Store naturoplevelser og skøn strandferie

Réunion - Vest, Cirque de Cilaos, Syd, Plains, Øst
 • Vulkaner, varme kilder, vandfald og grønne bjerge
 • 4 dages kør selv-ferie i dit eget tempo
 • Kajak, stand-up-paddle, snorkling og vandreture
 • Strandferie, afslapning og tid til hinanden

Start ferien med en fire-dages kør selv-tur i dit eget tempo på den lille vulkanø Réunion. Afslut med fem dages strandferie på øens vestkyst omkring byen Sainte-Gilles Les Bains med masser af tid til afslapning, vandsport og udflugter på havet.

Oplev og udforsk Reunion med en kombination af en fire-dages kør selv-tur med betagende naturoplevelser og aktiviteter efterfulgt af fem dages strandferie med masser af tid til afslapning, vandsport og udflugter. 

Store naturoplevelser med aktive vulkaner og brusende vandfald

Ferien starter med fire dage til at udforske Réunions storslåede og mangfoldige natur i dit helt eget tempo. Med en lejebil til rådighed opleves forskellige områder, som for eksempel Cirque de Salazie, en smuk kraterdal omgivet af stejle, grønklædte bjergsider med brusende vandfald. Fortsæt til  Plains des Cafres-sletten og videre til vulkanen, Piton de La Fournaise - en af verdens mest aktive vulkaner. Du kan vandre på størknet lava til vulkankrateret, langs frodige bjergsider med stejle vandfald, over vidtstrakte sletter og gennem tætte skove. 

Læs dagsprogrammet for yderligere detaljer. Bemærk, at programmet kun er vejledende, og alle aktiviteter derfor blot er forslag.  

Dasedage ved stranden

På rejsens femte dag afleverer du lejebilen og resten af ferien tilbringes ved stranden. Slap af ved hotellets swimmingpool eller på stranden, lade dig forkæle med dejlige spa-behandlinger, vær aktiv med vandsport eller tage på en udflugt – mulighederne er mange.

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Réunion

Vest, Cirque de Cilaos, Syd, Plains, Øst

11 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

- 3 nætter

Bo på 2- og 3-stjernede hoteller på kør selv-turen på Reunion

Bo på 2- og 3-stjernede hoteller på kør selv-turen på Reunion

Beliggenhed: Réunion,

 • Saint-Gilles-les-Bains: Hotel Le Nautile 3* eller lignende
 • Cirque de Cilaos: Le Vieux Cep 3* eller lignende
 • Hell-Bourg: Le Relais des Cimes 2* eller lignende

Ønsker du at bo lidt bedre er det naturligvis muligt. 

Læs mere her

Vest - 5 nætter

Les Creoles, Sainte-Gilles Les Bains Alamanda, Sainte-Gilles Les Bains
Billigste hotelmulighed
Se kort

Les Creoles, Sainte-Gilles Les Bains

Beliggenhed: Réunion, Vest

I hjertet af strandbyen Ermitage og ikke langt fra Saint-Gilles-les-Bains ligger hotellet Les Creoles. Her bor du kun 200 meter fra stranden og den blå lagune, i gåafstand til bylivet.

Hotellet tilbyder lyse værelser med aircondition, tv, wi-fi, værdiboks og balkon med udsigt til poolen.

Morgenmaden indtages med udsigt til poolen, og i restauranten serveres buffet til frokost og aftensmad. Hotellet tilbyder swimmingpool, fitnesscenter og bordtennis, og personalet er behjælpelig med at bestille udflugter og aktiviteter som f.eks. helikoptertur, fiskeri, dykning, ridning, guidede ture samt båd-, cykel- og vandreture.
Læs mere her
Les Creoles, Sainte-Gilles Les Bains Alamanda, Sainte-Gilles Les Bains Le Recif, Sainte-Gilles Les Bains
Se kort

Alamanda, Sainte-Gilles Les Bains

Beliggenhed: Réunion, Vest

Alamanda ligger blot 200 fra stranden omkranset af en stor frodig have med tropiske blomster og træer. I nærområdet finder du butikker, kasino og natklubber.

Hotellets 70 værelser ligger i to to-etagers bygninger, lyse og smagfuldt indrettede. De har alle aircondition, tv, telefon, værdiboks og altan eller terrasse med udsigt til poolen eller haven. 

Restauranten Le Vieux Tamarin byder på et kreolsk køkken og serverer buffet morgen, middag og aften, mens restaurant Le Grain de Sable serverer à la carte til frokost og middag. Swimmingpoolen ligger i haven, hvor du også finder baren med levende musik og folklore show et par gange om ugen.
Læs mere her
Alamanda, Sainte-Gilles Les Bains Le Recif, Sainte-Gilles Les Bains Le Nautile, Sainte-Gilles Les Bains
Se kort

Le Recif, Sainte-Gilles Les Bains

Beliggenhed: Réunion, Vest

Ved byen Sainte-Gilles Les Bain og den blå l'Ermitage-lagune ved vestkysten ligger dette populære hotel omkranset af frodig natur og tæt på en skøn sandstrand. I selve Saint-Gilles Les Bain kan du opleve lokale markeder og over weekenderne et livligt natteliv.

Hotel Le Récif byder på 132 lyse, enkelt indrettede værelser i kreolsk stil. Vælg mellem fire værelsestyper - nogle er velegnede for par og andre for familier.

I hovedrestauranten, Le Maloya, serveres morgen-  og aftensmaden som buffet, mens poolbaren Le Comptoir du Sud udover kolde drinks også tilbyder en frokostmenu. Slap af i den frodige have, tag en forfriskende dukkert i en af de to swimmingpools eller tilbring dagen på stranden. Hotellet tilbyder gratis aktiviteter som snorkling, fitness, tennis, beachvolley, bordtennis og petanque, mens der mod betaling arrangeres dykning, mountainbiketure, dybhavsfiskeri og golf.

Grøn Profil med Green Globe
Hotel Le Récif er Green Globe certificeret, og lever dermed op til nogle af de højeste standarder indenfor bæredygtig turisme. Hotellet gennemgår 1 gang om året et uvildigt check. Med et ophold på Hotel Le Récif har du truffet et grønnere valg. 

 

Læs mere her
Le Recif, Sainte-Gilles Les Bains Le Nautile, Sainte-Gilles Les Bains Le Saint Alexis & Spa, Sainte-Gilles Les Bains
Se kort

Le Nautile, Sainte-Gilles Les Bains

Beliggenhed: Réunion, Vest

Le Nautile ligger ved stranden i Hermitage, og her bor du i hjertet af et roligt område, blot få kilometer syd for Sainte-Gilles Les Bains.

Det charmerende hotel tilbyder 43 værelser, alle med aircondition, minibar, tv, værdiboks, wi-fi, hårtørrer og terrasse eller balkon.

Fra Le Nautile er der direkte adgang til en dejlig strand, og den beskyttede lagune giver fine muligheder for badning. Ud for kysten ligger et koralrev, som indbyder til snorkling. Hotellet tilbyder swimmingpool med børnepool, kajak- og cykeludlejning, fitnesscenter, bordtennis, bibliotek og gratis parkering. Restaurantens buffet er varieret og menukortet har både internationale og lokale retter. I baren serveres eksotiske drinks.
Læs mere her
Le Nautile, Sainte-Gilles Les Bains Le Saint Alexis & Spa, Sainte-Gilles Les Bains
Se kort

Le Saint Alexis & Spa, Sainte-Gilles Les Bains

Beliggenhed: Réunion, Vest

Le Saint Alexis & Spa er dejligt hotel beliggende i byen Sainte-Gilles Les Bain. Hotellets placering direkte ud til stranden gør det til en perfekt base for afslapning og strandliv, men også for udflugter og aktiviteter på Réunion.

De 45 værelser er lyse og smagfuldt indrettede med faciliteter som aircondition, loftvifte, tv, minibar, værdiboks, hårtørrer, gratis wi-fi samt altan eller terrasse med udsigt til poolen eller haven.

Hotellets dygtige kok kreerer smagfulde klassiske og eksotiske retter, der kan nydes i den hyggelige spisestue eller den tropiske have. Baren ligger kun få skridt fra stranden, og her kan du vælge mellem en vifte af eksotiske drinks.

De to swimmingpools og den luksuriøse spa ligger i hotellets midte, mens der foran hotellet er en flot sandstrand. Der tilbydes også fitnesscenter med gratis sauna og hammam. I nærområdet finder du butikker, indkøbscenter samt restauranter og barer.
Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1
Afrejse fra Danmark
Dag 2
Ankomst Réunion og Hell-Bourg
Dag 3
Hell-Bourg – Plaine des Cafres
Dag 4
Vulkanen Piton de La Fournaise – Saint-Gilles-les Bains
Dag 5
Saint Gilles-les-Bains - strandferie
Dag 6 - 9
Strandferie på Reunion
Dag 10
Réunion - København
Dag 11
Danmark

Dag 1

Afrejse fra Danmark

Afrejse fra Danmark med kurs mod Réunion. Undervejs er der mellemlanding og flyskifte.
Læs mere

Dag 2

Ankomst Réunion og Hell-Bourg

Ved ankomst til lufthavnen på Reunion mødes du af vores lokale repræsentant. Lejebilen står klar og du får udleveret dokumenter, kort over øen mv.
Den første strækning tager dig til Cirque de Salizie - den største og mest frodige af Réunions tre kraterdale. Her danner de forrevne bjergsider baggrund for hundredvis af små vandfald, der kaster sig ud over de lodrette, grønne bjergsider. Du bor på et charmerende hotel i hjertet af den idylliske bjerglandsby Hell-Bourg, hvor både området og byen er på UNESCO’s verdensarvsliste. Resten af dagen er til fri disposition. Udforsk den hyggelige by, se de fine kreolske huse i pastelfarver og nyd de mange smukke naturscenerier. Har du lyst og energi, så byder området på en bred vifte af afmærkede vandrestier af forskellig længde. 
Overnatning: Relais des Cimes i Hell-Bourg eller lignende

Læs mere

Dag 3

Hell-Bourg – Plaine des Cafres

Efter morgenmaden sættes kurs mod Plain des Cafres midt på øen. På første etape tilbage mod kysten byder turen på smukke udsigter til bjergene og Det Indiske Ocean. Drej indlands og opad mod Plains des Cafres og kør over åbne sletter og gennem tætte bregneskove – et vidnesbyrd om, at Réunion har over 200 mikroklimaer. Resten af dagen til fri disposition i Plain des Cafres-området.
Overnatning: Hotel les Geraniums, Hotel l’Ecrin eller lignende
.

 

 

 

 

 

 

Læs mere

Dag 4

Vulkanen Piton de La Fournaise – Saint-Gilles-les Bains

Stå tidligt op og besøg en af verdens mest aktive vulkaner, Piton de La Fournaise, fra morgenstunden, hvor sigtbarheden er bedst. På vejen passeres gennem det spektakulære og månelignende landskab, Plaine des Sables, som er en stor ’pande’ af vulkansk sand med en magisk skønhed. Fortsæt til Piton de La Fournaise, parker bilen og begiv dig ud i det unikke vulkanlandskab. Der er vandrestier af forskellig længde og sværhedsgrad. Fra vulkanen køres mod sydkysten og byen St. Pierre.
Réunions nationaldrik er rom, så aflæg gerne besøg i museet, Saga du Rhum, der ligger i et stadig aktivt rom-destilleri. Få en gennemgang af rommens historie, se hvordan sukkerrør forvandles til fin rom og prøvesmag de dejlige dråber. Fortsæt videre
 langs sydøstkysten til byen Saint-Gilles-les-Bains, også kaldet Reunion’s ’lille Saint Tropez’. Efter check-in på hotellet er resten af dagen til fri disposition.
Overnatning: Hotel Le Nautile i Saint-Gilles-les-Bains

 

 

 

 

Læs mere

Dag 5

Saint Gilles-les-Bains - strandferie

Gå en tur i Saint-Gilles-les-Bains eller kør til toppen af bjerget Maïdo, hvorfra der er en betagende panoramaudsigt over grønne Cirque de Mafate, kysten og havet i det fjerne. I løbet af dagen afleveres lejebilen, og så er det tid til check-in og afslapning på strandhotellet, hvor du skal bo de næste fem nætter.
Overnatning: Det valgte strandhotel

Læs mere

Dag 6 - 9

Strandferie på Reunion

Slap af ved hotellets swimmingpool eller på stranden. I La Saline, syd for Saint-Gilles-les-Bain, kan den aktive gæst leje kajak, stand-up-paddle og snorkle eller tage på en af de mange udflugter som f.eks. helikoptertur eller safari-cruise.
Overnatning: Det valgte strandhotel

 
Læs mere

Dag 10

Réunion - København

Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra hjemrejsen for alvor starter. Undervejs er der mellemlanding og flyskifte.

Læs mere

Dag 11

Danmark

Ankomst til Danmark.
Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser