Rejser til Bird Island

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    2 - 3

En af det helt store seværdigheder for både børn og voksne på Seychellerne er Bird Island. Ønsker man en pause fra afslapning og badeferie er en tur til Bird Island oplagt. Bird Island byder nemlig på eksotisk natur og dyreliv i verdensklasse.

Den grønne koral-ø Bird ligger kun 30 minutters flyvning fra Mahé. Som navnet antyder har øen et særdeles rigt fugleliv, hvor mindst 25 forskellige arter kan iagttages på nært hold. Hvis du er naturelsker og søger et par afstressende dage, så er Bird Island stedet. Dog skal du kunne værdsætte selskab af de mange fugle, specielt i maj-oktober, hvor millioner af terner yngler på øen. Bird Island er også tilholdssted for skildpadder, og øens berømthed er en hårdhudet gammel dame ved navn Esmeralda, der skønnes at være over 150 år og veje ca. 300 kg.
Læs mere
Vil du til Bird Island?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Elsebeth

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.