Avani Bentota Resort & Spa

Sri Lanka - Bentota

  • Direkte ved strand
  • Fantastisk udsigt
  • Morgenmad
  • Afslappet atmosfære

Er man til elegance og stil i en uformel atmosfære, så er Avani Bentota Resort et oplagt valg til sin ferie !

Avani Bentota Resort & Spa er dejligt hotel designet af den kendte srilankanske arkitekt, Geoffrey Bawa, der udover Avani Bentota Resort & Spa har designet en lang række luksushoteller på Sri Lanka.  Stilen er elegant men enkelt og afslappet med store åbne græsplæner og fantastisk havudsigt. Her bor du direkte ved Bentota stranden, der indbyder til afslappende gåture i vandkanten.

De 75 værelser og suiter er holdt i lyse indbydende farver og de har som minimum aircondition, telefon, TV, værdiboks, kaffe/te faciliteter, minibar, DVD afspiller, gratis WiFi. Fra den møblerede balkon eller terrasse har du udsigt til haven med vajende palmer eller stranden og det blå hav.

I restaurant Breeze serveres morgenmaden og til de øvrige måltider tilbydes et menukort bestående af lokale specialiteter og international favoritter mens restaurant Frangipani serverer eksotiske asiatiske specialiteter.

Hotellet tilbyder et stort åbent poolområde med udsigt til havet, forskellige typer af vandsportsaktiviteter, fitness center, dejlig spa og en bred vifte af udflugter i området.

Læs mere

Hoteloverblik

Få sammensat et rejsetilbud med dette hotel

Bemærk: hotel sælges kun som en del af en samlet rejse inklusiv flybillet
Ønsket afrejsedato
Eventuelle kommentarer til rejsen
Kontaktperson
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina, Peter, Inger

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.