Klima

Rejsevejret på Réunion

Réunion er ideel som rejsemål hele året rundt, men de bedste perioder er efter vores mening fra marts til maj samt oktober og november.

Réunion er et godt rejsemål året rundt, hvis du er typen, der vil have masser af sol og varme på din ferie. Réunion ligger i et subtropisk klimabælte med de varmeste måneder fra januar til april. Du skal regne med temperaturer på 24-30 °C og en høj luftfugtighed året rundt.

Generelt falder der i januar og februar mere regn på vestkysten end på østkysten. De køligste måneder er maj til oktober, og her kan temperaturen være et par grader lavere på sydøst- og østkysten pga. en køligere vind. Øen kan rammes af cykloner mellem januar og marts, men det sker gennemsnitligt kun hvert 16. år. Dog kan storm og kraftigt regnvejr forekomme som følgevirkning af cykloner i Det Indiske Ocean.

Skal du dykke eller surfe, bør du tage højde for vejret i din rejseperiode. Surfing er bedst i perioden juni-august, mens man får mest ud af dykning i perioden september-marts. Badevandstemperaturen ligger på mellem 23-28 °C.

Den viste klimatabel er baseret på middelværdier, målt over 30 år, fra officielle meteorologiske vejrstationer. Disse data er indsamlet af meteorologisk institut i Sverige, der indgår i WMO (World Meteorological Organization). For yderligere oplysninger henvises også til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.