Øhop - fra vulkanvandring til dovne stranddage

Réunion - Vest, Cirque de Cilaos, Syd, Plains, Øst, Mauritius
 • Vulkaner, varme kilder og grønne bjerge på Réunion
 • Kør selv Réunion rundt
 • Kajak, stand-up-paddle, snorkling og vandreture
 • Strandferie og afslapning på Mauritius

Du vandrer på stien på vej mod vulkanens caldera. Solen er lige stået op, den titter frem fra klippekanten foroven. På din højre side tumler et vandfald ud over kanten og styrter ned i den dybe smaragdgrønne skov under dig. Du glæder dig til at tage en dukkert i eftermiddag...

Få det bedste af to verdener med en kombinationsrejse til Réunion og Mauritius. Oplev først natur og kreolerstemning med fire dage på den betagende, lille vulkanø efterfulgt af seks dages afslapning og forkælelse på skønne Mauritius.

Denne ferie er den perfekte kombination af betagende naturoplevelser og aktiviteter på vulkanøen Réunion kombineret med afslappende strandferie og forkælelse på dejlige Mauritius. Måden, du kommer rundt på Réunion, er i egen lejet bil.

Store naturoplevelser på Réunion

Réunion og Mauritius giver to vidt forskellige oplevelser til trods for, at der kun er en times flyvning mellem dem. Start med at udforske Réunions vestkyst med de hvide sandstrande, gode snorklingssteder og andre sjove vandaktiviteter. Da du har en bil til din rådighed, kan du også vælge at køre til toppen af bjerget Maïdo for at nyde den uovertrufne udsigt over grønne Cirque de Mafate og havet. I løbet af de fire dage kan du vælge at opleve forskellige områder, som for eksempel Cirque de Cilaos, en smuk dal omgivet af stejle, grønklædte bjergsider og øens højeste bjerge med Piton des Neiges på 3070 meter. I det imponerende landskab kan du blandt andet tage på vandreture eller bade i varme kilder. 

Aktiv vulkan og brusende vandfald

Eller måske foretrækker du at tage vejen over Plains des Cafres, der fører til vulkanen, Piton de La Fournaise - en af verdens mest aktive vulkaner, som senest var i udbrud i 2009. Undervejs oplever du forskellige naturfænomener fra grønne cirques til vulkansk sand og brusende vandfald. Du kan prøve kræfter med en vandretur gennem størknet lava eller flyve med helikopter over vulkankrater.

Læs dagsprogrammet for yderligere detaljer. Bemærk, at programmet kun er et forslag, og alle aktiviteter derfor er valgfrie.

Dasedage med forkælelse på Mauritius

På rejsens femte dag kører du med lejebilen til lufthavnen på Réunion og tager et fly til naboøen, Mauritius. Resten af ferien kan du slappe af ved hotellets swimmingpool eller på stranden, lade dig forkæle med dejlige spa-behandlinger, benytte dig af hotellets vandsportsaktiviteter eller tage en udflugt på Mauritius – mulighederne er mange.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Réunion

Vest, Cirque de Cilaos, Syd, Plains, Øst, Mauritius

12 dage

fra kr. 13.875

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Mauritius

Mauritius – vulkankratere og hvide sandstrande

Solen stråler fra en skyfri himmel, og bølgerne rammer stranden få meter fra din liggestol. En tjener kommer med din cocktail, og du sipper til den, mens du kigger ud over den blå lagune. En mand padler i lagunen på sit board. Senere skal du ud og ro kajak, før aftenen byder på god mad i restauranten.

Læs mere
Overnatningsmuligheder

- 3 nætter

Bo på 2- og 3-stjernede hoteller på kør selv-turen på Reunion

Bo på 2- og 3-stjernede hoteller på kør selv-turen på Reunion

Beliggenhed: Réunion,

 • Saint-Gilles-les-Bains: Hotel Le Nautile 3* eller lignende
 • Cirque de Cilaos: Le Vieux Cep 3* eller lignende
 • Hell-Bourg: Le Relais des Cimes 2* eller lignende

Ønsker du at bo lidt bedre er det naturligvis muligt. 

