Mahé og koral-atollen Denis, Seychellerne

Seychellerne - Denis Island, Mahé
 • Kuperede Mahé med kokos- og kanelplantager
 • Palmeklædte sandstrande så langt øjet rækker
 • Afslappende dage på den smukke koral-atol, Denis
 • Fantastisk snorkling og dykning

Seychellerne store kontraster kan opleves ved at kombinere et ophold på hovedøen Mahé med afslappende dage på den smukke koralø Denis. Mahé domineres af kuperede terræn, skovbevoksninger samt kokos-, kanel- og vaniljeplantager mens den flade koralø Denis Island med kun ét hotel byder på uberørte hvide strande, ro og idyl.

Halvvejs mellem Indien og Afrika ligger Seychellerne, et lille paradis, når det kommer til badeferie, afslapning og nydelse. Det lyder som en kliché, men det er rigtig nok: Seychellerne er et paradis og for mange mennesker et drømmerejsemål. Kan man overhovedet tænke sig et bedre udgangspunkt for en fantastisk ferie? 

Først og fremmest er Seychellerne kendt for sine fænomenale strande med pulverblødt, hvidt sand der smyger sig om tæerne - strande, der af mange betragtes som hørende til verdens bedste. Et dejligt klima, uberørt frodig natur, dejlig mad og få turister. Ø-statens nænsomme udvikling af turismen betyder, at alle hoteller falder naturligt ind i de tropiske omgivelser.

Denne rejse kombinerer to skønne men vidt forskellige øer. Et ophold på hovedøen, Mahé og afslappende dage på den vidunderlige lille koral-atol, Denis.
 
Denis Island ligger 30 minutters flyvning fra Mahé og indfrier alles drøm om en bounty-ø. Der er kun ét hotel på øen, Denis Private Island, og her får I en eksklusiv ferie i romantiske omgivelser med absolut fred og ro. Uberørte hvide strande, frodige palmelunde, næsten gennemsigtigt vand der byder på uovertrufne snorkeling og dykning samt et rigt fugleliv. Palmerne, der mange steder vokser helt tæt på vandet, kan I bruge som parasoller. 

Den charmerende hovedø, Mahé er en kuperet og kontrastfuld granit-ø med skovbevoksninger afbrudt af kokos-, kanel- og vaniljeplantager. På Mahé skal I bo i en skøn bungalow med havudsigt på det familieejede boutique resort, Carana Beach Resort, som ligger i en pittoresk bugt med egen lille strand.

Kombiner eventuelt rejsen med et ophold i pulserende Dubai.

Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Seychellerne

Denis Island, Mahé

12 dage

fra kr. 31.065

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Denis Island Mahé

Rejser til Denis Island

Ønsker I eksotisk afslapning med absolut fred og ro, så er Denis Island det perfekte valg. Her er den helt store seværdighed nemlig stilheden og den uberørte natur. Denis Island byder altså på en uforglemmelig strandferie med fokus på idyl, ro og naturoplevelser.

Læs mere
Denis Island Mahé

Rejser til Mahé

En rejse til Mahé byder ligesom resten af Seychellerne på hvide sandstrande, grønne palmer og afslapning i verdensklasse. Mahé byder også på aktiviteter for hele familien. En rejse til Mahé er nemligt fyldt med spændende oplevelser for både børn og voksne. Både dykning og snorkling ved de smukke koralrev er i særklasse og er man mere til at være på land er der smuk eksotisk natur på hele øen. Du kan altså få en unik badeferie fyldt strand, sol og vand.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Mahé - 5 nætter

Carana Beach
Se kort

Carana Beach

Beliggenhed: Seychellerne, Mahé

Carana Beach er et idyllisk resort beliggende i den frodige vegetation mellem skulpturelle granitklipper og Det indiske Ocean. Arkitekturen og indretningen er en moderne version af den traditionelle ø-stil, og hotellet er et charmerende og stemningsfuldt boutique hotel ejet af en seychellois familie med dybe rødder i den lokale kultur. Du bor i smukke, rolige og uberørte omgivelser men søges lidt mere liv og lokale restauranter og butikker, så ligger den populære Beau Vallon strand kun 20 minutter væk

Hotellet tilbyder 40 eksklusive bungalower, som alle har skøn havudsigt og blot ligger få meter fra stranden i en af Mahés mest pittoreske bugter. De smagfuldt indrettede bungalower har naturligvis faciliteter som aircondition, minibar, tv, hårtørrer og te/kaffe-faciliteter, og fra den skønne terrasse kan du nyde den betagende havudsigt over en kølig drink. Du kan også vælge at forkæle dig selv og opgradere til en bungalow med større terrasse og en lille privat pool.

Det bløde, hvide sand og azurblå hav frister til en badetur og måske en snorkeltur langs klipperne, der beskytter bugten. Foretrækker du en tur i swimmingpoolen, så kan du stadig herfra nyde udsigten til havet og stranden. I hotellets dejlige restaurant er menukortet inspireret af den familieejede gård, som leverer en stor del af de friske råvarer til alle måltiderne.

Officiel hotelkategori: 4+*

 

Læs mere her

Denis Island - 4 nætter

Denis Private Island Resort
Se kort

Denis Private Island Resort

Beliggenhed: Seychellerne, Denis Island

Denis Island opfylder drømmen om en rigtig bounty-ø med ranke vajende palmer, blændende hvide strande og et turkisblå hav med en farverig undervandsverden. En 30 minutters flyvning bringer dig fra hovedøen Mahé til atol-øen Denis Island, hvor du bor i romantiske omgivelser på øens eneste resort, det skønne Denis Private Island Resort.

Hotellet tilbyder 59 store og smagfuldt indrettede villaer med god indbyrdes afstand, beliggende i skønne palmelunde direkte ved stranden. Indretningen er eksklusiv og smagfuld, og med hele 90 m2  er villaen rummelig og har stort luksuriøst indendørs badeværelse, gårdhave med udendørs brusebad, stor møbleret terrasse der vender mod havet og private solsenge i haven. Villaerne har naturligvis alle nødvendige faciliteter som aircondition, loftvifte, værdiboks, minibar, kaffe/te-faciliteter, strygefaciliteter og hårtørrer.

Hotellets dejlige restaurant har et varieret menukort med både kreolske og internationale retter, og hotellet er selvforsynende med cirka 80% af råvarerne til maden. Desuden tilbydes vinkælder og bar. Fra swimmingpoolen er der smuk udsigt til det indbydende blå Indiske Ocean.

Havet omkring Denis Island byder på fantastiske muligheder for snorkling, dykning og dybhavsfiskeri. Desuden tilbydes dykkerskole, sejlads, tennis, billard og joggingsti. På en gåtur rundt om øen, som tager cirka 45 minutter, eller en cykeltur kan du udforske øens fantastiske natur og rige fugleliv på egen hånd. Personalet på Denis Island Private Island står altid til rådighed med gode råd og tips til, hvordan du får de største natur- og dyreoplevelser på ferien.

Officiel hotelkategori: 4+*
Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.