Udflugter på Praslin

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter på Praslin

På denne side kan du se Profil Rejsers udflugter fra Praslin, Seychellerne.
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Halvdagsudflugt til nationalparken Vallée de Mai | Praslin

Du bliver hentet på dit hotel, og efter en kort køretur venter dagens første oplevelse i form af en guidet vandretur i nationalparken Vallée de Mai.

Vallée de Mai er på UNESCO’s verdensarvsliste og sammenlignes med Edens have. Her vokser, som et af de eneste steder i verden, mere end 7000 unikke kæmpepalmer, ”Coco de Mer”. Palmerne er kendetegnede ved de dobbelte kokosnødder, kaldet verdens mest erotiske frugter, som kan veje op mod 25 kg. I nationalparken lever også Seychellernes nationalfugl, den meget sjældne sorte papegøje samt den smukke frugtdue og den seychelliske nattergal. Flere afmærkede ruter fører gennem regnskoven, og undervejs er der masser af information om palmerne og de store frugter samt øvrige planter og træer som vokser i nationalparken.

Bemærk: Frokost er ikke inkluderet.

Varighed: En halv dag
Afgang: Mandage, torsdage og fredage

Voksen fra kr. 529
Barn fra kr. 237

La Digue heldagstur | Praslin

Tag på en dagsudflugt til enestående ro og idyl på den billedskønne ø La Digue – Seychellernes fjerde største ø.

Her hersker ægte ø-stemning, hvor cykler endnu er den mest udbredte transportform. Spadser til L’Union Estate, hvor et gammelt kreolsk hus, en restaureret mølle og en lille bådplads vidner om svundne tider. Tæt derpå ligger Anse Source d’Argent, som hører til blandt de smukkeste og mest fotograferede strande i verden. De imponerende granitsten, det krystalklart vand og det fine sand gør det til et sandt badeparadis. Naturelskere kan måske være heldige at få et glimt af en af Seychellernes sjældne fugle, en Paradise Flycatcher, mellem de frodige bjergsider.

Ved ankomst til La Digue får du udleveret et detaljeret kort over øen og udførlig information om øen, de bedste strande og anbefalede frokost restauranter og herefter er du på egen hånd og klar til på cykel at udforske den smukke ø.

Bemærk: Inkl. frokost.

Varighed: Hele dagen
Afgang: Dagligt

Voksen fra kr. 603
Barn fra kr. 292

Ø-rundtur: Cousin, Curieuse & St. Pierre Islands | Praslin

Tilbring en dejlig dag på havet, hvor du introduceres til det vidunderlige fugle- og undervandsliv på disse 3 spektakulære øer. Dagen begynder i den lille charmerende havn Baie St. Anne.
Herfra sejles ud til Cousin – et naturreservat og hjemsted for nogle af Seychellernes sjældne fugle. Øen ligger som en juvel midt i det turkisblå hav, og ledsaget af guiden, kan du opleve øens smukke natur. Turen fortsætter til Curieuse Island National Marine Park, hvor du møder et helt enestående øko-system og ser masser af landskildpadder. Afslutningsvis venter den lillebitte klippeø St. Pierre, hvor du får mulighed for at slappe af eller snorkle i et kaleidoskop af fisk og farver inden båden returnerer til Praslin.

Bemærk: Inkl. frokost.

Varighed: Hele dagen
Afgang: Tirsdage og torsdage

Voksen fra kr. 1.342
Barn fra kr. 976

Vallée de Mai og Anse Lazio stranden | Praslin

Du bliver hentet på dit hotel, og efter en kort køretur venter dagens første oplevelse i form af en guidet vandretur i nationalparken Vallée de Mai.
Vallée de Mai er på UNESCO’s verdensarvsliste og sammenlignes med Edens have. Her vokser, som et af de eneste steder i verden, mere end 7000 unikke kæmpepalmer, ”Coco de Mer”. Palmerne er kendetegnede ved de dobbelte kokosnødder, kaldet verdens mest erotiske frugter, som kan veje op mod 25 kg. I nationalparken lever også Seychellernes nationalfugl, den meget sjældne sorte papegøje samt den smukke frugtdue og den seychelliske nattergal.

Ved middagstid går turen mod øens nordligste spids og Anse Lazio, som er én af Seychellernes smukkeste strande og kåret blandt verdens 10 smukkeste strande. Frokost er ikke inkluderet i turens pris, men langs stranden byder et par lokale restauranter på dejlig frokost. Resten af eftermiddagen kan du nyde med fødderne i det finkornede hvide sand og svømme i det klare, lune vand. Ved 16-tiden går turen tilbage til dit hotel.

Bemærk: Frokost er ikke inkluderet.

Varighed: Hele dagen
Afgang: Mandag, torsdag og fredag

Voksen fra kr. 657
Barn fra kr. 264