Læs mere her

Mauritius - 6 nætter

Coin de Mire Attitude Zilwa Attitude
Billigste hotelmulighed
Se kort

Coin de Mire Attitude

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

Det hyggelige 3* hotel, Coin de Mire Attitude, ligger på den nordlige spids af Mauritius, midt mellem fiskerlandsbyen Cap Malheureux og den hyggelige lille by, Grand Baie. Kendetegnende for Coin de Mire er den ægte mauritiske atmosfære, hvor du straks føler dig velkommen og hjemme. Hotellet er ideelt som udgangspunkt for at udforske Mauritius og et skønt sted at bo som par eller familie.

Bemærk at du fra hotellet lige skal passere en lille vej for at komme til stranden, men hotellet har en vagt ved vejen hele dagen til at hjælpe gæsterne. Stranden foran hotellet er fin og her er naturligvis også solstole samt personale, så du kan bestille drikkevarer mv. En ekstra bonus er den spektakulære udsigt til øen Coin de Mire i horisonten. Du kan også vælge at slappe af omkring swimmingpoolen i den velholdte tropiske have.

Coin de Mire har 122 rummelige værelser, som fremstår lyse og fine og er velegnede for både familier og par. Værelserne ligger i 8 stk. 2-etagers bygninger spredt ud i den tropiske have, og alle værelser er udstyret med faciliteter som aircondition, loftsvifte, værdiboks, tv, minibar, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer og terrasse eller balkon med udsigt til haven.

Alle dagens måltider serveres i restaurant La Paillote med et udvalg af både lokale såvel som internationale retter, og trænger du til en hurtig snack i dagens løb så smag traditionel lokal ”’street food’ i Taba-J. I den tropiske have ligger de to indbydende poolområder med poolbar og vil du være aktiv, er der et lille fitnessrum, tennis samt gratis udlån af vandcykler, kajakker og stand-up paddle boards. Hotellet kan også arrangere f.eks. cykler og katamarantur mod betaling. For de mindste gæster tilbydes børneklubben ”Ayo The Dodo”.

Medbring eventuelt badesko, da der kan være koralstykker på havbunden.

'Otentik' konceptet på Coin de Mire Attitude

Hotellet, som er lokalt ejet, har et særligt ’Otentik’ koncept, som går ud på, at give gæsterne forskellige autentiske mauritiske oplevelse. De ansatte, som alle er fra Mauritius, har sammensat en række oplevelser og udflugter til lige netop de steder, som de kender og elsker, således at du har muligheden for at følge i de lokales fodspor rundt på øen. Det kan f. eks. være på en ’street food’ tur i hovedstaden Port Louis, hvor du kommer rundt til små butikker med kinesiske, indiske eller arabiske specialiteter, som alle er en del af den mauritiske madkultur, og til de lokale markeder. Det kan også være en middag i hjemmet hos en af hotellets ansatte, hvor du bliver modtaget som gæster med sang og dans, familien hilser på og I tilbereder og spiser et typisk måltid sammen. Mulighederne er mange, men fælles er ønsket om, at du skal lære det rigtige Mauritius at kende.

Grøn Profil med Travelife

På Coin de Mire Attitude er hensyn til miljøet en kerneværdi. Som en del af Green Attitude Foundation har hotellet dedikeret sig til, at passe på øens ressourcer og støtte lokale bæredygtige initiativer.   
Hotellet er desuden Travelife certificeret og lever dermed op til en lang række internationalt fastsatte standarder om, at spare på energi og vand, affaldssortere, begrænse madspild og brug af plastic, passe på natur og dyreliv – og opfordre gæster til at gøre det samme. Med et ophold på Coin De Mire Attitude har du truffet et grønnere valg.

Officiel hotelkategori: 3+* 

 

 
Læs mere her
Coin de Mire Attitude Zilwa Attitude Outrigger Mauritius Beach Resort
Se kort

Zilwa Attitude

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

Zilwa Attitude er et indbydende 4-stjernet resort beliggende nær den lille fiskerby, Grand Gaube på nordøstkysten af Mauritius. Resortets charmerende og rustikke stil og indretning er én stor hyldest til øens kulturarv; forfattere, malere, arkitekter og kunsthåndværkere. F.eks. er hotellet udsmykket af lokale kunstnere tilsat enkelte design detaljer. Zilwa betyder "ø-bo" på det lokale sprog, kreolsk, og et ophold på Zilwa Attitude bringer dig tættere på de lokales liv og kultur.

Hotellets 214 dejlige værelser er rustikke og indrettede med fokus på enkelthed. Farverne er afdæmpede og inspireret af naturen med pift af stærke farver som f.eks. solgul og varm rød. Alle værelser har naturligvis aircondition, kaffe/te-faciliteter, minibar, telefon, tv, værdiboks, hårtørrer og balkon eller terrasse. Et ophold på Zilwa vil appellere til både par og familier. Vælg mellem flere forskellige værelsestyper, f.eks. Family Seaview værelse med plads til to voksne og to børn eller Couple Deluxe værelse dedikeret til par.

Med en motordrevet tømmerflåde er der kun få minutters sejlads til hotellets lille private ø Gran Zil, som byder på en fin strand samt fred og ro.

Et ophold på Zilwa er med halvpension men All Inclusive kan tilkøbes. Til måltiderne kan der vælges mellem flere restauranter med hvert sit tema samt to barer. Af andre faciliteter tilbydes tre swimmingpools og separat børnepool, tennis, bordtennis, vandsportsaktiviteter som f.eks. snorkling, stand-up paddle, dykning og kite surfing (to sidstnævnte mod betaling). Desuden børneklub, aftenunderholdning, yoga, spa med 100% økologiske produkter og gratis WiFi på hele hotellet.

Medbring eventuelt badesko, da der kan være koralstykker på sandbunden ud for hotellerne på Mauritius.

'Otentik' konceptet på Zilwa Attitude

Hotellet, som er lokalt ejet, har et særligt ’Otentik’ koncept, som går ud på, at give gæsterne forskellige autentiske mauritiske oplevelse. De ansatte, som alle er fra Mauritius, har sammensat en række oplevelser og udflugter til lige netop de steder, som de kender og elsker, således at du har muligheden for at følge i de lokales fodspor rundt på øen. Det kan f. eks. være på en ’street food’ tur i hovedstaden Port Louis, hvor du kommer rundt til små butikker med kinesiske, indiske eller arabiske specialiteter, som alle er en del af den mauritiske madkultur, og til de lokale markeder. Det kan også være en middag i hjemmet hos en af hotellets ansatte, hvor du bliver modtaget som gæster med sang og dans, familien hilser på og I tilbereder og spiser et typisk måltid sammen. Mulighederne er mange, men fælles er ønsket om, at du skal lære det rigtige Mauritius at kende.

Grøn Profil med Travelife

På Zilwa Attitude er hensyn til miljøet en kerneværdi. Som en del af Green Attitude Foundation har hotellet dedikeret sig til, at passe på øens ressourcer og støtte lokale bæredygtige initiativer.   
Hotellet er desuden Travelife certificeret og lever dermed op til en lang række internationalt fastsatte standarder om, at spare på energi og vand, affaldssortere, begrænse madspild og brug af plastic, passe på natur og dyreliv – og opfordre gæster til at gøre det samme. Med et ophold på Zilwa Attitude har du truffet et grønnere valg.

​Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Zilwa Attitude Outrigger Mauritius Beach Resort Constance Belle Mare Plage Resort
Se kort

Outrigger Mauritius Beach Resort

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

Outrigger Mauritius Beach Resort er et hyggeligt resort, der oser af afslapning og gæstfrihed. Resortet ligger i det naturskønne og kuperede område Bel Ombres ved øens sydlige kyst, og er charmerende opført som en sukkerrørsplantage fra det 17. århundrede. Den lokkende turkisfarvede lagune foran hotellet indbyder til vandsportaktiviteter og bag hotellet bølger de grønklædte bakker. 

De 181 værelser og suiter er på minimum 63 m2 og smagfuldt indrettede rolige farver. På værelserne er der naturligvis adgang til mange faciliteter som f.eks. gratis WiFi, stor fladskærms-tv, kaffe/te-faciliteter, værdiboks og indbydende badeværelse med to håndvaske og separat bruser og badekar. Til børnefamilier anbefaler vi ophold i et Ocean View Family værelse på 74 m2 med separat børneværelse med køjesenge - her er plads til i alt 2 voksne og 3 børn u/18 år. Alle værelser og suiter har naturligvis møbleret altan eller terrasse, der vender mod havet.

Til måltiderne kan der vælges mellem tre restauranter med hvert deres kulinariske koncept, så der er noget for enhver smag. Opholdet inkluderer halvpension, men det er naturligvis muligt at tilkøbe helpension og All Inclusive. 

Outrigger Mauritius Beach Resort byder på et væld af forskellige sportsaktiviteter, så for de aktive er der masser at tage sig til. Af vandsportsaktiviteter tilbydes gratis windsurfing, sejlads, kajak, stand-up paddle board, tur i båd med glasbund samt guidet snorkeltur. Af landsport kan nævnes tennis, strand volleyball og bordtennis. For børnene tilbydes spændende aktiviteter i børneklubben. Du kan slappe af ved en af hotellets fire swimmingpools for voksne og børn, forkæle dig selv med en massage i den dejlige spa eller tage på udflugt og opleve øens farverige kultur og natur.

Medbring eventuelt badesko, da der kan være koralstykker på havbunden.

Officiel hotelkategori: 5*

 

 
Læs mere her
Outrigger Mauritius Beach Resort Constance Belle Mare Plage Resort Seapoint Boutique Hotel
Se kort

Constance Belle Mare Plage Resort

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

Constance Belle Mare Plage er et pragtfuldt resort der danner den perfekte ramme for en aktiv ferie. Et resort vi varmt anbefaler, hvis du både vil på sol- og golfferie. Hotellet består af flere 3-etagers bygninger i stor tropisk haveanlæg med en to kilometer pragtfuld hvid sandstrand på den ene side og to af øens bedste golfbaner på den anden.

Der er 235 bekvemme og smagfuldt indrettede værelser med aircondition, værdiboks, tv m/video og musikkanal, internetstik, værdiboks, telefon, minibar, hårtørrer og terrasse/balkon. Desuden tilbydes 20 villaer i særklasse for de kræsne gæster.

På Belle Mare Plage finder du syv dejlige restauranter og barer, 24-timers roomservice, tre swimmingpools og børnepool ved stranden. Der er flere butikker, alsidig aftenunderholdning, skønhedssalon, fitnesscenter, fantastisk spa, jacuzzi, sauna og mange sports- og vandsportsaktiviteter hvoraf de fleste er gratis.  

Golf
Constance Belle Mare Plage tilbyder to 18-hullers championship golfbaner, The Legend og The Links. Golfbanerne er designet af Rodney Wright, Peter Allis og Hugh Baiocchi, og hvert hul har sin egen udfordring og karakter. Green fee og club car afregnes direkte med resortet, og du kan bestille tee off tider til de første 2 dage hjemmefra. The Links er et fast stop for de professionelle, men det betyder ikke, at du behøver have stor erfaring for at spille her. De 18 huller er af forskellig sværhedsgrad, og det smukke terræn synes som skabt til formålet. På The Legend gælder det om at holde bolden lige i luften, for banen er som skåret ud af naturen, omgivet af høje træer og vulkanske klippestykker. Banen er et fast stop på Mauritius Open.

Medbring eventuelt badesko, da der kan være koralstykker på havbunden.

Grøn Profil med Green Globe

Constance Belle Mare Plage er Green Globe certificeret, og lever dermed op til nogle af de højeste standarder indenfor bæredygtig turisme. Hotellet gennemgår årligt et uvildigt check. 
Med et ophold her har du truffet et grønnere valg. 

Officiel hotelkategori: 5*

 

Læs mere her
Constance Belle Mare Plage Resort Seapoint Boutique Hotel
Se kort

Seapoint Boutique Hotel

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

Seapoint Boutique Hotel er et hyggeligt boutique-hotel med blot 23 værelser. Resoret ligger ned til en rigtig god strand ved Pointe aux Canonniers på øens nordvestkyst. Har du brug lidt bystemning finder du butikker og caféer blot tre kilometer væk i byen Grand Baie.

Hotellets værelser er lyse, pæne og individuelt designet med sans for de små detaljer. Badeværelset er rustikt, stort og lækkert og fra balkonen eller terrassen er der udsigt til haven, swimmingpoolen eller stranden. 

Hotellet tilbyder tre små, hyggelige restauranter, to barer samt et indbydende poolområde, som nærmest ligger på stranden. Her kan du slappe af i både solstole og store skønne strandsækkestole. Trænger du til lidt ekstra selvforkælelse, anbefaler vi massage i spa'en. Der er gratis Wi-Fi på hotellet.

Følgende aktiviteter er inkluderet i opholdet: havkajakker, stand-up-paddle samt lån af cykler.

 
Medbring eventuelt badesko, da der kan være koralstykker på havbunden.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1
Afrejse fra Danmark
Dag 2
Ankomst Réunion og Saint-Gilles-les-Bain
Dag 3
Saint-Gilles-les-Bain – Cirque de Cilaos
Dag 3
eller Saint-Gilles-les-Bain – vulkanen Piton de La Fournaise
Dag 4
Cirque de Cilaos – Hell-Bourg
Dag 4
eller vulkanen Piton de La Fournaise – Hell-Bourg
Dag 5
Hell-Bourg, Reunion – Mauritius
Dag 6 - 10
Mauritius
Dag 11
Mauritius - København
Dag 12
Danmark

Dag 1

Afrejse fra Danmark

Afrejse fra Danmark med kurs mod Réunion. Undervejs er der mellemlanding og flyskifte.
Læs mere

Dag 2

Ankomst Réunion og Saint-Gilles-les-Bain

Ved ankomst til lufthavnen på Reunion bliver du mødt af vores lokale repræsentant. Lejebilen står klar og du får udleveret dokumenter, kort over øen mv. Kør langs nordvestkysten til byen Saint-Gilles-les-Bain, også kaldet Reunion’s ’lille Saint Tropez’. Efter check-in på hotellet er resten af dagen til fri disposition. Gå en tur i byen, slap af på en af øens dejligste strande, Boucan Canot eller kør til toppen af bjerget Maïdo, hvorfra der er en betagende panoramaudsigt over grønne Cirque de Mafate, kysten og havet i det fjerne. I La Saline syd for Saint-Gilles-les-Bain kan du leje kajak, stand-up-paddle og snorkle. 
Overnatning: Hotel Le Nautile

Læs mere

Dag 3

Saint-Gilles-les-Bain – Cirque de Cilaos

På dag 3 kan du vælge mellem oplevelser to forskellige steder på Réunion: Cirque de Cilaos eller vulkanen Piton de La Fournaise. Desværre kan du ikke nå begge områder, med mindre du vælger at forlænge turen en smule. Se den første af de to muligheder herunder:

Efter morgenmad sættes kurs mod Cilaos i bjergene. Her venter store oplevelser i Cirque de Cilaos, en smuk kraterdal omgivet af stejle, grønklædte bjergsider og øens højeste bjerge, Piton des Neiges på 3070 meter. Den pittoreske køretur derop åbenbarer den ene mere betagende udsigt efter den anden. Efter check-in på hotellet er der tid at udforske den hyggelige lille bjergby. Har du tid og lyst, så anbefaler vi endnu en panoramisk køretur til en af øens mest isolerede landsbyer. Alternativt er Cilaos-området centrum for aktiviteter som f.eks. vandring og cykling, så du kan komme ud og opleve naturen. 
Overnatning: Hotel Le Vieux Cep eller lignende.

Læs mere

Dag 3

eller Saint-Gilles-les-Bain – vulkanen Piton de La Fournaise

På dag 3 kan du vælge mellem oplevelser to forskellige steder på Réunion: kraterdalen Cirque de Cilaos eller vulkanen Piton de La Fournaise. Desværre kan du ikke nå begge områder, med mindre du vælger at forlænge turen en smule. Se den anden af de to muligheder herunder: 

Sæt kurs mod Plain des Cafres midt på øen og på første etape ned mod Saint-Louis byder turen på smukke udsigter til bjergene og Det Indiske Ocean. Réunions nationaldrik er rom, så aflæg gerne besøg i museet, Saga du Rhum, der ligger i et stadig aktivt rom-destilleri i St. Pierre. Få en gennemgang af rommens historie, se hvordan sukkerrør forvandles til fin rom og få smagsprøver. Fortsæt gennem byen St. Pierre med shopping, barer, restauranter og en hyggelig havnefront. Drej indlands og opad mod Plains des Cafres og kør over åbne sletter og tætte bregneskove – en vidnesbyrd om, at Réunion har over 200 mikroklimaer. 
Overnatning: Hotel les Geraniums, Hotel l’Ecrin eller lignende.

Læs mere

Dag 4

Cirque de Cilaos – Hell-Bourg

På dag 4 kan du vælge mellem oplevelser to forskellige steder på Réunion: Cirque de Cilaos - Hell-Bourg eller vulkanen Piton de La Fournaise - Hell-Bourg. Desværre kan du ikke nå begge områder, med mindre du vælger at forlænge turen en smule. Se den første af de to muligheder herunder: 

En perlerække af naturscenerier venter på dagens tur via sletterne på øens midte til Cirque de Salazie. Reunions nationaldrik er rom, så besøg undervejs museet Saga du Rhum, som ligger i et stadig aktivt rom-destilleri. Hør rommens historie, se hvordan sukkerrør forvandles til den fine drik og smag selv de dyre dråber. Fortsæt tværs over øen, hvor du det ene øjeblik kører gennem tætte bregneskove og det næste over åbne golde sletter – en vidnesbyrd om, at Réunion har over 200 mikroklimaer, så landskaber og natur ændrer sig konstant. Slutmålet er smukke Cirque de Salizie, hvor hundredvis af små vandfald kaster sig ud over de grønne forrevne bjergsider. Check-in på et charmerende hotel med autentisk stemning i hjertet af Réunions måske mest idylliske landsby, Hell-Bourg. Både kraterdalen Cirque de Salazie og bjerglandsbyen Hell-Bourg er på UNESCO’s verdensarvsliste. 

Overnatning: Relais de Cimes eller lignende.
Læs mere

Dag 4

eller vulkanen Piton de La Fournaise – Hell-Bourg

På dag 4 kan du vælge mellem oplevelser to forskellige steder på Réunion: Cirque de Cilaos - Hell-Bourg eller vulkanen Piton de La Fournaise - Hell-Bourg. Desværre kan du ikke nå begge områder, med mindre du vælger at forlænge turen en smule. Se den anden af de to muligheder herunder: 

Stå tidligt op og besøg en af verdens mest aktive vulkaner, Piton de La Fournaise, fra morgenstunden, hvor sigtbarheden er bedst. På vejen passeres gennem det spektakulære og månelignende landskab, Plaine des Sables, som er en stor ’pande’ af vulkansk sand med en magisk skønhed. Fortsæt ad en grusvej til Piton de La Fournaise, parker bilen og begiv dig ud i det unikke vulkanlandskab.  Der er vandrestier af forskellige længde og sværhedsgrader – helt op til en 5 timers trekking tur til hovedkrateret. Fra vulkanen køres til smukke Cirque de Salizie og byen Hell-Bourg, som begge er på UNESCO’s verdensarvsliste. Cirque de Salizie er den største og mest grønne af Reunions tre kraterdale, og her danner grønne forrevne bjergsider baggrund for hundredvis af små vandfald. Du skal bo i hjertet af bjerglandsbyen Hell-Bourg, som af mange anses for Reunions mest idylliske. 
Overnatning: Relais de Cimes eller lignende.

Læs mere

Dag 5

Hell-Bourg, Reunion – Mauritius

Efter morgenmaden kan du gå en tur rund i den hyggelige by, se de små kreolske huse i pastelfarver omgivet af frodige haver og beundre de smukke udsigter til de grønne bjerge. I løbet af dagen afleveres lejebilen i lufthavnen og du tager et fly til naboøen, Mauritius. Ved ankomst til Mauritius mødes du af vores lokale samarbejdspartner, som kører dig til det valgte hotel.
Dagene på Mauritius er på egen hånd, og du skal bo her de næste 6 nætter (opholdet kan naturligvis forlænges eller forkortes).

Læs mere

Dag 6 - 10

Mauritius

Slap af ved hotellets swimmingpool eller på stranden, forkæl dig selv med dejlige spa-behandlinger, benyt dig af hotellets vandsportsaktiviteter eller tag en udflugt på øen – mulighederne er mange.

Læs mere

Dag 11

Mauritius - København

Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra hjemrejsen for alvor starter. Undervejs er der mellemlanding og flyskifte.

Læs mere

Dag 12

Danmark

Ankomst til Danmark.
Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.