Dubai og eksotisk strandliv på Seychellerne

Seychellerne - Mahé, Dubai

 • Et par dage i magiske og pulserende Dubai
 • Afslapning og eksotisk strandliv på Mahé, Seychellerne
 • Grønklædte klipper og den maritime nationalpark, Port Launay
 • Mulighed for selvforkælelse i hotellets harmoniske og smukke spa

Bliv fascineret af magiske og pulserende Dubai og fortsæt til afslapning og eksotisk strandliv på Constance Ephelia Resort på Seychellerne. Resortet er omgivet af grønklædte klipper, to strande og den maritime nationalpark, Port Launay, på øen Mahé. Halvpension på Seychellerne er inkluderet.

Få en kontrastfyldt og uforglemmelig ferie ved at kombinere nogle dage i magiske og pulserende Dubai med eksotisk strandliv på Seychellerne.

Dubai

Dubai er på samme tid dragende, storslået, kontrastfyldt og en smule uvirkelig. Byen er arkitektonisk betagende med futuristiske skyskrabere, der stræber mod himlen, og det er selvfølgelig et ”must” at besøge verdens pt. højeste bygning Burj Khalifa på 828 meter. Men i stor kontrast til de ultra moderne bygninger og skinnende, eksklusive shopping centre finder du også travle souker og basarer med snævre gader, der syder af liv og hvor luften er tæt af dufte, røgelse og mystik. Man kan næsten ikke undgå at blive fascineret af Dubai.

Seychellerne

I det Indiske Ocean ligger der et lille paradis, når det kommer til badeferie, afslapning og nydelse: Seychellerne. Det lyder som en kliché, men Seychellerne er et paradis bestående af 115 koralatoller og øer. Den meget nænsomme udvikling af turismen bevirker, at Seychellerne fremstår i sin uspolerede naturlige skønhed med fænomenale strande.

Den største ø, Mahé er smuk, kuperet og kontrastfuld med frodige grønklædte bjerge afbrudt af kokos-, kanel- og vaniljeplantager og i kontrast her til ypperlige hvide strande med svajende palmer og klart, turkisblåt hav. Det er naturligvis her på Mahé og det dejlige Constance Ephelia Resort, at du skal bo.

Constance Ephelia Resort er omgivet af 120 hektar frodig have, der skråner ned mod to smukke strande og den maritime nationalpark, Port Launay. Der er mange aktivitetsmuligheder, som f.eks. guidede vandreture gennem tropisk vegetation til smukke udsigtspunkter, PADI-dykkercenter, snorkling, vandsportscenter, fitness, tennis, squash og flere swimmingpools. Du kan også lade dig forkæle i det harmoniske og fantastisk smukke spa på hele 5.000 m2.
Læs mere

Rejseoverblik

 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR

Seychellerne

Mahé, Dubai

10 nætter / 11 dage

fra kr. 23.975

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Mahé Dubai City

Rejser til Mahé

En rejse til Mahé byder ligesom resten af Seychellerne på hvide sandstrande, grønne palmer og afslapning i verdensklasse. Mahé byder også på aktiviteter for hele familien. En rejse til Mahé er nemligt fyldt med spændende oplevelser for både børn og voksne. Både dykning og snorkling ved de smukke koralrev er i særklasse og er man mere til at være på land er der smuk eksotisk natur på hele øen. Du kan altså få en unik badeferie fyldt strand, sol og vand.
Læs mere
Mahé Dubai City

Rejser til Dubai

Tag på en fantastisk rejse til Dubai og oplev kontrasternes by med luksushoteller, futuristiske skyskrabere, moderne shopping centre, gyldne sandstrande og velholdte golfbaner side om side med traditionelle basarer og sandørkener.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Dubai - 3 nætter

Hyatt Place Dubai Al Rigga
Se kort

Hyatt Place Dubai Al Rigga

Beliggenhed: Forenede Emirater, Dubai

Fra hotellet er der kun få minutters gang til guld og krydderi souken som er et ”must” at besøge. 5 minutters gang bringer dig til Al Rigga metro stationen og Dubai Creek med livlig bådtrafik. Ved Dubai Creek kan du for blot et par dirham sejle med de traditionelle træbåde til tekstil souken på den modsatte bred. Desuden er der fra hotellet kun 15 minutters kørsel til lufthavnen og det imponerende shopping center, Dubai Mall.

Hotellet tilbyder 210 rummelige, lyse og velindrettede værelser og suiter. Indretningen er moderne stilfuld med anstrøg af arabisk design, og alle værelser har aircondition, stor fladskærms TV, gratis WiFi, Ipod docking station, værdiboks, minibar, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, strygejern og –bræt og sofaområde.

Restaurant The Gallery Kitchen er åben for morgenmad. I Gallery Menu serveres frokost og middag og Gallery Market tilbyder ”grab & go” sandwich, salater, snacks og drikkevarer til særdeles rimelige priser i alle døgnets 24 timer. Desuden er baren Coffee to Cocktails åben fra tidlig morgen til sen aften. 

Hotellet tilbyder en mindre udendørs swimmingpool med poolbar, døgnåbent fitness center med topmoderne udstyr og gratis WiFi overalt på hotellet.

Læs mere her

Mahé - 7 nætter

Constance Ephelia Resort
Se kort

Constance Ephelia Resort

Beliggenhed: Seychellerne, Mahé

Constance Ephelia ligger på hovedøen Mahé og resortområdet skråner ned mod to smukke strande. Det skønne resort er omgivet af 120 hektar frodigt have, hvorfra der er direkte udsigt og adgang til marine nationalparken, Port Launay, og det giver rigtig fine snorkelmuligheder fra den ene af hotellets to strande.

Suiter og villaer er opført i smagfuld arkitektur og holdt i en skala af varme naturfarver. Her er gedigne træmøbler og alle tænkelige faciliteter. Constance Ephelia har fem restauranter og fem barer, hver med sin unikke indretning. Restauranterne tilbyder et varieret menukort med kulinariske og gastronomiske smagsoplevelser for alle aldersgrupper, mens barerne indbyder til afslapning med gode bøger og hver sin "bar-eventyrlige" oplevelse. 

Der er mange aktivitetsmuligheder, f.eks. guidede vandreture gennem tropisk vegetation op til smukke udsigtspunkter, leje af cykel, PADI-dykkercenter, vandsport, børneklub, flere poolområder, fitness, yoga, tennis og squash. Du kan også bare lade dig forkæle i det fredfyldte og fantastisk smukke spaområde på hele 5000 m2 - her findes mange faciliteter, og du kan gratis benytte bl.a. jacuzzi og tyrkisk bad.

Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina, Marianne, Inger

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.