Rejsemål på Seychellerne

Rejsemål på Seychellerne

Hvor skal man så holde ferie på Seychellerne? På grund af øernes forskellighed bør en ferie på Seychellerne tilrettelægges som en ø-hop tur, hvor du bor på og besøger flere øer. På en klassisk Seychellerne rejser bor du på de to største øer, Mahé og Praslin med en dagsudflugt til øen La Digue, men hvis tiden tillader det, så anbefaler vi bestemt et par overnatninger på La Digue.

Vi anbefaler som minimum at kombinere de to øer Mahé og Praslin - med flest overnatninger på Praslin. Hvis du ikke har noget imod at skifte hotel lidt oftere, så vælg den ideelle kombination: Mahé, Praslin og La Digue - måske krydret med et par nætter på en af de mere fredfyldte ydre øer, som byder på oplevelser i særklasse. Du vil næppe fortryde det!

Sainte Anne med de smukke sandstrande og granitklipper ligger små fem kilometer fra Mahé, Denis Island med sin utroligt smukke koral-atol og høje palmer ligger 30 minutter med fly derfra, og Bird Island er, som navnet så tydeligt siger, øen med det rige fugleliv, hvor du vil opleve arter, der ikke findes andre steder i verden.

Andre øer bestemt også er et besøg værd og her bør vi også nævne Félicité, Frégate og ikke mindst North Island. Fælles for disse øer er, at de tilbyder ferie i paradisiske omgivelser med indkvartering, der spænder fra det helt enkle til det ultimativt luksuriøse.

Klik på kortet herunder, eller brug knapperne længere nede, for at læse mere om rejsemålene i Seychellerne.

Læs mere
Vælg område
Vil du til Seychellerne?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Elsebeth

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi har rejseeksperter med speciale i hvert deres område

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.