Udflugter fra Mahé

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter fra Mahé

På denne side kan du se Profil Rejsers udflugter på Mahé, Seychellerne.
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Heldagstur til Praslin & La Digue | Mahé

Tag med på en dejlig heldagstur til 2 af Seychellernes smukkeste øer; Praslin og La Digue og oplev deres betagende skønhed.

Første stop er Praslin, som især er kendt for de unikke kæmpepalmer "coco de mer", med erotisk formede frugter, der kan veje op til 30 kg. Palmerne vokser i nationalparken Vallée de Mai, hvor den sjældne sorte papegøje, den smukke frugtdue og den seychelliske nattergal også holder til. Efter en vandretur i nationalparken fortsættes til Anse Lazio som er én af Seychellernes mest fantastiske strande.

En sejltur bringer dig videre til øen La Digue, som er kendt for dens skønhed, enestående idyl og fabelagtige natur. Du kører ad bugtede veje og stier, og undervejs er der tid til at beundre den hyggelige havn, fine eksempler på kreolsk arkitektur og den restaurerede mølle L´Union Estate. Den billedskønne strand Anse Source d´Argent på La Digue anses for at være en af verdens smukkeste pga. de spektakulære granitformationer. Her er der afsat tid til en forfriskende svømmetur eller afslapning på den pudderbløde sandstrand. Sent om eftermiddagen returneres til Mahé.

Bemærk: Inkl. frokost.

Varighed: 11 timer
Afgang: Mandage, tirsdage, onsdage, torsdage og fredage

Voksen fra kr. 1.644
Barn fra kr. 840

Mahé rundt | Mahé

Oplev den mangfoldige og naturskønne Mahe, Seychellernes største ø. Turen starter i hovedstaden Victoria med besøg i det gamle charmerende klokketårn og på det farverige marked.
Guiden fortæller om øens historie og underholder med forskellige beretninger alt imens turen går mod den gamle henrivende Mission Lodge – en tidligere kostskole for frigivne slavebørn. Det bliver en køretur ad snoede bjergveje, hvor du kan nyde den betagende udsigt udover den vidtstrakte tropiske vegetation, de fantastiske granit tinder, de gyldne sandstrande og det smukke azurblå hav. Tilbage ved kysten er det tid til frokost og en forfriskende svømmetur, inden turen fortsætter til den stemningsfulde Craft Village, hvor du kan se og købe lokalt kunsthåndværk.

Bemærkt: Inkl. frokost.

Varighed: Hele dagen
Afgang: Mandage, onsdage og fredage

Voksen fra kr. 621
Barn fra kr. 292