Rejsemål på Sri Lanka

Rejsemål i Sri Lanka

Negombo, det ægte Sri Lanka
Negombo er én af Sri Lankas første feriebyer og nok den mest alsidige. Her får du både lokalt byliv, hvor du oplever det ægte Sri Lanka samt strand, gode hoteller og mange udflugtsmuligheder. Stranden består af grovkornet sand, og strækker sig over 5 km. Der er masser af restauranter både i byen og ved stranden. Mange gæster vælger Negombo som første eller sidste stop på rejser, da der kun er ca. 20 minutters kørsel til lufthavnen.
 
Kalutara - en livlig badeby
Kalutara er en lille by ca. 45 km syd for Colombo. Byen var tidligere centrum for krydderihandlen, men er nu kendt for fremstilling af smukke, flettede kurve. I området ligger et imponerende buddhist tempel med smuk hvid kuppel og spir samt malerier, der viser Buddhas liv. I Kalutara bor du tæt ved lokalbefolkningen og med direkte adgang til en gylden strand med fint sand.

Bentota - god strand og spændende marked
Stranden ved Bentota er en af de bedste på vestkysten; kilometer lang med fint, gyldent sand og kokospalmer, der svajer i vinden. Området er særdeles naturskønt, og bag stranden udgør en rolig lagune og Maadu-floden perfekte rammer for vandsportsaktiviteter. Ikke langt fra stranden ligger byen Aluthgame med små spændende butikker, lokale markeder og gode restauranter.

Dickwella - smuk sandstrand og sikker badning
Dickwella er en lille markedsby ved kysten i Matara distriktet i den sydlige provins i Sri Lanka. Det ligger 22 km øst for byen Matara. Dickwella er kendt for sin lange, smukke sandstrand der ligger beskyttet af rev og sandbanker, hvilket gør den mere sikkert til svømning. 

Hikkaduwa - en stemningsfuld badeby
Den lille badeby Hikkaduwa ligger knap 100 km syd for Colombo og lufthavnen og kun godt 20 km fra den lidt større by, Galle. Trods sin popularitet har Hikkaduwa formået et bibeholde sin landsbyagtige og hyggelige stemning. Stranden er dejlig, havet børnevenligt udenfor monsuntiden og koralrevet 5 km fra kysten byder på fine undervandsoplevelser i form af koralrev med farverige, tropiske fisk.

Galle - shopping og seværdigheder
Den charmerende by Galle, 120 km syd for Colombo, er Sri Lanka tilsat lidt England og lidt Holland. Byen oser af atmosfære og charme, og du finder et myldrende byliv, fine seværdigheder, lokale markeder og mange restauranter og butikker. Kun få km syd for byen frister den dejlige Unawatuna-strand. De fleste hoteller ligger ved havet få kilometer udenfor byen.
 
Unawatuna - gylden strand med palmer
Den gyldne Unawatuna-strand ligger i en palmeomkranset bugt, og anses af mange for værende øens smukkeste og mest idylliske strand - nogle mener endda, at den er blandt verdens 20 smukkeste strande. Langs stranden ligger hyggelige restauranter, hvor du kan spise frokost og nyde en forfriskning. Et beskyttende koralrev giver roligt, smult vand perfekt til badning. Fra Unawatuna er der kun ca. 5 til Galle by.

Klik på kortet herunder, eller brug knapperne længere nede, for at læse mere om rejsemålene på Sri Lanka.

Læs mere
Vælg område
Vil du til Sri Lanka?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Elsebeth

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi har rejseeksperter med speciale i hvert deres område

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.