Sri Lanka
  • Rejsetid

    11-14 timer

  • Bedste årstid

    hele året

  • Tidsforskel

    +3,5/+4,5 timer

Sri Lanka – den grønne, mangfoldige ø

Den flade slette strækker sig i en uendelighed. I det grønne landskab står flere hundrede elefanter, som søger mod det frodige græs og vandholdige søer. ’The Gathering’ er en unik, årlig begivenhed, hvor store elefantflokke samles. Den åbne jeep tager dig tæt på de imponerende dyr, og I stopper for at vente på en elefantfamilie, som roligt passerer. 

Se alle rejser til Sri Lanka

Sri Lanka er frodighed og frisk frugt, som er lige til at plukke fra træerne. Øen er så grøn, at det næsten gør ondt i øjnene. Landet forener mange religiøse og etniske grupper, som lever fredeligt sammen. Befolkningen er meget åben og gæstfri og vil gøre alt for, at du får et godt ophold.

På eventyr i Sri Lanka

Kært barn har mange navne: Sri Lanka, Ceylon og Serendib. Udtrykket ”Serendipity” stammer herfra, og betyder ganske rammende ”at gøre nye, eventyrlige fund” - og det er netop hvad du vil gøre. Midt på øen er der frodigt og kuperet med bjerge, og her ligger den gamle hovedstad, Kandy. Den nordlige del er mere tør, hvor de sydlige egne breder sig mod kysterne som et grønt tæppe med teplantager, rismarker og jungle med et ganske særligt dyreliv. Sri Lanka er blot halvanden gang større end Danmark, så du kan opleve det meste på mellem 10 og 14 dage – selv om du vil have lyst til at slå dig ned i månedsvis! 

Hvad kan jeg opleve i Sri Lanka?  

Langt oppe i bjergene ånder alt fred og ro. Her kan du vandre langs den berømte ’Knuckles Mountain Range’ gennem Sri Lankas enestående og uberørte natur. I Nuwara Eliya finder du uendelige, vidtstrakte teplantager. Sri Lanka er hjem for en stor bestand af vilde elefanter, og på safari i Yala kan du endda med lidt held spotte en leopard! Gå ikke glip af den historiske UNESCO-kystby Galle, som er kendt for sit store fort fra kolonitiden. Bestig den dramatiske Sigiriya-klippe, hvor du får den mest betagende udsigt over øen. Du kan også opleve forladte ruinbyer og nyde et par dage ved en af de mange gode strande. Og så er det et must at fuldende rejsen med en scenisk, lokal togtur gennem landskabet. En del vælger at forlænge rejsen med en smuttur til det nærliggende øparadis Maldiverne

Vejret i Sri Lanka

Hvornår er det bedst at rejse til Sri Lanka? Hvornår er der regntid? Er der forskel på vejret fra højland til kyst? Hvor finder jeg de mest solrige områder? Det er rart at vide noget om vejrforholdene, inden du bestiller din rejse. Find alle svarene på vores side om vejret i Sri Lanka.

Skal du til Sri Lanka i 2020?

Har du været i Sri Lanka før, eller er det første gang, du besøger landet? Det gør ingen forskel, om det er et nyt rejsemål eller et glædeligt gensyn, for hos Profil Rejser finder du masser af inspiration. Sri Lanka har meget at byde på for både par, grupper og solorejsende. Der venter spændende oplevelser for alle, og vi holder dig opdateret på de nyeste tendenser og udflugter i landet. Tag et kig på vores store udvalg af rejseforslag og tilbud med gode priser. 

Vores løfte til dig

Hos Profil Rejser kan vi langt mere end at ekspedere dig. Vi kan inspirere dig. Vi vil skræddersy dine oplevelser i Sri Lanka, så du får lige præcis den ferie, du har drømt om. Vi guider dig med omhu gennem tilvalg og fravalg. Som en skrædder tager vi mål og syr ruten med hoteller, fly og priser efter dine ønsker.

Send en rejseforespørgsel

Din rejse - vores ansvar

Læs mere
Anbefalet til dig
Vil du til Sri Lanka?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Elsebeth

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.