Store oplevelser til små priser

Réunion - Øst, Plains, Syd, Cirque de Cilaos, Vest
 • Kør selv øen rundt i lejebil
 • Besøg pittoreske landsbyer og farverige kreolske huse
 • Aktiviteter som snorkling, stand-up paddle og kajak
 • Nyd alsidig natur med vulkaner, vandfald og bjerge

Kør selv Réunion rundt i egen lejebil og bo forskellige steder på øen i 8 dage. Vi har skruet priserne i bund men bevaret oplevelserne i top.

På Réunion får du nogle helt unikke naturoplevelser med mulighed for at kombinere badeferie på hvide sandstrande med aktiv ferie, hvor vandreture i bjerge og gennem vulkaner står på programmet.

Kør selv øen rundt i eget tempo

Måden, du kommer rundt på øen, er i egen lejet bil. Du har således mulighed for at sætte lige præcis det tempo, som du ønsker på din ferie. Til gengæld er ruten lagt, overnatningerne booket og oplevelserne udvalgt – alt sammen med øje for budgettet.

Bo autentisk i små landsbyer

Du bor på charmerende hoteller med en autentisk stemning i de små landsbyer. Du kommer tæt på de lokale foruden naturen, der er Réunions absolutte trækplaster. I en blanding af frodig vegetation, brusende vandfald, vulkaner, størknet lava og frodige bjerge er du sikret unikke ferieoplevelser.

Læs dagsprogrammet for yderligere detaljer. Bemærk, at programmet kun er et forslag, og alle aktiviteter derfor er valgfrie.

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Réunion

Øst, Plains, Syd, Cirque de Cilaos, Vest

10 dage

fra kr. 12.540

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

- 7 nætter

Bo på guest house samt 2- og 3-stjernede hoteller

Bo på guest house samt 2- og 3-stjernede hoteller

Beliggenhed: Réunion,

 • Hell-Bourg: Le Relais des Cimes 2* eller lignende
 • La Plaine des Palmistes: La Ferme du Pommeau 2* eller lignende
 • Plaine des Cafres: Hotel Les Geranium 2* eller lignende
 • Petite Ile: Guesthouse l'Orky-Mel eller lignende
 • Cirque de Cilaos: Le Vieux Cep 3* eller lignende
 • Saint-Gilles-les-Bains: Hôtel Alamanda 2* eller lignende

Ønsker du at bo lidt bedre er det naturligvis muligt. 

Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1
Afrejse fra Danmark
Dag 2
Ankomst Réunion og Cirque de Salazie (M, -, -)
Dag 3
Cirque de Salazie – Plane des Palmistes (M, -, -)
Dag 4
Plane des Palmistes – Plaine des Cafres (M, -, -)
Dag 5
Plaine des Cafres – Petite-Ile (M, -, -)
Dag 6
Petite-Ile (M, -, -)
Dag 7
Petite-Ile – Cirque de Cilaos (M, -, -)
Dag 8
Cirque de Cilaos - Saint-Gilles-les-Bains (M, -, -)
Dag 9
Saint-Gilles-les-Bains - Danmark (M, -, -)
Dag 10
Danmark

Dag 1

Afrejse fra Danmark

Afrejse fra Danmark med kurs mod Réunion. Undervejs er der mellemlanding og flyskifte.

Læs mere

Dag 2

Ankomst Réunion og Cirque de Salazie (M, -, -)

Ved ankomst til Sainte Marie på Réunion bliver du mødt af vores lokale repræsentant. Lejebilen står klar og du får udleveret dokumenter, kort over øen mv.

Den første køretur går til Cirque de Salizie, som er den største og frodigste af Réunions tre kraterdale. Her danner de forrevne bjergsider baggrund for hundredvis af små vandfald, der kaster sig ud over de lodrette, grønne bjergsider. Du skal bo på et charmerende hotel i hjertet af den idylliske bjerglandsby Hell-Bourg, og både området og byen er på UNESCO’s verdensarvsliste. Resten af dagen er til fri disposition, så gå en tur den hyggelige by, se de fine kreolske huse og farverige haver og beundre de mange smukke udsigter.

