Réunion – en lille ø med stor charme

Réunion - Vest, Cirque de Cilaos, Syd, Plains
 • Kør selv hele øen rundt i lejebil
 • Oplev vandfald, sletter, bjerge og vulkaner
 • Besøg idylliske byer med smukke kreolske huse
 • Aktiviteter, f.eks snorkling, stand-up-paddle og kajak

På blot 8 dage kan du opleve det bedste af den lille ø Réunion. Bo på et udvalg af charmerende hoteller, mens du udforsker øens mest interessante spots.

Oplev Réunions enestående natur, med alt fra hvide sandstrande til vulkaner, på en seks dages tur i egen lejet bil og et par dage ved stranden.

Bjerglandsbyer og kulturhistorie

Start rejsen med 3 dages strandferie ved vestkysten og kør herefter ind i bjergområdet Cirque de Cilaos midt på øen. Udforsk bjerglandsbyerne og tag på vandreture i det imponerende landskab. Med kurs mod øens sydlige kyst får du undervejs et indblik i Réunions historie og kultur og oplever den hyggelige havneby Saint-Pierre.

Vulkaner, vandfald og frodig vegetation

De efterfølgende dage står på naturoplevelser i højeste gear med blandt andet landskab af vulkansk sand, en vandretur gennem størknet lava, skjoldvulkanen Piton de la Fournaise og synet af øens grønneste cirque, Salazie, med tunge vandfald, bananplantager og frodig vegetation. Rejsen slutter midt på øen i byen Hellbourg.

Læs dagsprogrammet for yderligere detaljer. Bemærk at programmet kun er et forslag, og alle aktiviteter derfor er valgfrie.

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Réunion

Vest, Cirque de Cilaos, Syd, Plains

10 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Vest - 2 nætter

Le Nautile, Sainte-Gilles Les Bains
Se kort

Le Nautile, Sainte-Gilles Les Bains

Beliggenhed: Réunion, Vest

Le Nautile ligger ved stranden i Hermitage, og her bor du i hjertet af et roligt område, blot få kilometer syd for Sainte-Gilles Les Bains.

Det charmerende hotel tilbyder 43 værelser, alle med aircondition, minibar, tv, værdiboks, wi-fi, hårtørrer og terrasse eller balkon.

Fra Le Nautile er der direkte adgang til en dejlig strand, og den beskyttede lagune giver fine muligheder for badning. Ud for kysten ligger et koralrev, som indbyder til snorkling. Hotellet tilbyder swimmingpool med børnepool, kajak- og cykeludlejning, fitnesscenter, bordtennis, bibliotek og gratis parkering. Restaurantens buffet er varieret og menukortet har både internationale og lokale retter. I baren serveres eksotiske drinks.
Læs mere her

- 5 nætter

Bo på 2- og 3-stjernede hoteller undervejs

Bo på 2- og 3-stjernede hoteller undervejs

Beliggenhed: Réunion,

 • Saint-Gilles-les-Bains: Ermitage Boutik Hotel eller Hotel Le Nautile 3* eller lignende
 • Cirque de Cilaos: Le Cilaos eller Le Vieux Cep 3* eller lignende
 • Plaine des Cafres: Hotel Les Geranium 2* eller lignende
 • Hell-Bourg: Le Relais des Cimes 2* eller lignende

Ønsker du at bo lidt bedre er det naturligvis muligt.

Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1
Afrejse fra Danmark
Dag 2
Ankomst til Réunion, Saint-Gilles-les-Bains (M, -, -)
Dag 3 - 4
Saint-Gilles-les-Bains (M, -, -)
Dag 5
Saint-Gilles-les-Bains (M, -, -)
Dag 6
Saint-Gilles-les-Bains - Cirque de Cilaos (M, -, -)
Dag 7
Cirque de Cilaos – Plains des Cafres (M, -, -)
Dag 8
Plains des Cafres – Cirque de Salazie (M, -, -)
Dag 9
Cirque de Salazie – Saint Denis (M, -, -)
Dag 10
Danmark

Dag 1

Afrejse fra Danmark

Afrejse fra Danmark med kurs mod Réunion. Undervejs er der mellemlanding og flyskifte.

(M=morgenmad, F=frokost, A=aftensmad )

Læs mere

Dag 2

Ankomst til Réunion, Saint-Gilles-les-Bains (M, -, -)

Efter ankomst til lufthavnen i Sainte Marie på Réunion bliver du budt velkommen af vores lokale repræsentant. Herefter går turen 50 km langs nordvestkysten til kystbyen Saint-Gilles-les-Bain, også kaldet Réunion’s ’lille Saint Tropez’, hvor du skal bo de næste fire nætter. Resten af dagen til fri disposition, så gå en tur i byen eller slap af på en af øens dejlige strande, Boucan Canot. 

