Øhop - Réunion og Mauritius

Réunion - Vest, Cirque de Cilaos, Syd, Plains, Øst, Mauritius
 • Réunion: Vulkaner, varme kilder og grønne bjerge
 • Réunion: Kør selv-ferie øen rundt
 • Réunion: Kajak, stand-up-paddle, snorkling og vandreture
 • Mauritius: Strandferie og afslapning

Få det bedste af to verdener med en kombinationsrejse til Réunion og Mauritius. Oplev først natur og kreolerstemning med fire dage på den betagende, lille vulkanø efterfulgt af seks dages afslapning og forkælelse på skønne Mauritius.

Denne ferie er den perfekte kombination af fire dages betagende naturoplevelser og aktiviteter på vulkanøen Réunion kombineret med 6 dages afslappende strandferie og forkælelse på dejlige Mauritius. Måden, du kommer rundt på Réunion, er i egen lejet bil.

Store naturoplevelser på Réunion

Réunion og Mauritius giver to vidt forskellige oplevelser til trods for, at der kun er en times flyvning mellem dem. Start med at udforske Réunions vestkyst med de hvide sandstrande, gode snorklingssteder og andre sjove vandaktiviteter. Da du har en bil til din rådighed, kan du også vælge at køre til toppen af bjerget Maïdo for at nyde den uovertrufne udsigt over grønne Cirque de Mafate og havet. I løbet af de fire dage kan du vælge at opleve forskellige områder, som for eksempel Cirque de Cilaos, en smuk dal omgivet af stejle, grønklædte bjergsider og øens højeste bjerge med Piton des Neiges på 3070 meter. I det imponerende landskab kan du blandt andet tage på vandreture eller bade i varme kilder. 

Aktiv vulkan og brusende vandfald

Eller måske foretrækker du at tage vejen over Plains des Cafres, der fører til vulkanen, Piton de La Fournaise - en af verdens mest aktive vulkaner, som senest var i udbrud i 2009. Undervejs oplever du forskellige naturfænomener fra grønne cirques til vulkansk sand og brusende vandfald. Du kan prøve kræfter med en vandretur gennem størknet lava eller flyve med helikopter over vulkankrater.

Læs dagsprogrammet for yderligere detaljer. Bemærk, at programmet kun er et forslag, og alle aktiviteter derfor er valgfrie.

Dasedage med forkælelse på Mauritius

På rejsens femte dag kører du med lejebilen til lufthavnen på Réunion og tager et fly til naboøen, Mauritius. Resten af ferien kan du slappe af ved hotellets swimmingpool eller på stranden, lade dig forkæle med dejlige spa-behandlinger, benytte dig af hotellets vandsportsaktiviteter eller tage en udflugt på Mauritius – mulighederne er mange.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT

Réunion

Vest, Cirque de Cilaos, Syd, Plains, Øst, Mauritius

9 nætter / 10 dage

fra kr. 15.680

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Mauritius

Rejser til Mauritius

Mark Twain skrev engang: ”Først blev Mauritius skabt og derefter himlen; himlen er kopieret efter Mauritius”. Han havde ret.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

- 3 nætter

Bo på 2- og 3-stjernede hoteller på kør selv-turen på Reunion

Bo på 2- og 3-stjernede hoteller på kør selv-turen på Reunion

Beliggenhed: ,

 • Saint-Gilles-les-Bains: Hotel Le Nautile 3* eller lignende
 • Cirque de Cilaos: Le Vieux Cep 3* eller lignende
 • Hell-Bourg: Le Relais des Cimes 2* eller lignende

Ønsker du at bo lidt bedre er det naturligvis muligt. 

Læs mere her

Mauritius - 6 nætter

Constance Belle Mare Plage Resort Zilwa Attitude
Billigste hotelmulighed
Se kort

Constance Belle Mare Plage Resort

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

Constance Belle Mare Plage er et pragtfuldt resort der danner den perfekte ramme for en aktiv ferie. Et resort vi varmt anbefaler, hvis du både vil på sol- og golfferie. Hotellet består af flere 3-etagers bygninger i stor tropisk haveanlæg med en to kilometer pragtfuld hvid sandstrand på den ene side og to af øens bedste golfbaner på den anden.

Der er 235 bekvemme og smagfuldt indrettede værelser med aircondition, værdiboks, tv m/video og musikkanal, internetstik, værdiboks, telefon, minibar, hårtørrer og terrasse/balkon. Desuden tilbydes 20 villaer i særklasse for de kræsne gæster.

På Belle Mare Plage finder du syv dejlige restauranter, barer, 24-timers roomservice, tre swimmingpools og børnepool ved stranden. Der er flere butikker, alsidig aftenunderholdning, skønhedssalon, fitnesscenter, fantastisk spa, jacuzzi, sauna og mange sports- og vandsportsaktiviteter hvoraf de fleste er gratis. 

