Rejser til øen Rodrigues

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    mar - jun & aug - jan

  • Tidsforskel

    3

Hvorfor ikke kombinere din Mauritius ferie med 3-5 dage fulde af oplevelser og aktiviteter på den lille uberørte ø Rodrigues, en ensomt beliggende, rå og charmerende perle, som kun har været besøgt af ganske få danskere, men her venter store naturoplevelser og uberørthed. 1½ times flyvning bringer dig fra Mauritius og cirka 600 km østpå til Rodrigues. Selvom øen hører under Mauritius, er de to øer vidt forskellige og komplimenterer hinanden fint.

Ferie på øen Rodrigues

Rodrigues isolerede beliggenhed midt i Det Indiske Ocean betyder, at du føler dig sat 25 år tilbage i tiden. Her møder du en hjertelig og imødekommende lokalbefolkning, der helt sikkert ikke kender til stress.

Med sine blot 18 km x 8 km er øen let at overskue. Et smukt og barskt vulkansk landskab udgør øens indre, og den rå klippekyst afbrydes hist og her af små bugter med hvide sandstrande. Det lille ø-samfund byder på en fuldstændig uspoleret natur med et rigt fugleliv, spændende flora og fauna og masser af aktiviteter som f.eks. vandring, mountain biking, udflugter til fantastiske grotteformationer samt vandsport. Havet er et eldorado for dybhavsfiskeri, og koralrevet omkring øen er efter sigende et af de flotteste i Det Indiske Ocean med snorkling og dykning i verdensklasse.
Læs mere

Top oplevelser

Øen Rodrigues

Vil du til Rodriques?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.