Udflugter

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter på Seychellerne

Nedenfor kan du se vores foretrukne udflugter på Seychellerne.

Kontakt os for yderligere information om udflugterne og lad os hjælpe dig med at skræddersy din drømmerejse til Seychellerne.

Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Mahé

Heldagstur til Praslin & La Digue | Mahé

Tag med på en dejlig heldagstur til 2 af Seychellernes smukkeste øer; Praslin og La Digue og oplev deres betagende skønhed.

Første stop er Praslin, som især er kendt for de unikke kæmpepalmer "coco de mer", med erotisk formede frugter, der kan veje op til 30 kg. Palmerne vokser i nationalparken Vallée de Mai, hvor den sjældne sorte papegøje, den smukke frugtdue og den seychelliske nattergal også holder til. Efter en vandretur i nationalparken fortsættes til Anse Lazio som er én af Seychellernes mest fantastiske strande.

En sejltur bringer dig videre til øen La Digue, som er kendt for dens skønhed, enestående idyl og fabelagtige natur. Du kører ad bugtede veje og stier, og undervejs er der tid til at beundre den hyggelige havn, fine eksempler på kreolsk arkitektur og den restaurerede mølle L´Union Estate. Den billedskønne strand Anse Source d´Argent på La Digue anses for at være en af verdens smukkeste pga. de spektakulære granitformationer. Her er der afsat tid til en forfriskende svømmetur eller afslapning på den pudderbløde sandstrand. Sent om eftermiddagen returneres til Mahé.

Bemærk: Inkl. frokost.

Varighed: 11 timer
Afgang: Mandage, tirsdage, onsdage, torsdage og fredage

Voksen fra kr. 1.644
Barn fra kr. 840

Mahé rundt | Mahé

Oplev den mangfoldige og naturskønne Mahe, Seychellernes største ø. Turen starter i hovedstaden Victoria med besøg i det gamle charmerende klokketårn og på det farverige marked.
Guiden fortæller om øens historie og underholder med forskellige beretninger alt imens turen går mod den gamle henrivende Mission Lodge – en tidligere kostskole for frigivne slavebørn. Det bliver en køretur ad snoede bjergveje, hvor du kan nyde den betagende udsigt udover den vidtstrakte tropiske vegetation, de fantastiske granit tinder, de gyldne sandstrande og det smukke azurblå hav. Tilbage ved kysten er det tid til frokost og en forfriskende svømmetur, inden turen fortsætter til den stemningsfulde Craft Village, hvor du kan se og købe lokalt kunsthåndværk.

Bemærkt: Inkl. frokost.

Varighed: Hele dagen
Afgang: Mandage, onsdage og fredage

Voksen fra kr. 621
Barn fra kr. 292

Praslin

Halvdagsudflugt til nationalparken Vallée de Mai | Praslin

Du bliver hentet på dit hotel, og efter en kort køretur venter dagens første oplevelse i form af en guidet vandretur i nationalparken Vallée de Mai.

Vallée de Mai er på UNESCO’s verdensarvsliste og sammenlignes med Edens have. Her vokser, som et af de eneste steder i verden, mere end 7000 unikke kæmpepalmer, ”Coco de Mer”. Palmerne er kendetegnede ved de dobbelte kokosnødder, kaldet verdens mest erotiske frugter, som kan veje op mod 25 kg. I nationalparken lever også Seychellernes nationalfugl, den meget sjældne sorte papegøje samt den smukke frugtdue og den seychelliske nattergal. Flere afmærkede ruter fører gennem regnskoven, og undervejs er der masser af information om palmerne og de store frugter samt øvrige planter og træer som vokser i nationalparken.

Bemærk: Frokost er ikke inkluderet.

Varighed: En halv dag
Afgang: Mandage, torsdage og fredage

Voksen fra kr. 529
Barn fra kr. 237

La Digue heldagstur | Praslin

Tag på en dagsudflugt til enestående ro og idyl på den billedskønne ø La Digue – Seychellernes fjerde største ø.

Her hersker ægte ø-stemning, hvor cykler endnu er den mest udbredte transportform. Spadser til L’Union Estate, hvor et gammelt kreolsk hus, en restaureret mølle og en lille bådplads vidner om svundne tider. Tæt derpå ligger Anse Source d’Argent, som hører til blandt de smukkeste og mest fotograferede strande i verden. De imponerende granitsten, det krystalklart vand og det fine sand gør det til et sandt badeparadis. Naturelskere kan måske være heldige at få et glimt af en af Seychellernes sjældne fugle, en Paradise Flycatcher, mellem de frodige bjergsider.

Ved ankomst til La Digue får du udleveret et detaljeret kort over øen og udførlig information om øen, de bedste strande og anbefalede frokost restauranter og herefter er du på egen hånd og klar til på cykel at udforske den smukke ø.

Bemærk: Inkl. frokost.

Varighed: Hele dagen
Afgang: Dagligt

Voksen fra kr. 603
Barn fra kr. 292

Ø-rundtur: Cousin, Curieuse & St. Pierre Islands | Praslin

Tilbring en dejlig dag på havet, hvor du introduceres til det vidunderlige fugle- og undervandsliv på disse 3 spektakulære øer. Dagen begynder i den lille charmerende havn Baie St. Anne.
Herfra sejles ud til Cousin – et naturreservat og hjemsted for nogle af Seychellernes sjældne fugle. Øen ligger som en juvel midt i det turkisblå hav, og ledsaget af guiden, kan du opleve øens smukke natur. Turen fortsætter til Curieuse Island National Marine Park, hvor du møder et helt enestående øko-system og ser masser af landskildpadder. Afslutningsvis venter den lillebitte klippeø St. Pierre, hvor du får mulighed for at slappe af eller snorkle i et kaleidoskop af fisk og farver inden båden returnerer til Praslin.

Bemærk: Inkl. frokost.

Varighed: Hele dagen
Afgang: Tirsdage og torsdage

Voksen fra kr. 1.342
Barn fra kr. 976

Vallée de Mai og Anse Lazio stranden | Praslin

Du bliver hentet på dit hotel, og efter en kort køretur venter dagens første oplevelse i form af en guidet vandretur i nationalparken Vallée de Mai.
Vallée de Mai er på UNESCO’s verdensarvsliste og sammenlignes med Edens have. Her vokser, som et af de eneste steder i verden, mere end 7000 unikke kæmpepalmer, ”Coco de Mer”. Palmerne er kendetegnede ved de dobbelte kokosnødder, kaldet verdens mest erotiske frugter, som kan veje op mod 25 kg. I nationalparken lever også Seychellernes nationalfugl, den meget sjældne sorte papegøje samt den smukke frugtdue og den seychelliske nattergal.

Ved middagstid går turen mod øens nordligste spids og Anse Lazio, som er én af Seychellernes smukkeste strande og kåret blandt verdens 10 smukkeste strande. Frokost er ikke inkluderet i turens pris, men langs stranden byder et par lokale restauranter på dejlig frokost. Resten af eftermiddagen kan du nyde med fødderne i det finkornede hvide sand og svømme i det klare, lune vand. Ved 16-tiden går turen tilbage til dit hotel.

Bemærk: Frokost er ikke inkluderet.

Varighed: Hele dagen
Afgang: Mandag, torsdag og fredag

Voksen fra kr. 657
Barn fra kr. 264