Golf
Hotellets gæster har indtil 01.02.2019 gratis green fee på hotellets to 18-hullers championship golfbaner, The Legend og The Links - herefter betales green fee og club car direkte til hotellet. Golfbanerne er designet af Rodney Wright, Peter Allis og Hugh Baiocchi, og hvert hul har sin egen udfordring og karakter. Green fee er naturligvis gratis for hotellets gæster, og du kan bestille tee off tider til de første 2 dage hjemmefra. The Links er et fast stop for de professionelle, men det betyder ikke, at du behøver have stor erfaring for at spille her. De 18 huller er af forskellig sværhedsgrad, og det smukke terræn synes som skabt til formålet. På The Legend gælder det om at holde bolden lige i luften, for banen er som skåret ud af naturen, omgivet af høje træer og vulkanske klippestykker. Banen er et fast stop på Mauritius Open.

Medbring eventuelt badesko, da der kan være koralstykker på havbunden.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her
Constance Belle Mare Plage Resort Zilwa Attitude Outrigger Mauritius Beach Resort
Se kort

Zilwa Attitude

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

Zilwa Attitude er et indbydende 4-stjernet resort beliggende nær den lille fiskerby, Grand Gaube på nordøstkysten af Mauritius. Resortets charmerende og rustikke stil og indretning er én stor hyldest til øens kulturarv; forfattere, malere, arkitekter og kunsthåndværkere. F.eks. er hotellet udsmykket af lokale kunstnere tilsat enkelte design detaljer.

For at give gæsterne en autentisk smagsprøve af Mauritius tilbydes forskellige 'Otentik' temaer. Eksempelvis 'Otentik Dinner' som er en middag og en aften med en lokal familie, hvor gæsterne bl.a. selv er med til at tilberede aftensmåltidet, 'Otentik Cuisine' hvor gæsterne selv tilbereder et typisk, lokalt måltid bl.a. med produkter fra hotellet egen økologiske grøntsagshave, 'Otentik Music* hvor lokale musikere spiller typisk mauritiansk musik og fortæller om musikken og 'Otentik Bazar' hvor udvalgte lokale kunsthåndværkere kan udbyde deres varer på hotellet og selv få hele fortjenesten uden at en andel går til hotellet. 

Zilwa Attitudes 214 dejlige værelser er rustikke og indrettede med fokus på enkelthed. Farverne er afdæmpede og inspireret af naturen med pift af stærke farver som f.eks. solgul og varm rød. Alle værelser har naturligvis aircondition, kaffe/te-faciliteter, minibar, telefon, tv, værdiboks, hårtørrer og balkon eller terrasse. Et ophold på Zilwa vil appellere til både par og familier. Vælg mellem flere forskellige værelsestyper, f.eks. Family Seaview værelse med plads til to voksne og to børn eller Couple Deluxe værelse dedikeret til par.

Med en motordrevet tømmerflåde er der kun få minutters sejlads til hotellets lille private ø Gran Zil, som byder på en fin strand.

Et ophold på Zilwa er med halvpension.Til måltiderne kan der vælges mellem flere restauranter med hvert sit tema samt to barer. Af andre faciliteter tilbydes tre swimmingpools og separat børnepool, tennis, bordtennis, vandsportsaktiviteter som f.eks. snorkling, stand-up paddle, dykning og kite surfing (to sidstnævnte mod betaling). Desuden børneklub, aftenunderholdning, spa med 100% økologiske produkter, gratis WiFi på hele hotellet og af og til vises film på stranden om aftenen.

Medbring eventuelt badesko, da der kan være koralstykker på sandbunden ud for hotellerne på Mauritius.

​Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Zilwa Attitude Outrigger Mauritius Beach Resort
Se kort

Outrigger Mauritius Beach Resort

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

Outrigger Mauritius Beach Resort er et skønt resort, der oser af afslappet elegance og gæstfrihed. Resortet ligger i det naturskønne og kuperede område Bel Ombres ved øens sydlige kyst, og er charmerende opført som en sukkerrørsplantage fra det 17. århundrede. Den lokkende turkisfarvede lagune foran hotellet indbyder til vandsportaktiviteter og bag hotellet bølger de grønklædte bakker. 

De 181 værelser og suiter er på minimum 63 m2 og smagfuldt indrettede rolige farver. På værelserne er der naturligvis adgang til mange faciliteter som f.eks. gratis WiFi, stor fladskærmstv, kaffe/te-faciliteter, værdiboks og indbydende badeværelse med to håndvaske og separat bruser og badekar. Til børnefamilier anbefaler vi ophold i Deluxe Family Seaview Suite på 74 m2 med separat børneværelse med køjesenge - her er plads til i alt 2 voksne og 3 børn u/18 år. Alle værelser og suiter har naturligvis møbleret altan eller terrasse, der vender mod havet.

Til måltiderne kan der vælges mellem tre restauranter med hvert deres kulinariske koncept, så der er noget for enhver smag. Opholdet inkluderer halvpension, men det er naturligvis muligt at tilkøbe helpension og All Inclusive. 

Outrigger Mauritius Beach Resort byder på et væld af forskellige sportsaktiviteter, så for de aktive er der masser at tage sig til. Af vandsportsaktiviteter tilbydes gratis windsurfing, sejlads, kajak, tur i båd med glasbund samt guidet snorkeltur. Af landsport kan nævnes tennis, strand volleyball og bordtennis. For børnene tilbydes spændende aktiviteter i børneklubben. Du kan slappe af ved en af hotellets fire swimmingpools for voksne og børn, forkæle dig selv med en massage i den dejlige spa eller tage på udflugt og opleve øens farverige kultur og natur.

Medbring eventuelt badesko, da der kan være koralstykker på havbunden.

Officiel hotelkategori: 5*

 

 
Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1
Afrejse fra Danmark
Dag 2
Ankomst Réunion og Saint-Gilles-les-Bain
Dag 3
Saint-Gilles-les-Bain – Cirque de Cilaos
Dag 3
eller Saint-Gilles-les-Bain – vulkanen Piton de La Fournaise
Dag 4
Cirque de Cilaos – Hell-Bourg
Dag 4
eller vulkanen Piton de La Fournaise – Hell-Bourg
Dag 5
Hell-Bourg, Reunion – Mauritius
Dag 6 - 10
Mauritius
Dag 11
Mauritius - København
Dag 12
Danmark

Dag 1

Afrejse fra Danmark

Afrejse fra Danmark med kurs mod Réunion. Undervejs er der mellemlanding og flyskifte.
Læs mere

Dag 2

Ankomst Réunion og Saint-Gilles-les-Bain

Ved ankomst til lufthavnen på Reunion bliver du mødt af vores lokale repræsentant. Lejebilen står klar og du får udleveret dokumenter, kort over øen mv. Kør langs nordvestkysten til byen Saint-Gilles-les-Bain, også kaldet Reunion’s ’lille Saint Tropez’. Efter check-in på hotellet er resten af dagen til fri disposition. Gå en tur i byen, slap af på en af øens dejligste strande, Boucan Canot eller kør til toppen af bjerget Maïdo, hvorfra der er en betagende panoramaudsigt over grønne Cirque de Mafate, kysten og havet i det fjerne. I La Saline syd for Saint-Gilles-les-Bain kan du leje kajak, stand-up-paddle og snorkle. 
Overnatning: Hotel Le Nautile

Læs mere

Dag 3

Saint-Gilles-les-Bain – Cirque de Cilaos

På dag 3 kan du vælge mellem oplevelser to forskellige steder på Réunion: Cirque de Cilaos eller vulkanen Piton de La Fournaise. Desværre kan du ikke nå begge områder, med mindre du vælger at forlænge turen en smule. Se den første af de to muligheder herunder:

Efter morgenmad sættes kurs mod Cilaos i bjergene. Her venter store oplevelser i Cirque de Cilaos, en smuk kraterdal omgivet af stejle, grønklædte bjergsider og øens højeste bjerge, Piton des Neiges på 3070 meter. Den pittoreske køretur derop åbenbarer den ene mere betagende udsigt efter den anden. Efter check-in på hotellet er der tid at udforske den hyggelige lille bjergby. Har du tid og lyst, så anbefaler vi endnu en panoramisk køretur til en af øens mest isolerede landsbyer. Alternativt er Cilaos-området centrum for aktiviteter som f.eks. vandring og cykling, så du kan komme ud og opleve naturen. 
Overnatning: Hotel Le Vieux Cep eller lignende.

Læs mere

Dag 3

eller Saint-Gilles-les-Bain – vulkanen Piton de La Fournaise

På dag 3 kan du vælge mellem oplevelser to forskellige steder på Réunion: kraterdalen Cirque de Cilaos eller vulkanen Piton de La Fournaise. Desværre kan du ikke nå begge områder, med mindre du vælger at forlænge turen en smule. Se den anden af de to muligheder herunder: 

Sæt kurs mod Plain des Cafres midt på øen og på første etape ned mod Saint-Louis byder turen på smukke udsigter til bjergene og Det Indiske Ocean. Réunions nationaldrik er rom, så aflæg gerne besøg i museet, Saga du Rhum, der ligger i et stadig aktivt rom-destilleri i St. Pierre. Få en gennemgang af rommens historie, se hvordan sukkerrør forvandles til fin rom og få smagsprøver. Fortsæt gennem byen St. Pierre med shopping, barer, restauranter og en hyggelig havnefront. Drej indlands og opad mod Plains des Cafres og kør over åbne sletter og tætte bregneskove – en vidnesbyrd om, at Réunion har over 200 mikroklimaer. 
Overnatning: Hotel les Geraniums, Hotel l’Ecrin eller lignende.

Læs mere

Dag 4

Cirque de Cilaos – Hell-Bourg

På dag 4 kan du vælge mellem oplevelser to forskellige steder på Réunion: Cirque de Cilaos - Hell-Bourg eller vulkanen Piton de La Fournaise - Hell-Bourg. Desværre kan du ikke nå begge områder, med mindre du vælger at forlænge turen en smule. Se den første af de to muligheder herunder: 

En perlerække af naturscenerier venter på dagens tur via sletterne på øens midte til Cirque de Salazie. Reunions nationaldrik er rom, så besøg undervejs museet Saga du Rhum, som ligger i et stadig aktivt rom-destilleri. Hør rommens historie, se hvordan sukkerrør forvandles til den fine drik og smag selv de dyre dråber. Fortsæt tværs over øen, hvor du det ene øjeblik kører gennem tætte bregneskove og det næste over åbne golde sletter – en vidnesbyrd om, at Réunion har over 200 mikroklimaer, så landskaber og natur ændrer sig konstant. Slutmålet er smukke Cirque de Salizie, hvor hundredvis af små vandfald kaster sig ud over de grønne forrevne bjergsider. Check-in på et charmerende hotel med autentisk stemning i hjertet af Réunions måske mest idylliske landsby, Hell-Bourg. Både kraterdalen Cirque de Salazie og bjerglandsbyen Hell-Bourg er på UNESCO’s verdensarvsliste. 

Overnatning: Relais de Cimes eller lignende.
Læs mere

Dag 4

eller vulkanen Piton de La Fournaise – Hell-Bourg

På dag 4 kan du vælge mellem oplevelser to forskellige steder på Réunion: Cirque de Cilaos - Hell-Bourg eller vulkanen Piton de La Fournaise - Hell-Bourg. Desværre kan du ikke nå begge områder, med mindre du vælger at forlænge turen en smule. Se den anden af de to muligheder herunder: 

Stå tidligt op og besøg en af verdens mest aktive vulkaner, Piton de La Fournaise, fra morgenstunden, hvor sigtbarheden er bedst. På vejen passeres gennem det spektakulære og månelignende landskab, Plaine des Sables, som er en stor ’pande’ af vulkansk sand med en magisk skønhed. Fortsæt ad en grusvej til Piton de La Fournaise, parker bilen og begiv dig ud i det unikke vulkanlandskab.  Der er vandrestier af forskellige længde og sværhedsgrader – helt op til en 5 timers trekking tur til hovedkrateret. Fra vulkanen køres til smukke Cirque de Salizie og byen Hell-Bourg, som begge er på UNESCO’s verdensarvsliste. Cirque de Salizie er den største og mest grønne af Reunions tre kraterdale, og her danner grønne forrevne bjergsider baggrund for hundredvis af små vandfald. Du skal bo i hjertet af bjerglandsbyen Hell-Bourg, som af mange anses for Reunions mest idylliske. 
Overnatning: Relais de Cimes eller lignende.

Læs mere

Dag 5

Hell-Bourg, Reunion – Mauritius

Efter morgenmaden kan du gå en tur rund i den hyggelige by, se de små kreolske huse i pastelfarver omgivet af frodige haver og beundre de smukke udsigter til de grønne bjerge. I løbet af dagen afleveres lejebilen i lufthavnen og du tager et fly til naboøen, Mauritius. Ved ankomst til Mauritius mødes du af vores lokale samarbejdspartner, som kører dig til det valgte hotel.
Dagene på Mauritius er på egen hånd, og du skal bo her de næste 6 nætter (opholdet kan naturligvis forlænges eller forkortes).

Læs mere

Dag 6 - 10

Mauritius

Slap af ved hotellets swimmingpool eller på stranden, forkæl dig selv med dejlige spa-behandlinger, benyt dig af hotellets vandsportsaktiviteter eller tag en udflugt på øen – mulighederne er mange.

Læs mere

Dag 11

Mauritius - København

Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra hjemrejsen for alvor starter. Undervejs er der mellemlanding og flyskifte.

Læs mere

Dag 12

Danmark

Ankomst til Danmark.
Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Inger, Kristina, Marianne

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.