Sri Lanka
  • Rejsetid

    11-14 timer

  • Bedste årstid

    hele året

  • Tidsforskel

    +3,5/+4,5 timer

Rejser til Sri Lanka

Sri Lanka har indbydende palmestrande og stemningsfulde byer med charmerende butikker, markeder og gode restauranter. Læs mere om de forskellige rejsemål herunder.

Se alle rejser til Sri Lanka

Rejs til Sri Lanka, øen som Marco Polo beskrev som "Den smukkeste ø af sin størrelse, jeg har set i hele verden". Som en glødende gylden dråbe faldet ud af en ældgammel smeltedigel mellem Orienten og Østen, ligger den lille tropiske paradis-ø lige syd for Indien. Når du rejse til Sri Lanka, vil du opleve en ø med et kalejdoskop af religioner, folklore og gamle myter samt store kulturskatte, natur- og dyreparker, velduftende teplantager i smukke bjergområder og ikke mindst tropiske sandstrande.

Sri Lanka - en tropisk paradisø i Det Indiske Ocean

Kært barn har mange navne: Sri Lanka, Ceylon og Serendib. Det engelske udtryk ”Serendipity” stammer herfra, og betyder ganske rammende ”at gøre nye, eventyrlige fund” - og det er præcist hvad du gør på Sri Lanka. Øens centrale område er frodigt og kuperet med bjerge op til 2500 m.o.h., og her finder du den gamle hovedstad, Kandy, og spor af magtfulde kongeriger. Den nordlige del er relativ tør, hvorimod de sydlige egne breder sig mod kysterne som et uendeligt grønt tæppe med te-plantager, rismarker og jungle med et rigt dyreliv. Øens bedste strande findes på sydvest-, syd og østkysten. 

Sri Lanka er blot halvanden gang større end Danmark, så du har rig mulighed for at opleve ”det hele” på blot 10-14 dage. Befolkningen er venlig og umådelig imødekommende og årtiers politisk uro er heldigvis nu afløst af fred og stabilitet. 

Set i forhold til landets størrelse er Sri Lankas natur en af de mest mangfoldige i hele verden. Vi anbefaler på det varmeste en rejse til den dråbeformede ø - her beriges din ferie med oplevelser og indtryk, som du sent glemmer. Profil Rejser hjælper gerne med at sammensætte din rejse til Sri Lanka, så den skræddersyes til dine ønsker og rejsedrømme.
Læs mere
Anbefalet til dig
Vil du til Sri Lanka?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina, Nicoline, Inger

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.