Rejser til Bentota

  • Rejsetid

    13 - 15

  • Bedste årstid

    december - marts

  • Tidsforskel

    3,5 - 4,5

Bentota er en by i Sri Lanka, som ligger på spidsen af Galle District på den sydlige del af øen, omkring 7-8 km syd for Beruwala. Byen har skønne strande og luksuriøse omgivelser.


Betotas befolkning skønnes at være mellem 25.000-50.000. Navnet kommer fra en mytisk historie, der daterer tilbage til kongetiden, hvor man mente, at en dæmon kaldet Bem regerede denne flod (tota betyder flodbred).

Bentota er et yndet rejsemål med lokal lufthavn, Bentota River Airport og en håndfuld hoteller i verdensklasse. Det er en absolut vandsportsdestination. Bentota er ligeledes stedet, hvor en gammel healing kunst har overlevet op til nutiden. Denne healing metode kaldes Ayurveda. Bentota er berømt for sin toddy produktion, en alkoholisk drik lavet af kokos nektar.

Læs mere
Vil du til Bentota?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.