Réunion
 • Rejsetid

  15-18 timer

 • Bedste årstid

  Hele året

 • Tidsforskel

  +2/+3 timer

Rejser til Réunion

Så langt væk, og alligevel så tæt på. Dét er oplevelsen, der rammer dig på Réunion. Midt ude i Det Indiske Ocean findes den lille, franske vulkanø, hvor alting er grønt og frodigt, spektakulært, smukt og ganske eventyrligt, men hvor du betaler med euro og ringer hjem for samme takst som i Europa.

Se alle rejser til Réunion

Her befinder du dig på en lille ø, på størrelse med Fyn, langt ude i Det indiske Ocean. Det er kontrasterne, der betager og gør Réunion til et unikt og usammenligneligt sted på jorden.
Réunion er en 2500 km2 stor ø med kontraster, der spænder fra aktive vulkaner og tropiske skove til kridhvide sandstrande og en masse herimellem. Der er således lagt op til en ferie fyldt med aktiviteter og uforglemmelige oplevelser i de majestætiske og varierende landskaber.

Som en del af ø-gruppen Mascarenerne, der også tæller Mauritius, Rodrigues og nogle andre mindre øer, er Réunion perfekt at kombinere med f.eks. en rejse til Mauritius. Faktisk vil det være noget af en sidegevinst at kombinere Réunion med en rejse til Mauritius. 

Réunions aktive vulkaner 

Der åbner sig en ny verden, når du ankommer til den lille ø i Det Indiske Ocean. Blandt de grønne og frodige skove tårner spektakulære vulkaner sig op mod himlen og pirrer enhver rejsendes nysgerrighed for at få et glimt af naturfænomenerne tæt på. Og faktisk findes der her på Réunion en af verdens mest aktive vulkaner ved navn Piton de la Fournaise. Vulkanen måler 2600 meter og var i udbrud senest i 2009, hvor store mængder af lava flød ned af øens side. Ingen af Réunions vulkaner har farlige eller eksplosive udbrud, og derfor er øen også et af verdens absolut bedste steder at udforske vulkanudbrud.

Strande og små laguner gemt langs kysten

Langs den smukke kyststrækning finder du masser af små, intime laguner, hvor du kan nyde dagen i total fred og ro – køl af i det klare hav, udforsk den farvestrålende undervandsverden eller sejl i kajak rundt langs den smukke kyst. De små laguner omkring Réunion er særdeles klare, og derfor er det muligt at spotte de farvestrålende fisk på en snorkel- eller dykkertur. 

Spektakulære oplevelser på farten

De varierende landskaber på Réunion kalder på store naturoplevelser, hvor særligt de spektakulære vulkankratere tiltrækker stor opmærksomhed. Og uanset om du vil køre rundt på øen eller hellere vælge en aktiv variant med vandrestøvlerne på, er det helt op til dig. Du vil kunne bevæge dig i landskaberne mellem frodige skove, golde egne med vulkaner og dejlige strande via øens veludviklede vejnet. Desuden er Réunion et kulturelt unikt sted, som du sjældent har set mage. De bjergtagende højder, de smukke strande og den autentiske kultur vil helt sikkert charmere dig. 

Læs mere
Anbefalet til dig

Top oplevelser

Réunion

 1. 1

  Trekkingtur med guide

  På en guidet trekkingtur kan du oplev Réunions smukke og varierede natur på helt tæt hold. Vælg område, varighed og den sværhedsgrad, der passer netop dig.

 2. 2

  Udforsk unikke lavatunneller med guide

  Udforsk de berømte lavatunneller, der er opstået efter vulkanen Piton de la Fornaise's mange udbrud. Undervejs er du ledsaget af en erfaren guide og vulkanolog, der øser af sin viden og erfaring.

 3. 3

  Safari-cruise

  Tag med på en 2-timers sejltur på udkig efter delfiner, havskildpadder, flyvefisk, havfugle og, fra juni til oktober, også pukkelhvaler.

 4. 4

  Helikoptertur over Réunion

  Oplev Réunions vilde, magiske landskaber og hyggelige bjerglandsbyer i fugleperspektiv. Vælg mellem ture af 15 - 55 minutters varighed.

 5. 5

  Lej en el-cykel eller mountainbike

  Lej en el-cykel eller mountainbike og sæt dit eget tempo gennem Réunions smukke landskaber sammen med din udkårne, familie eller venner.

Vil du til Réunion?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Marianne, Kristina, Inger

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.