Overnatning: Hotel Le Nautile eller lignende.
Læs mere

Dag 3 - 4

Saint-Gilles-les-Bains (M, -, -)

De næste par dage er til fri disposition. Udforsk de hyggelige byer i området, slap af ved stranden eller prøv de mange vandsportsaktiviteter. Ved stranden i La Saline kan du f.eks. leje kajak og stand-up-paddle, og her er rigtig fine snorkelmuligheder. Dykning, sejlads og dybhavsfiskeri er også en mulighed.

Overnatning: Hotel Le Nautile eller lignende.
Læs mere

Dag 5

Saint-Gilles-les-Bains (M, -, -)

Efter morgenmaden er hele dagen til fri disposition, og i dag får du udleveret lejebilen, som er til rådighed resten af ferien. Vi anbefaler at køre til toppen af bjerget Maïdo, hvorfra der er en betagende panoramaudsigt over den grønne kraterdal Cirque de Mafate, kysten og havet i det fjerne. Tag eventuelt en vandretur i det smukke område. Derefter tilbage til kysten og hotellet.

Overnatning: Hotel Le Nautile eller lignende.
Læs mere

Dag 6

Saint-Gilles-les-Bains - Cirque de Cilaos (M, -, -)

Efter morgenmad sættes kurs mod Cilaos. Dagen byder på store oplevelser i Cirque de Cilaos-området, en smuk kraterdaldal omgivet af stejle, grønklædte bjergsider og øens højeste bjerg, Piton des Neiges på 3070 meter. Den pittoreske køretur derop åbenbarer det ene mere betagende natursceneri efter det anden.

Efter check-in på hotellet er det tid at udforske den lille bjergby. Har du tid og lyst, så kør til en af øens mest isolerede landsbyer. Alternativt er der mulighed for aktiviteter som f.eks. vandring og cykling, så du kan opleve naturen helt tæt på.
Overnatning: Hotel Le Vieux Cep eller lignende.
Læs mere

Dag 7

Cirque de Cilaos – Plains des Cafres (M, -, -)

Første del af dagens rute mod Plain des Cafres byder på smukke panoramaudsigter. Réunions nationaldrik er rom, og aflæg gerne et besøg i museet, Saga du Rhum, beliggende i et stadig aktivt rom-destilleri i St. Pierre. Få en gennemgang af rommens historie, se hvordan sukkerrør forvandles til fin rom og smag selv rommen.
Fortsæt gennem St. Pierre med shopping, barer, restauranter og en hyggelig havnefront. Sidste del af turen går opad mod Plains des Cafres, og landskabet veksler mellem åbne sletter tætte bregneskove – en vidnesbyrd om, at Réunion har over 200 mikroklimaer. 
Overnatning: Hotel les Geraniums eller lignende.
Læs mere

Dag 8

Plains des Cafres – Cirque de Salazie (M, -, -)

Det er fra Plains des Cafres at vejen fører til vulkanen, Piton de La Fournaise - en af verdens mest aktive vulkaner, som senest var i udbrud i 2009. Vulkanen besøges helst morgen eller formiddag, hvor sigtbarheden er bedst, for over middag indhylles området ofte i skyer og tåge. På vejen derop passeres atter igennem flere af øens over 200 forskellige mikroklimaer, så udsigten ændrer sig hele tiden.
Se det månelignende landskab, ’Plaine des Sables’ åbenbare sig som er en stor ’pande’ af vulkansk sand - et særpræget landskab med en magisk skønhed. En grusvej fører videre til vulkanen Piton de la Fournaise. Parker bilen og begiv dig ud i det unikke vulkanlandskab.  Der er vandrestier af forskellige længde og sværhedsgrader.
Derefter fortsættes til den smukke kraterdal Cirque de Salizie, hvor forrevne bjergsider danner baggrund for hundredvis af små vandfald, der kaster sig ud over de grønne bjergsider. Du skal bo i bjergbyen Hell-Bourg – måske Réunions mest idylliske landsby, og området og byen er da også på UNESCO’s verdensarvliste. 
Overnatning: Relais de Cimes i Hell-Bourg eller lignende.

Læs mere

Dag 9

Cirque de Salazie – Saint Denis (M, -, -)

Efter morgenmaden kan du gå en tur i den hyggelige by, se de små, fine kreolske huse i pastelfarver omgivet af frodige haver og beundre de mange smukke udsigter.
En oplevelsesrig ferie er forbi og du afleverer lejebilen i lufthavnen. Nu starter hjemrejse til Danmark for alvor, og undervejs er der mellemlanding og flyskifte.
Læs mere

Dag 10

Danmark

Ankomst til Danmark.
Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser