Réunion
  • Rejsetid

    15-18 timer

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    +2/+3 timer

Réunion – vulkankratere tårner sig op i landskabet

For en halv time siden var der tordenvejr og sorte skyer, men lige så hurtigt klarer det op igen, og solens stråler bager på dig. Du er på vej langs et goldt vulkankrater mod øens eneste aktive vulkan. Her er det kun muligt at komme frem til fods, så husk de gode vandrestøvler. Flere gange om året kan du se de spektakulære udbrud med flydende lava. 

Se alle rejser til Réunion

Réunion er ikke meget større end Fyn, men naturen er langt mere varieret. Giv dig selv en helikoptertur ned gennem vulkankraterne, hvor du også ser den storslåede kyst fra luften. Snup en lun croissant, før du begiver dig ud på en mountainbike eller tandemcykel med din rejsemakker. 

En aktiv rejse med vandring og natur

Réunion er en 2500 km2 stor ø med kontraster, der spænder fra aktive vulkaner og tropiske skove til kridhvide sandstrande. Som en del af øgruppen Mascaraerne er Réunion perfekt at kombinere med en rejse til det nærliggende Mauritius. Der åbner sig en ny verden, når du ankommer til den lille ø i Det Indiske Ocean. Blandt de grønne og frodige skove tårner spektakulære vulkaner sig op. En af verdens mest aktive vulkaner ligger her, nemlig Piton de la Fournaise. Ingen af dem har farlige udbrud, og derfor er øen også et af verdens bedste steder at udforske vulkaner. Langs den smukke kyststrækning finder du små, intime laguner, hvor du kan nyde dagen i fred og ro – køl af i havet, udforsk den farvestrålende undervandsverden eller sejl i kajak langs den uspolerede kyst. De små laguner er helt klare, og derfor kan du nemt spotte de farvestrålende fisk på en snorkeltur. 

Hvad kan jeg opleve på Réunion?  

Den ultimative frihed er en lejebil, som vil tage dig rundt på Réunion. Her kombineres badeferie med vandreture, og du kan se tingene i dit eget tempo. Du kan vælge at bo i små landsbyer, og dermed opleve, hvordan de lokale lever. Med kurs mod den sydlige kyst får du et historisk indblik i havnebyen Saint-Pierre. Herefter kan du tage på vandretur gennem størknet lava og opleve vulkanen Piton de la Fournaise med de omkringliggende bananplantager. Kør til toppen af bjerget Maïdo og nyd den uovertrufne havudsigt, og oplev øens højeste punkt på 3070 meter. Sæt herefter kursen mod Cirque de Salazie, en kraterdal omgivet af stejle, grønklædte bjerge med brusende vandfald. Se vores udvalgte udflugter på Réunion

Strande og små laguner gemt langs kysten

Langs den smukke kyststrækning finder du masser af små, intime laguner, hvor du kan nyde dagen i total fred og ro – køl af i det klare hav, udforsk den farvestrålende undervandsverden eller sejl i kajak rundt langs den smukke kyst. De små laguner omkring Réunion er særdeles klare, og derfor er det muligt at spotte de farvestrålende fisk på en snorkel- eller dykkertur. 

Vejret på Réunion

Hvornår er det bedst at rejse til Réunion? Er der forskel på vejret fra kyst til kyst? Hvor finder jeg de mest solrige områder? Det er rart at vide noget om vejrforholdene, inden du bestiller din rejse. Find alle svarene på vores side om vejret på Réunion.

Skal du til Réunion i 2020?

Har du været på Réunion før, eller er det første gang, du besøger den franske perle? Det gør ingen forskel, om det er et nyt rejsemål eller et glædeligt gensyn, for hos Profil Rejser finder du masser af inspiration. Réunion har meget at byde på for både par, grupper og børnefamilier. Der venter spændende oplevelser for alle, og vi holder dig opdateret på de nyeste tendenser og udflugter i landet. Tag et kig på vores store udvalg af rejseforslag og tilbud med gode priser. 

Vores løfte til dig

Hos Profil Rejser kan vi langt mere end at ekspedere dig. Vi kan inspirere dig. Vi vil skræddersy dine oplevelser på Réunion, så du får lige præcis den ferie, du har drømt om. Vi guider dig med omhu gennem tilvalg og fravalg. Som en skrædder tager vi mål og syr ruten med hoteller, fly og priser efter dine ønsker. 

Send en rejseforespørgsel

Din rejse - vores ansvar

Læs mere
Anbefalet til dig

Top oplevelser

Réunion

Vil du til Réunion?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Elsebeth

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.