Rejser til Silhouette Island

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    2 - 3

Silhouette Island byder på luksus, afslapning og oplevelser for både par og familier. Øen er med sine 20 km2 den tredjestørste af Seychellernes granitøer, og ligger cirka 20 kilometer nordvest for hovedøen, Mahé. Du kan på egen hånd udforske øen ad vandrestier, der fører gennem regnskoven tværs over øen.

Selvom Silhouette er Seychellernes tredjestørste ø, hersker her en tilbagelænet atmosfære med færre end 200 lokale indbyggere. Naturen er smuk og dramatisk med frodige, grønne bjerge, store granitformationer og hvide strande omkranset af en marine nationalpark. Udover et rigt fugleliv byder øen også på en del sjældne og endemiske planter og dyrearter - et paradis for naturelskere. Et ophold på Silhouette Island er afslapning i de smukkeste omgivelser, og til de aktive tilbydes bl.a. vandreture, guidede botaniske ture, snorkling, dykning og dybhavsfiskeri.

Hvor ligger Silhouette?

Silhouette ligger 20 kilometer nordvest for Mahé i Seychellerne og er den tredjestørste granitø i øgruppen. Silhouettes areal er 20,1 km2. La Passe er øens eneste by og ligger på østkysten. 

Silhouette Island - hvor skal man bo?

Hos Profil Rejser anbefaler vi La Belle Tortue Lodge & Restaurant, en af øens to hoteller. Det er et hyggeligt, lille hotel beliggende naturskønt ved stranden. Læs mere om hotellet her

Hvad skal man opleve på Silhouette Island?

Silhouette er så rig på diversitet, at mere end 90 procent af dens areal i 2010 blev permanent beskyttet som Silhouette National Park - et dristigt træk fra regeringens side, da det er landets tredje største granitø efter Mahé og Praslin. En lille forskningsstation med base i landsbyen La Passe fokuserer på bevaring af kæmpeskildpadder og overvågning af havskildpadder og flagermus. Her er der åbent for besøgende. Øen er oplagt til vandreture; prøv for eksempel at tage på udflugt fra La Passe, hvor øens to hoteller ligger, til den spektakulære sandstrand og klipperne ved Anse Mondon beliggende på øens nordlige kyst. På denne vandretur gennem øens vilde indre får du virkelig mulighed for at opdage og forstå øens rige økosystemer og dyreliv. Hvis du gerne vil udforske den bemærkelsesværdige undervandsverden har øen et dykkecenter.

Endemiske og truede dyrearter

Silhouette er et af de steder i det vestlige Indiske Ocean med den største biodiversitet - med mange endemiske og truede plante- og dyrearter. Blandt dem finder du den meget kritisk truede hylsterhale flagermus, som er et ganske lille dyr, der vejer omkring 10 gram og spiser insekter. De fleste af de 75 endemiske planter på Seychellernes granitøer findes på Silhouette, og nogle af dem er unikke for øen. I 1987 blev øens omkringliggende farvande erklæret for en marine nationalpark, og i 2010 blev hele 93 procent af øen oprettet som Silhouette Nationalpark.

Silhouette – hvornår er det bedst?

Det er dejligt varmt året rundt, men hvis du vil slippe for større regnskyl er det bedst at besøge Silhouette i sommerhalvåret mellem maj og oktober. Læs mere om vejrforholdene på Seychellerne

Vores løfte til dig

Hos Profil Rejser kan vi langt mere end at ekspedere dig. Vi kan inspirere dig. Vi kan skræddersy dine oplevelser på Seychellerne, så du får lige præcis den ferie, du har drømt om. Vi guider dig med omhu gennem tilvalg og fravalg, og som en skrædder tager vi mål, sammensætter og syr den rute med de hoteller, flytider og priser du ønsker.

Send en rejseforespørgsel

Din rejse - vores ansvar

Læs mere
Vil du til Silhouette Island?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Elsebeth

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.