Luksusferie på Constance Ephelia

Seychellerne - Mahé
 • Afslapning og forkælelse i naturskønne omgivelser
 • Resortet ligger ud til to smukke strande 
 • Adgang til marinenationalparken, Port Launay
 • Det Indiske Oceans største spa-område
Constance Ephelia Resort er et lille paradis, når det drejer sig om badeferie, afslapning og forkælelse i naturskønne omgivelser. Hotellet skråner ned mod to smukke strande og har direkte udsigt til marinenationalparken, Port Launay. Perfekt hotel til både par og familier. Kombiner eventuelt med Dubai.

Halvvejs mellem Indien og Afrika ligger der et lille paradis, når det kommer til badeferie, afslapning og nydelse: velkommen til Seychellerne! Billederne fra den lille ø-gruppe ligner mest af alt en glitrende Bounty-reklame, men det er altså rigtig nok, at Seychellerne er et lille paradis.

Først og fremmest er Seychellerne kendt for sine utrolige strande, der af mange betragtes som nogle af verdens absolut bedste. Kilometer efter kilometer står palmer som parasoller langs strande med blødt, hvidt sand og det azurblå vand frister og gemmer på koraller og farverige fisk. 

Seychellerne har en uhyre frodig natur, som i høj grad er uberørt. Store områder er udlagt til nationalparker og reservater og regeringen har bestemt, at ingen bygning må være højere end en palme. Tit har man derfor fornemmelsen af at have bountylandet for sig selv!

På denne ferie bor du på hovedøen, Mahé. Her ligger også én af verdens mindste hovedstæder, Victoria, hvor du kan gå fra den ene ende til den anden på omtrent 15 minutters. Køb f.eks. spændende krydderier, Seychellernes specielle vaniljete og indkøbstasker flettet af palmeblade i hovedgaden, Market Street. Mahé synes at gemme sig i grøn jungle og høje granitbjerge, og øen kan nemt udforskes på egen hånd til fods, på cykel eller i bil eller på organiserede udflugter. 

Under ophold på Mahé bor du på det skønne Constance Ephelia Resort, der skråner ned mod to smukke strande og har direkte udsigt til marine nationalparken, Port Launay. Et ophold her byder på masser af aktivitetsmuligheder, men du kan også vælge blot at slappe af under de vajende palmer eller lade dig forkæle i Det indiske Oceans største spa, og om aftenen byder hotelles restauranter på gastronomiske oplevelser. 

Både par og familier vil nyde et ophold på Constance Ephelia Resort, og vi anbefaler det varmt.

Grøn Profil med Green Globe

Constance Ephelia er Green Globe certificeret, og lever dermed op til nogle af de højeste standarder indenfor bæredygtig turisme. Hotellet gennemgår årligt et uvildigt check, og med et ophold her har du truffet et grønnere valg

Kombiner Dubai og Seychellerne

Hvorfor ikke kombinere strandferien på Seychellerne med et par dage i Dubai, som har alt hvad hjertet kan begære inden for shopping, arkitektur og forlystelser. Flyv med det prisbelønnede luftfartsselskab Emirates. Kontakt os for et tilbud.

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Seychellerne

Mahé

10 dage

fra kr. 28.855

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Mahé

Rejser til Mahé

En rejse til Mahé byder ligesom resten af Seychellerne på hvide sandstrande, grønne palmer og afslapning i verdensklasse. Mahé byder også på aktiviteter for hele familien. En rejse til Mahé er nemligt fyldt med spændende oplevelser for både børn og voksne. Både dykning og snorkling ved de smukke koralrev er i særklasse og er man mere til at være på land er der smuk eksotisk natur på hele øen. Du kan altså få en unik badeferie fyldt strand, sol og vand.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Mahé - 7 nætter

Constance Ephelia Resort
Se kort

Constance Ephelia Resort

Beliggenhed: Seychellerne, Mahé

Constance Ephelia ligger på hovedøen Mahé og resortområdet skråner ned mod to smukke strande. Det skønne resort er omgivet af 120 hektar frodigt have, hvorfra der er direkte udsigt og adgang til marine nationalparken, Port Launay, og det giver rigtig fine snorkelmuligheder fra den ene af hotellets to strande.

Suiter og villaer er opført i smagfuld arkitektur og holdt i en skala af varme naturfarver. Her er gedigne træmøbler og alle tænkelige faciliteter. Constance Ephelia har fem restauranter og fem barer, hver med sin unikke indretning. Restauranterne tilbyder et varieret menukort med kulinariske og gastronomiske smagsoplevelser for alle aldersgrupper, mens barerne indbyder til afslapning med gode bøger og hver sin "bar-eventyrlige" oplevelse. 

Der er mange aktivitetsmuligheder, f.eks. guidede vandreture gennem tropisk vegetation op til smukke udsigtspunkter, leje af cykel, PADI-dykkercenter, vandsport, børneklub, flere poolområder, fitness, yoga, tennis og squash. Du kan også bare lade dig forkæle i det fredfyldte og fantastisk smukke spaområde på hele 5000 m2 - her findes mange faciliteter, og du kan gratis benytte bl.a. jacuzzi og tyrkisk bad.

Grøn Profil med Green Globe

Constance Ephelia er Green Globe certificeret, og lever dermed op til nogle af de højeste standarder indenfor bæredygtig turisme. Hotellet gennemgår årligt et uvildigt check, og med et ophold her har du truffet et grønnere valg. 

Officiel hotelkategori: 4+*

 

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.