Mahé og Praslin - to paradisøer

Seychellerne - Praslin, Mahé
 • Kuperede Mahé med den populære Beau Vallon-strand
 • Mulighed for udflugter på Mahé og til andre øer
 • Praslin med den lange, hvide Cote d’Or-strand
 • Snorkling og dykning i Det Indiske Ocean

Nyd en uforglemmelig paradisferie på to af Seychellernes største øer. På Mahé vælger du mellem små, hyggelige hoteller for eksempel ved den meget populære strand Beau Vallon. På Praslin bor du kun få skridt fra den lange, hvide Cote d’Or-strand med vajende palmer og krystalklart vand

Midt i Det indiske Ocean ligger et sjældent naturparadis bestående af 115 koral- og granitøer, der tilsammen udgør Seychellerne. Et eksklusivt, unikt og på alle måder perfekt sted til en afslappende ferie naturoplevelser sætter standarden. På denne rejse bor du fire nætter på hver af de to største øer, Mahé og Praslin, og herfra kan du tage på spændende udflugter også til andre øer.

Mahé - skønne strande og masser af aktiviteter

På den kuperede og kontrastfulde Mahé kan du vælge mellem forskellige små og hyggelige hoteller med en venlig og imødekommende atmosfære. Vælg for eksempel et hotel ved den skønne og meget populære strand Beau Vallon med vandsportfaciliteter og få minutters gang til restauranter og butikker. Ønsker du fred og ro ved små, idylliske strande, er det naturligvis også muligt.

Praslin - palmer, hvide strande og dovne dage

Fra Mahé flyves 15 minutter til Praslin, og straks ved ankomsten fornemmer du øens landlige idyl, ro og skønhed. Kystlinien smykkes af billedskønne strande med pulverblødt sand og vajende palmer, og øens midte består af grønklædte, frodige bjergskråninger. Du bor ved en af Praslins bedste strande, den kridhvide strand Cote d’Or, der indbyder til lange, dovne dage i vandkanten i de eksotiske omgivelser. I gåafstand fra dit hotel ligger restauranter, barer, butikker og vandsportaktiviteter. 

Cote d'Or stranden og Coco de Mer palmer

Praslin er især kendt for de unikke kæmpepalmer "coco de mer", hvis sensuelt formede kokosnødder kan veje op til 30 kg. Palmerne vokser i nationalparken Vallée de Mai kun få kilometer fra Cote d'Or stranden, og en udflugt hertil er næsten et 'must'. Nationalparken har siden 1935 været på UNESCOs verdensarvsliste, og er blandt andet hjem for den sjældne sorte papegøje, den smukke frugtdue og den seychelliske nattergal.

Kombiner eventuelt denne naturskønne rejse med et stop-over i metropolen Dubai.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Seychellerne

Praslin, Mahé

11 dage

fra kr. 18.475

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Praslin Mahé

Rejser til Praslin

En rejse til Praslin byder på eksotisk afslapning og badeferie for hele familien. Børn og voksne kan få en uforglemmelig oplevelse med alt fra dykning i det krystalklare vand til storslåede naturoplevelser med sol og dejligt vejr.
Læs mere
Praslin Mahé

Rejser til Mahé

En rejse til Mahé byder ligesom resten af Seychellerne på hvide sandstrande, grønne palmer og afslapning i verdensklasse. Mahé byder også på aktiviteter for hele familien. En rejse til Mahé er nemligt fyldt med spændende oplevelser for både børn og voksne. Både dykning og snorkling ved de smukke koralrev er i særklasse og er man mere til at være på land er der smuk eksotisk natur på hele øen. Du kan altså få en unik badeferie fyldt strand, sol og vand.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Mahé - 4 nætter

Anse Soleil Beachcomber Augerine Hotel
Billigste hotelmulighed
Se kort

Anse Soleil Beachcomber

Beliggenhed: Seychellerne, Mahé

Anse Soleil Beachcomber er et charmerende lille turistklassehotel med blot 14 værelser. Det perfekte sted hvis du ønsker at slappe helt af i smukke, fredfyldte omgivelser.

Hotellet ligger idyllisk, men lidt isoleret cirka 20 minutters gang fra hovedvejen i den sydvestlige del af Mahé. Der er 30 minutters kørsel til lufthavnen og 45 minutter til hovedstaden Victoria, men du kan eventuelt leje en bil i et par dage og udforske øen på egen hånd.

De 14 værelser er enkelt indrettet i lokal stil og har aircondition, loftvifte, værdiboks, tv, kaffe/te-faciliteter, lille køleskab, hårtørrer, værdiboks, gratis WiFi og altan. Standard og Superior værelser har udsigt over den lille bugt og den 150 meter skønne sandstrand omgivet af palmer og klipper. 

Anse Soleil Beachcomber har en restaurant, hvor der serveres lokale retter samt fisk og skaldyr. Desuden bar og lounge. Der er mulighed for at leje kano og snorkeludstyr.

Officiel hotelkategori: 2+*

Læs mere her
Anse Soleil Beachcomber Augerine Hotel Sables d'Or Luxury Apartment
Se kort

Augerine Hotel

Beliggenhed: Seychellerne, Mahé

Et charmerende lille hotel med den bedst tænkelige beliggenhed direkte ved den skønne Beau Vallon strand på den nordlige del af Mahé. Augerines blot 15 værelser ligger i en 3-etagers bygning, og alle værelser er rummelige men enkelt indrettede.  Værelserne har aircondition, lille køleskab, værdiboks, kaffe/te-faciliteter og balkon/terrasse. Herfra er der direkte udsigt til haven, der går helt ned til Beau Vallon stranden og bagved kan havet skimtes. Der er gratis WiFi overalt på hotellet.

Hotellet tilbyder lille bar, tv-lounge. I den hyggelig udendørs restaurant/bar med sand på gulvet udgøres taget af et flere hundrede år gammelt takamaka træ. Dykkerture og vandsportsaktiviteter kan købes lige udenfor hotellet, og der er også et fint udbud af restauranter og butikker i området.

Fra hotellet er der 15 minutters kørsel til hovedstaden Victoria og 30 minutter til lufthavnen.

Augerine er et godt valg, hvis du søger et hotel til en fornuftig pris, der samtidig byder på en afslappet, venlig atmosfære og en beliggenhed, der ikke fås meget bedre.

Læs mere her
Augerine Hotel Sables d'Or Luxury Apartment Carana Beach
Se kort

Sables d'Or Luxury Apartment

Beliggenhed: Seychellerne, Mahé

Et lille og særdeles dejligt lejlighedshotel med blot 4 lejligheder som ligger i en 2-etagers villa. Stedet oser af personlighed og charme og er perfekt beliggende direkte ved Beau Vallon stranden, som er den længste og smukkest strand på Mahé. Et ophold her er uden morgenmad, men kun få minutters gang fra hotellet ligger et varieret udbud af små butikker, supermarkeder, restauranter og barer.

De 4 lejligheder er rummelige, lyse og indrettet i moderne stil over temaet ”strand”. De har stort og fuldt udstyret moderne køkken med spiseplads, sofaarrangement og soveværelse(r). Desuden aircondition, vaskemaskine, tv, internetadgang og stor møbleret balkon eller terrasse med udsigt til stranden og havet. I den hyggelige lille have findes en lille grillplads, som frit kan benyttes af gæsterne.

Officiel hotelkategori: TBA
 

Læs mere her
Sables d'Or Luxury Apartment Carana Beach Constance Ephelia Resort
Se kort

Carana Beach

Beliggenhed: Seychellerne, Mahé

Carana Beach er et idyllisk resort beliggende i den frodige vegetation mellem skulpturelle granitklipper og Det indiske Ocean. Arkitekturen og indretningen er en moderne version af den traditionelle ø-stil, og hotellet er et charmerende og stemningsfuldt boutique hotel ejet af en seychellois familie med dybe rødder i den lokale kultur. Du bor i smukke, rolige og uberørte omgivelser men søges lidt mere liv og lokale restauranter og butikker, så ligger den populære Beau Vallon strand kun 20 minutter væk

Hotellet tilbyder 40 eksklusive bungalower, som alle har skøn havudsigt og blot ligger få meter fra stranden i en af Mahés mest pittoreske bugter. De smagfuldt indrettede bungalower har naturligvis faciliteter som aircondition, minibar, tv, hårtørrer og te/kaffe-faciliteter, og fra den skønne terrasse kan du nyde den betagende havudsigt over en kølig drink. Du kan også vælge at forkæle dig selv og opgradere til en bungalow med større terrasse og en lille privat pool.

Det bløde, hvide sand og azurblå hav frister til en badetur og måske en snorkeltur langs klipperne, der beskytter bugten. Foretrækker du en tur i swimmingpoolen, så kan du stadig herfra nyde udsigten til havet og stranden. I hotellets dejlige restaurant er menukortet inspireret af den familieejede gård, som leverer en stor del af de friske råvarer til alle måltiderne.

Officiel hotelkategori: 4+*

 

Læs mere her
Carana Beach Constance Ephelia Resort
Se kort

Constance Ephelia Resort

Beliggenhed: Seychellerne, Mahé

Constance Ephelia ligger på hovedøen Mahé og resortområdet skråner ned mod to smukke strande. Det skønne resort er omgivet af 120 hektar frodigt have, hvorfra der er direkte udsigt og adgang til marine nationalparken, Port Launay, og det giver rigtig fine snorkelmuligheder fra den ene af hotellets to strande.

Suiter og villaer er opført i smagfuld arkitektur og holdt i en skala af varme naturfarver. Her er gedigne træmøbler og alle tænkelige faciliteter. Constance Ephelia har fem restauranter og fem barer, hver med sin unikke indretning. Restauranterne tilbyder et varieret menukort med kulinariske og gastronomiske smagsoplevelser for alle aldersgrupper, mens barerne indbyder til afslapning med gode bøger og hver sin "bar-eventyrlige" oplevelse. 

Der er mange aktivitetsmuligheder, f.eks. guidede vandreture gennem tropisk vegetation op til smukke udsigtspunkter, leje af cykel, PADI-dykkercenter, vandsport, børneklub, flere poolområder, fitness, yoga, tennis og squash. Du kan også bare lade dig forkæle i det fredfyldte og fantastisk smukke spaområde på hele 5000 m2 - her findes mange faciliteter, og du kan gratis benytte bl.a. jacuzzi og tyrkisk bad.

Grøn Profil med Green Globe

Constance Ephelia er Green Globe certificeret, og lever dermed op til nogle af de højeste standarder indenfor bæredygtig turisme. Hotellet gennemgår årligt et uvildigt check, og med et ophold her har du truffet et grønnere valg. 

Officiel hotelkategori: 4+*

 

Læs mere her

Praslin - 4 nætter

Indian Ocean Lodge Les Villas d'Or
Billigste hotelmulighed
Se kort

Indian Ocean Lodge

Beliggenhed: Seychellerne, Praslin

Indian Ocean Lodge er øens ældste hotel, og den oprindelige kolonistil og charme er bevaret intakt. Det er ethyggeligt hotel, beliggende i en dejlig have kun få skridt fra øens længste strand Grand Anse og ca.10 minutters kørsel fra lufthavnen. Der tilbydes daglig transport til den smukke Cote d'Or strand på øens modsatte side. 

Hotellet består af otte 2-etagers kolonihuse med fire værelser i hver. De 32 værelser er rummelige og lyst indrettet med brug af naturen farver. Værelserne har himmelseng og stor terrasse/balkon der vender mod havet. Desuden loftsvifte, aircondition, telefon, værdiboks, te/kaffe-faciliteter, lille køleskab, tv og hårtørrer. Bemærk at værelserne har skodder i stedet for vinduer, så der er naturlig ventilering.

Indian Ocean Lodge har en hyggelig restaurant, bar og swimmingpool med lille børnepool. De arrangerer lejlighedsvis underholdning om aftenen og det er mulighed for windsurfing samt leje af kano. Fisketure, dykning og cykelleje kan arrangeres.

Officiel hotelkategori: 3+*

Læs mere her
Indian Ocean Lodge Les Villas d'Or Acajou Beach Resort
Se kort

Les Villas d'Or

Beliggenhed: Seychellerne, Praslin

Dette lille, fortrinlige hotel ligger i en åben have helt ned til den flotte Cote d'Or strand på østkysten 30 minutters kørsel fra lufthavnen og ca. 10 minutter fra havnen. Et idyllisk lille sted, der får vores varmeste anbefalinger. Velegnet til både familier og par.

Hotellet består af store, smagfuldt indrettede studios beliggende i villaer. Et studio består af soveværelse, opholdsstue med fuldt udstyret køkken og dejlig terrasse - der er 2 studios i hver villa. 2-værelses villaerne har 2 soveværelser begge med eget badeværelse, opholdsstue med fuldt udstyret køkken samt stor, dejlig terrasse der vender mod havet. Der er loftsvifte i opholdsstue og aircondition i soveværelse og møblementet er holdt i smukke, afstemte farver. Desuden hårtørrer, værdiboks og tv med video. De fleste villaer har havudsigt og på hotellet findes og en lille swimmingpool, cykeludlejning og vaskerifaciliteter. Bemærk at hotellet ikke har restaurant og bar, men der ligger lokale restauranter, barer og butikker i gåafstand fra hotellet. Kok kan lejes til at tilberede måltider - arrangeres lokalt. 

Der er dykkercenter og vandsportsfaciliteter i nærheden, og hotellet hjælper gerne med at arrangere udflugter, cykelleje, dybthavsfiskeri m.v.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Les Villas d'Or Acajou Beach Resort Le Domaine de La Réserve
Se kort

Acajou Beach Resort

Beliggenhed: Seychellerne, Praslin

Acajou Beach Resort er et populært hotel med en afslappet stemning. Det er et rigtig godt valg, hvis du vil bo ved en af øens smukkeste strande, Cote d'Or som indbyder til gåture i vandkanten mens du nyder de tropiske, fredfyldte omgivelser. Hotellets rustikke bygninger er opført af mahognitræ (acajou) - heraf hotellets navn. En stor, smuk have omgiver hotellet, og i de nærliggende palmelunde holder den sjældne sorte papegøje til.  Der er kun ca. 5 minutters kørsel til havnen og ca. 30 minutter til lufthavnen.

De 46 rummelige værelser i tropisk stil ligger i 2-etagers bygninger, og ydermere tilbyder hotellet ophold i 6 Self Catering lejligheder. Alle værelser har naturligvis aircondition, telefon, tv, radio, hårtørrer, minibar på bestilling samt balkon/terrasse der vender mod havet. Fra Standard værelserne er der direkte udgang til haven, mens Superior værelserne ligger på 1. og 2. sal og er en smule større. De nye Deluxe værelser ligger kun få meter fra den smukke Cote d'Or strand, men til trods herfor har de kun delvis havudsigt grundet den frodige vegetation. Self Catering lejlighederne ligger længst væk fra stranden og har udsigt til haven og grundet beliggenheden kan støj fra vejen forekomme.

Acajou tilbyder en hyggelig restaurant, bar, butik, WiFi og massage. Fra poolområdets 'infinity swimmingpool' med poolbar er der udsigt til havet. I umiddelbar nærhed ligger flere dykkercentre, ligesom der er cykeludlejning og kasino i området.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Acajou Beach Resort Le Domaine de La Réserve Hotel L'Archipel
Se kort

Le Domaine de La Réserve

Beliggenhed: Seychellerne, Praslin

Dette dejlige hotel i hyggelig kolonistil er omkranset af en stor frodig have med den lille ugeneret Anse Petit Ceur strand foran og adgang til én af Seychellernes fem maritime nationalparker. Grundet beliggenheden har hotellet har ingen umiddelbare naboer, så her får du et ophold i fred og ro med idylliske omgivelser.

Spredt ud i den store tropiske have ligger de 39 værelser i 2-etagers kolonihuse med 4 værelser i hver. Alle værelser er store (69 m2), smukt indrettede og med alle moderne faciliteter samt stor terrasse/balkon.

Den dejlige restaurant L'Obrizan ligger på en overdækket mole med udsigt over bugten og sejlskibe for anker, så du indtager morgenmaden og middagen til bølgernes beroligende lyd. Der er yderligere en restaurant ved poolen, tre barer hvoraf den ene byder på smuk havudsigt og sidst men ikke mindst Seychellernes største poolområde med børneafdeling og swim-up bar. Her kræses for gæsterne med gratis te, kaffe og snacks om eftermiddagen.

For de aktivite tilbydes vandsportsfaciliteter, hvoraf flere er gratis og bugten, som er en del af en Curieuse Island Marine National Park, byder på rigtig fin snorkling i det lune turkisblå vand.

Fra hotellet er der cirka 20 minutters kørsel til lufthavnen og 10 minutter til havnen, hvorfra der afgår båd til La Digue.

Læs mere her
Le Domaine de La Réserve Hotel L'Archipel
Se kort

Hotel L'Archipel

Beliggenhed: Seychellerne, Praslin

L'Archipel er et særdeles dejligt hotel i kreolsk kolonistil stil, flot beliggende i den sydligeste ende af den skønne Cote d'Or strand med blødt, hvidt sand - én af Praslins bedste strande. Hotellet er omgivet af en stor farverig og tropisk have, der skråner ned mod den lille private strand, Anse Gouvernement.  Stedet er ideelt for den kræsne gæst, der søger fred og ro i smukke omgivelser på et af øens bedste hoteller, men er ikke velegnet for gangbesværede, idet der er en del trapper på hotelområdet. Hotellet accepterer ikke børn under 2 år.

Hotellets 30 rummelige værelser er smukt indrettede i elegant kreolsk stil og ligger to og to i bungalows op ad en skråning og spredt over et større, kuperet område. Alle værelser er lyse og hyggelige og har loftsvifte, aircondition, telefon, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks, hårtørrer, tv og stor møbleret terrasse med en pragtfuld udsigt til haven, stranden og havet. 

Der er to gode restauranter, to barer samt cocktailbar, roomservice, dejlig swimmingpool samt lille butik. Desuden mulighed for mange vandsportsaktiviteter, dykkercenter, fitnesscenter, billard og dejligt spa. Der er kun godt 5 minutters gang til øens eneste kasino. Ture til øen St. Pierre arrangeres.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser