Mahé og Bird Island for naturelskere

Seychellerne - Mahé, Bird Island
 • Gigantiske landskildpadder og fascinerende fugleliv
 • Naturparadise Bird Island
 • Badeferie ved Beau Vallon-stranden på Mahé
 • Smuk flyvetur mellem Mahé og Bird Island

Syv skønne feriedage ved den lange, smukke Beau Vallon-strand på Mahé kombineret med tre dage i naturparadiset Bird Island på Bird Island Lodge. Kom bogstavelig talt helt tæt på øens gigantiske landskildpadder og fascinerende fugleliv og oplev måske havskildpadder lægge æg. Kombiner eventuelt med Dubai.

Halvvejs mellem Indien og Afrika ligger Seychellerne, et lille paradis, når det kommer til badeferie, afslapning og nydelse. Først og fremmest er Seychellerne kendt for sine fænomenale strande med pulverblødt, hvidt sand der smyger sig om tæerne - strande, der af mange betragtes som hørende til verdens bedste. 

Denne rejse kombinerer 7 dage på hovedøen Mahé med 3 dage på den enestående koral-ø Bird. På Mahé skal du bo ved den dejlige og populære Beau Vallon strand, og i området finder du en del restauranter, barer og butikker.

Den grønne koral-ø Bird ligger kun 30 minutters flyvning fra Mahé. Øen er omkranset af hvide sandstrande og et næsten gennemsigtigt turkisblåt hav, og midt på vokser masser af kokospalmer og mango-, avocado- og papayatræer.  

Som navnet antyder har øen et særdeles rigt fugleliv, hvor mindst 25 forskellige arter kan iagttages på nært hold. Hvis du er naturelsker og søger et par afstressende dage, så er Bird Island et godt bud. Dog skal du naturligvis kunne værdsætte selskab af de mange fugle, specielt i maj-oktober, hvor millioner af terner yngler på øen. Det er et helt fantastisk oplevelse, men også en noget "højrøstet" oplevelse. Det unikke ved fuglelivet på Bird Island er, at fuglene ingen naturlige fjender har på øen og derfor kan man komme ganske, ganske tæt på fuglene og deres unger.

Bird Island er også et yndet tilholdssted for landskildpadder, og øens berømthed er en hårdhudet gammel dame ved navn Esmeralda, der skønnes at være over 150 år og veje ca. 300 kg.

Havskildpadder er også en helt naturlig del af livet på Bird Island. Langt de fleste af øens gæster kan fra oktober til februar se havskildpadder lægge æg på stranden. Fra medio december til medio marts udklægges æggene og de små skildpaddeunger kan ses, når de kæmper sig vej over stranden mod havet. Nogle dage kan man iagttage helt op til 200 unger, der klækkes på samme tid. På Bird Island kan du, som et af de få steder i verden, stadig se Hawksbill skildpadder komme op på stranden og lægge æg i dagtimerne.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR

Seychellerne

Mahé, Bird Island

10 nætter / 11 dage

fra kr. 23.545

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Mahé Bird Island

Rejser til Mahé

En rejse til Mahé byder ligesom resten af Seychellerne på hvide sandstrande, grønne palmer og afslapning i verdensklasse. Mahé byder også på aktiviteter for hele familien. En rejse til Mahé er nemligt fyldt med spændende oplevelser for både børn og voksne. Både dykning og snorkling ved de smukke koralrev er i særklasse og er man mere til at være på land er der smuk eksotisk natur på hele øen. Du kan altså få en unik badeferie fyldt strand, sol og vand.
Læs mere
Mahé Bird Island

Rejser til Bird Island

En af det helt store seværdigheder for både børn og voksne på Seychellerne er Bird Island. Ønsker man en pause fra afslapning og badeferie er en tur til Bird Island oplagt. Bird Island byder nemlig på eksotisk natur og dyreliv i verdensklasse.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Bird Island - 3 nætter

Bird Island Lodge
Se kort

Bird Island Lodge

Beliggenhed: Seychellerne, Bird Island

Hotellet tilbyder 24 rustikke bungalower på koralø omgivet af ugenert, hvide sandstrande, og stedet er et paradis for fugle- og naturelskere. Bungalowerne, som ligger spredt i den gamle kokosplantage blot få meter fra stranden, er rummelige og enkelt indrettet, har terrasse og udsigt til det turkisblå hav, loftvifte, myggenet, kaffe/te-faciliteter og værdiboks.

Lodgen har en hyggelig restaurant, der serverer lokale og internationale retter samt bar, lounge, bibliotek, lille butik og gratis WiFi.

Mange muligheder for aktiviteter udover at iagttage øens unikke fugle- og dyreliv, f.eks. vandsportscenter (ikke motoriseret), fantastisk snorkling, dykning og dybhavsfiskeri samt vandreture med naturvejlederen Robby, som har været på øen i 30 år.

Officiel hotelkategori: 2+*

Læs mere her

Mahé - 7 nætter

Anse Soleil Beachcomber Sables d'Or Luxury Apartment
Billigste hotelmulighed
Se kort

Anse Soleil Beachcomber

Beliggenhed: Seychellerne, Mahé

Anse Soleil Beachcomber er et charmerende lille turistklassehotel med blot 14 værelser. Det perfekte sted hvis du ønsker at slappe helt af i smukke, fredfyldte omgivelser.

Hotellet ligger idyllisk, men lidt isoleret cirka 20 minutters gang fra hovedvejen i den sydvestlige del af Mahé. Der er 30 minutters kørsel til lufthavnen og 45 minutter til hovedstaden Victoria, men du kan eventuelt leje en bil i et par dage og udforske øen på egen hånd.

De 14 værelser er enkelt indrettet i lokal stil og har aircondition, loftvifte, værdiboks, tv, kaffe/te-faciliteter, lille køleskab, hårtørrer, værdiboks, gratis WiFi og altan. Standard og Superior værelser har udsigt over den lille bugt og den 150 meter skønne sandstrand omgivet af palmer og klipper. 

Anse Soleil Beachcomber har en restaurant, hvor der serveres lokale retter samt fisk og skaldyr. Desuden bar og lounge. Der er mulighed for at leje kano og snorkeludstyr.

Officiel hotelkategori: 2+*

Læs mere her
Anse Soleil Beachcomber Sables d'Or Luxury Apartment Carana Beach
Se kort

Sables d'Or Luxury Apartment

Beliggenhed: Seychellerne, Mahé

Et lille og særdeles dejligt lejlighedshotel med blot 4 lejligheder som ligger i en 2-etagers villa. Stedet oser af personlighed og charme og er perfekt beliggende direkte ved Beau Vallon stranden, som er den længste og smukkest strand på Mahé. Et ophold her er uden morgenmad, men kun få minutters gang fra hotellet ligger et varieret udbud af små butikker, supermarkeder, restauranter og barer.

De 4 lejligheder er rummelige, lyse og indrettet i moderne stil over temaet ”strand”. De har stort og fuldt udstyret moderne køkken med spiseplads, sofaarrangement og soveværelse(r). Desuden aircondition, vaskemaskine, tv, internetadgang og stor møbleret balkon eller terrasse med udsigt til stranden og havet. I den hyggelige lille have findes en lille grillplads, som frit kan benyttes af gæsterne.

Officiel hotelkategori: TBA
 

Læs mere her
Sables d'Or Luxury Apartment Carana Beach Constance Ephelia Resort
Se kort

Carana Beach

Beliggenhed: Seychellerne, Mahé

Carana Beach er et idyllisk resort beliggende i den frodige vegetation mellem skulpturelle granitklipper og Det indiske Ocean. Arkitekturen og indretningen er en moderne version af den traditionelle ø-stil, og hotellet er et charmerende og stemningsfuldt boutique hotel ejet af en seychellois familie med dybe rødder i den lokale kultur. Du bor i smukke, rolige og uberørte omgivelser men søges lidt mere liv og lokale restauranter og butikker, så ligger den populære Beau Vallon strand kun 20 minutter væk

Hotellet tilbyder 40 eksklusive bungalower, som alle har skøn havudsigt og blot ligger få meter fra stranden i en af Mahés mest pittoreske bugter. De smagfuldt indrettede bungalower har naturligvis faciliteter som aircondition, minibar, tv, hårtørrer og te/kaffe-faciliteter, og fra den skønne terrasse kan du nyde den betagende havudsigt over en kølig drink. Du kan også vælge at forkæle dig selv og opgradere til en bungalow med større terrasse og en lille privat pool.

Det bløde, hvide sand og azurblå hav frister til en badetur og måske en snorkeltur langs klipperne, der beskytter bugten. Foretrækker du en tur i swimmingpoolen, så kan du stadig herfra nyde udsigten til havet og stranden. I hotellets dejlige restaurant er menukortet inspireret af den familieejede gård, som leverer en stor del af de friske råvarer til alle måltiderne.

Officiel hotelkategori: 4+*

 

Læs mere her
Carana Beach Constance Ephelia Resort
Se kort

Constance Ephelia Resort

Beliggenhed: Seychellerne, Mahé

Constance Ephelia ligger på hovedøen Mahé og resortområdet skråner ned mod to smukke strande. Det skønne resort er omgivet af 120 hektar frodigt have, hvorfra der er direkte udsigt og adgang til marine nationalparken, Port Launay, og det giver rigtig fine snorkelmuligheder fra den ene af hotellets to strande.

Suiter og villaer er opført i smagfuld arkitektur og holdt i en skala af varme naturfarver. Her er gedigne træmøbler og alle tænkelige faciliteter. Constance Ephelia har fem restauranter og fem barer, hver med sin unikke indretning. Restauranterne tilbyder et varieret menukort med kulinariske og gastronomiske smagsoplevelser for alle aldersgrupper, mens barerne indbyder til afslapning med gode bøger og hver sin "bar-eventyrlige" oplevelse. 

Der er mange aktivitetsmuligheder, f.eks. guidede vandreture gennem tropisk vegetation op til smukke udsigtspunkter, leje af cykel, PADI-dykkercenter, vandsport, børneklub, flere poolområder, fitness, yoga, tennis og squash. Du kan også bare lade dig forkæle i det fredfyldte og fantastisk smukke spaområde på hele 5000 m2 - her findes mange faciliteter, og du kan gratis benytte bl.a. jacuzzi og tyrkisk bad.

Officiel hotelkategori: 4+*

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina, Marianne, Inger

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.