Vivanta by Taj - Bentota

Sri Lanka - Bentota
  • Tropiske omgivelser
  • Direkte ved strand
  • Værelser med udsigt
  • Moderne faciliteter

Et dejligt luksushotel med en varm og imødekommende stemning - kan varmt anbefales til par og familier !

Et indbydende luksushotel ved stranden i Bentota på Sri Lankas vestkyst. Hotellet er opført i en pagode lignende bygning og er omkranset af et stort tropisk haveanlæg. Den indiske hotelkæde, by Taj, er garant for høj kvalitet og alsidige faciliteter, og hotellet er smagfuldt indrettet med bl.a. marmor og mørkt træ. Beliggenheden,hvor to strande mødes, er uovertruffen med fantastisk udsigt over Det Indiske Ocean og de lange, gyldne sandstrande. Et hotel vi anbefaler til både par og familier, der sætter pris på at bo godt. 

De 162 dejlige værelser er holdt i varme farver og ligger i 2-6 etagers bygninger. Værelserne har dejlig balkon/terrasse med udsigt til den skønne have eller havet. Hotellet tilbyder bl.a. fire restauranter, swimmingpool med bar, to tennisbaner, fitness center, vandsportsfaciliteter, spa med ayurvediske behandlinger, aftenunderholdning samt udflugter.

Der er ca. 90 km (ca. 3 timers kørsel) til lufthavnen og ca. 60 km til Colombo (ca. 2 timers kørsel).

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.