Réunion

  • Rejsetid

    15-18 timer

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    +2/+3 timer

Hoteller på Réunion

Den frodige franske vulkanø, Réunion, i Det Indiske Ocean, byder på en alsidig natur med alt fra hvide sandstrande til frodigt bjerglandskab og vulkaner. Øen opleves bedst på en spændende rundrejse i bil med ophold på forskellige hoteller undervejs. Vi har hos Profil Rejser fundet et skønt udpluk af hyggelige hoteller, lodges og resorts fra hele øen, i forskellig stil og prisklasse. 

Vi bruger kun de bedste hoteller indenfor hver type og prisklasse. Derfor er du sikker på, at lige gyldigt hvilket hotel du vælger, vil det leve op til eller overgå dine forventinger. Vores eksperter har ofte selv besøgt destinationen og med egne øjne undersøgt hoteller såvel som aktiviteter. Det er en af grundene til, at vi har så mange tilfredse kunder, der vender tilbage igen og igen. Hvis du finder et hotel, som præcist passer til dine forventninger, kan du bede en af vores rejseeksperter om at booke dig et værelse, der opfylder dine ønsker og behov.

Lad dig inspirere og find hoteller, der passer til netop din smag.

Læs mere
Vil du til Réunion?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Elsebeth

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.