Overnatning: Relais de Cimes i Hell-Bourg eller lignende
Læs mere

Dag 3

Cirque de Salazie – Plane des Palmistes (M, -, -)

Kør mod Saint-André, hvor du har mulighed for at besøge en af øens mange vaniljeplantager. Hvis tiden tillader det, bør du også besøge Sugar Canne Factory of Bois Rouge. Derefter går turen til La Plaine des Palmistes, hvor du tjekker ind på La Ferme du Pommeau.
Læs mere

Dag 4

Plane des Palmistes – Plaine des Cafres (M, -, -)

I dag sættes kurs mod Plain des Cafres midt på øen, og undervejs er der god tid til at gøre stop og nyde de smukke udsigter. Du passerer gennem mange af Réunions over 200 mikroklimaer, så naturen og udsigterne varierer konstant. Gør en afstikker til Belouve-skoven, der har mange planter og træer endemiske for øen, og fortsæt op til kanten af Cirque de Salazie med spektakulære udsigter over kraterdalen. Tag gerne på en 2½ times vandretur med smukke udsigter over blandt andet Trou de Fer og utallige små vandfald, der bryder de forrevne, grønne bjergsider. Kør tilbage mod Plaine des Cafres-området, hvor du skal bo.

Overnatning: Hotel les Geraniums eller lignende
Læs mere

Dag 5

Plaine des Cafres – Petite-Ile (M, -, -)

Stå tidligt op og besøg vulkanen Piton de La Fournaise fra morgenstunden, hvor sigtbarheden er bedst - over middag kommer skyerne og tågen. Piton de La Fournaise er en af verdens mest aktive vulkaner og var senest i udbrud i 2009. På vejen dertil køres gennem det spektakulære, månelignende landskab, ’Plaine des Sables, som er en stor ’pande’ af vulkansk sand - et særpræget syn med en magisk skønhed. Fortsæt til vulkanen Piton de la Fournaise, parker bilen og begiv dig ud i det unikke vulkanlandskab. Der er vandrestier af forskellige længde og sværhedsgrader, og de mest erfarne og eventyrlystne kan tage en 5 timers trekkingtur til hovedkrateret. Vend tilbage til Plaine des Cafres og videre til kysten og byen Petite-Ile, hvor du skal bo de næste to nætter. 
Overnatning: Guesthouse l’Orky-Mel eller lignende
Læs mere

Dag 6

Petite-Ile (M, -, -)

Brug dagen på at udforske kyststrækningen omkring Petite-Ile, som er mere tropisk med smukke landskaber, blomsterende haver og farverige kreolske huse – derfor kaldes området Réunions ’Garden Route’. Besøg gerne Jardin des Perfum et des Epices” i Saint-Philippe – en tropisk have med masser af eksotiske krydderier. Fortsæt langs den vilde sydkyst med forrevne klipper forbi St. Philippe, og se hvordan lavaen fra vulkanen Piton de la Fornaise er flydt helt ned til kysten. Stop også ved de pittoreske vandfald i Langevin og nyd byens lille hyggelige havn og den lokkende strand Grand Anse.
Overnatning: Guesthouse l’Orky-Mel eller lignende
Læs mere

Dag 7

Petite-Ile – Cirque de Cilaos (M, -, -)

Efter morgenmad sættes kurs mod Cilaos og store oplevelser i bjergene. Cirque de Cilaos er en smuk kraterdal omgivet af stejle, grønklædte bjergsider og øens højeste bjerg, Piton des Neiges på 3070 meter. Den pittoreske køretur derop går gennem byen St. Pierre med shopping, barer, restauranter og en hyggelig havnefront. Videre opad gennem hårnålesving, der igen og igen åbenbarer det ene natursceneri efter den anden. Ved ankomst til Cilaos er der check-in på hotellet. Cilaos-området tilbyder aktiviteter som f.eks. vandring og cykling, så hvis tiden tillader det, kan du udforske kraterdalen til fods eller på cykel.

Overnatning: Hotel Le Vieux Cep eller lignende
Læs mere

Dag 8

Cirque de Cilaos - Saint-Gilles-les-Bains (M, -, -)

Efter morgenmad er det tid at udforske den lille bjergby, og derefter står den på endnu en panoramisk køretur til en af øens mest isolerede landsbyer, Ilet-á-Corde. Fortsæt tilbage mod kysten og videre gennem kystbyerne Saint-Louis, Saint-Leu, La Saline-les-Bains og l’Ermitage-les-Bains. Ankomst til Saint-Gilles-les-Bain, også kaldet Réunion’s ’lille Saint Tropez’, og check-in på hotellet. Resten af dagen til fri disposition, så gå en tur i byen eller slap af på den dejlige strand, Boucan Canot. Ved stranden i La Saline kan du f.eks. leje kajak og stand-up-paddle, og her er der også fine snorkelmuligheder. 
Overnatning: Hotel Alamanda eller lignende
Læs mere

Dag 9

Saint-Gilles-les-Bains - Danmark (M, -, -)

Afhængigt af din flyvetid kører du til lufthavnen, afleverer bilen og flyver mod Danmark. Hvis ønsket, kan du også forlænge ferien med flere dage på øen eller kombinere den med et besøg på Mauritius.
Læs mere

Dag 10

Danmark

Ankomst til Danmark.

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser