Luksusferie på Constance Ephelia

Seychellerne - Mahé
 • Afslapning og forkælelse i naturskønne omgivelser
 • Hotel ned mod to smukke strande 
 • Marinenationalparken, Port Launay
 • Krydderier, vaniljete og tasker af palmeblade på Market Street

Constance Ephelia Resort er et lille paradis, når det drejer sig om badeferie, afslapning og forkælelse i naturskønne omgivelser. Hotellet skråner ned mod to smukke strande og har direkte udsigt til marinenationalparken, Port Launay. Perfekt hotel til både par og familier. Kombiner eventuelt med Dubai.

Halvvejs mellem Indien og Afrika ligger der et lille paradis, når det kommer til badeferie, afslapning og nydelse: velkommen til Seychellerne! Billederne fra den lille ø-gruppe ligner mest af alt en glitrende Bounty-reklame, men det er altså rigtig nok, at Seychellerne er et lille paradis.
 
Først og fremmest er Seychellerne kendt for sine utrolige strande, der af mange betragtes som nogle af verdens absolut bedste. Kilometer efter kilometer står palmer som parasoller langs strande med blødt, hvidt sand og det azurblå vand frister og gemmer på koraller og farverige fisk. 

Seychellerne har en uhyre frodig natur, som i høj grad er uberørt. Store områder er udlagt til nationalparker og reservater og regeringen har bestemt, at ingen bygning må være højere end en palme. Tit har man derfor fornemmelsen af at have bountylandet for sig selv!
 
På denne ferie bor du på hovedøen, Mahé. Her ligger også én af verdens mindste hovedstæder, Victoria, hvor du kan gå fra den ene ende til den anden på omtrent 15 minutters. Køb f.eks. spændende krydderier, Seychellernes specielle vaniljete og indkøbstasker flettet af palmeblade i hovedgaden, Market Street. Mahé synes at gemme sig i grøn jungle og høje granitbjerge, og øen kan nemt udforskes på egen hånd til fods, på cykel eller i bil eller på organiserede udflugter. 

Under ophold på Mahé bor du på det skønne Constance Ephelia Resort, der skråner ned mod to smukke strande og har direkte udsigt til marine nationalparken, Port Launay. Et ophold her byder på masser af aktivitetsmuligheder, men du kan også vælge blot at slappe af under de vajende palmer eller lade dig forkæle i Det indiske Oceans største spa, og om aftenen byder hotelles restauranter på gastronomiske oplevelser. 

Både par og familier vil nyde et ophold på Constance Ephelia Resort, og vi anbefaler det varmt.

Kombiner Dubai og Seychellerne 
Hvorfor ikke kombinere strandferien på Seychellerne med et par dage i Dubai, som har alt hvad hjertet kan begære inden for shopping, arkitektur og forlystelser. Flyv med det prisbelønnede luftfartsselskab Emirates. Kontakt os for et tilbud.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT

Seychellerne

Mahé

7 nætter / 8 dage

fra kr. 22.895

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Mahé

Rejser til Mahé

En rejse til Mahé byder ligesom resten af Seychellerne på hvide sandstrande, grønne palmer og afslapning i verdensklasse. Mahé byder også på aktiviteter for hele familien. En rejse til Mahé er nemligt fyldt med spændende oplevelser for både børn og voksne. Både dykning og snorkling ved de smukke koralrev er i særklasse og er man mere til at være på land er der smuk eksotisk natur på hele øen. Du kan altså få en unik badeferie fyldt strand, sol og vand.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Mahé - 7 nætter

Constance Ephelia Resort
Se kort

Constance Ephelia Resort

Beliggenhed: Seychellerne, Mahé

Constance Ephelia ligger på hovedøen Mahé og resortområdet skråner ned mod to smukke strande. Det skønne resort er omgivet af 120 hektar frodigt have, hvorfra der er direkte udsigt og adgang til marine nationalparken, Port Launay, og det giver rigtig fine snorkelmuligheder fra den ene af hotellets to strande.

Suiter og villaer er opført i smagfuld arkitektur og holdt i en skala af varme naturfarver. Her er gedigne træmøbler og alle tænkelige faciliteter. Constance Ephelia har fem restauranter og fem barer, hver med sin unikke indretning. Restauranterne tilbyder et varieret menukort med kulinariske og gastronomiske smagsoplevelser for alle aldersgrupper, mens barerne indbyder til afslapning med gode bøger og hver sin "bar-eventyrlige" oplevelse. 

Der er mange aktivitetsmuligheder, f.eks. guidede vandreture gennem tropisk vegetation op til smukke udsigtspunkter, leje af cykel, PADI-dykkercenter, vandsport, børneklub, flere poolområder, fitness, yoga, tennis og squash. Du kan også bare lade dig forkæle i det fredfyldte og fantastisk smukke spaområde på hele 5000 m2 - her findes mange faciliteter, og du kan gratis benytte bl.a. jacuzzi og tyrkisk bad.

Officiel hotelkategori: 4+*

Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina, Marianne, Inger

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser