du også se Sri Lankas største Buddha og gudens liv i farverige billeder.


Dickwella, også kendt som Dickwella South, er en lille markedsby ved kysten i Matara distriktet i den sydlige provins i Sri Lanka. Det ligger 22 km øst for byen Matara. Dickwella Market holdes lige ved siden af ​​stranden om lørdagen. Det er blevet fuldt genopbygget efter ødelæggelserne fra den asiatiske tsunami i 2004.

Wesak Perahera i Dickwella

Perahera i DickwellaI Dickwella afholdes årligt Peraheras for at fejre Wesak, Poson og Esala i maj, juni og juli. Disse farverige buddhistiske festivaler omfatter normalt natlige fakkeloptog med draperede tempelelefanter, dansere og musikere. Størrelsen og mønsteret af disse festligheder varierer fra år til år.

Dickwellas lange, beskyttede sandstrand

Denne lange sandstrand er i vid udstrækning beskyttet af forbjerge, rev og sandbarer, hvilket gør det mere sikkert at svømme der. Forageren har koralrev langs stenene, tæt på stranden. I begge ender kan svømmere snorkle ud fra stranden for at se farverige revfisk blandt klipperne. Lokale kystfiskere, især i den beskyttede Pehambiya ende bruges for det meste de farverige små Oru outrigger kanoer, som er lettere at manøvrere gennem de sæsonbestemte flyvesand-barer.
Læs mere
Vil du til Dickwella?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.