15 nætter på 5* Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa - d. 8. - 25. november 2018

Mauritius - Mauritius

 • Fly fra København via Dubai til Mauritius t/r
 • 15 nætter på Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa 
 • 15 runder golf på Paradis Golf Course Mont Choisy
 • 2 runder golf på nærliggende golfbane

Bo på det skønne Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa inkl. 15 runder golf på Paradis Golf Course  Mont Choisy – Le Golf.

Nu har du mulighed for at nyde et 15 nætters ophold på dette populære og efterspurgte resort til en supergod pris. Beliggenheden på Le Morne halvøen ved foden af det 550 meter høje bjerg, Le Morne Brebant, er ganske fantastisk. Halvøen er på UNESCO's verdensarvsliste og har en 5 km lang lokkende hvid strand og lagune, der emmer af fred og idyl. Hotellet yder de perfekte rammer for vandsportsaktiviteter, og du kan som gæst benytte alle faciliteter på nabohotellet Dinarobin. Der er gratis transport mellem de to hoteller hvert 20. minut. 

Hotellet har fire fremragende restauranter med hvert sit tema, fire barer, room-service, swimmingpool, butikker samt børneklub. Der er natklub, sauna, massage, velværecenter, bordtennis, strandvolley, fem tennisbaner, to squashbaner, mountainbikes samt vandsportsaktiviteter, hvoraf de fleste er gratis. Medbring eventuelt badesko, da der kan være koralstykker på havbunden.

Golf på Paradis Golf Course  Mont Choisy – Le Golf

Uforglemmelig er det eneste ord, der beskriver en runde golf på Paradis Golf Course  Mont Choisy – Le Golf. Med vestkystens majestætiske bjerge i baggrunden og fairways som slanger sig langs kystlinjen, er banen blandt de smukkeste på Mauritius og en oplevelse vi normalt ikke møder på vores breddegrader. Banen er designet af Tony Johnstone, har 18 huller og er 5.924 meter. Banen har ikke buggy tvang og kan derfor nydes gående. I dette supertilbud er der 15 runder golf inkluderet på denne smukke bane plus 2 runder på en nærliggende golfbane.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.

Læs mere

Rejseoverblik

 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP

Mauritius

Mauritius

15 nætter / 16 dage

fra kr. 46.275

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Mauritius

Rejser til Mauritius

Mark Twain skrev engang: ”Først blev Mauritius skabt og derefter himlen; himlen er kopieret efter Mauritius”. Han havde ret.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

Mauritius - 15 nætter

Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa
Se kort

Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

Et populært og efterspurgt resort der sprudler af liv - anbefales varmt til både familier og par. Fantastisk beliggenhed på Le Morne halvøen ved foden af det 550 meter høje bjerg, Le Morne Brebant, der er på UNESCO's verdensarvsliste og en 5 km lang lokkende hvide strand og lagune, der emmer af fred og idyl, som baggrund. Hotellet yder de perfekte rammer for vandsportsaktiviteter og gæster kan benytte alle faciliteter på nabohotellet Dinarobin. Der er gratis transport mellem de 2 hoteller hvert 20. minut. 

Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa tilbyder 286 charmerende værelser med det maritime som tema. Alle har aircondition, minibar, værdiboks, telefon, tv m/filmkanal og radio, te-/kaffe-faciliteter, hårtørrer og terrasse/balkon der vender mod havet. Desuden 13 villaer med privat strand, egen kok m.v. 

Hotellet har fire fremragende restauranter med hvert sit tema, fire barer, roomservice, swimmingpool, butikker samt børneklub. Der er natklub, sauna, massage, velværecenter, bordtennis, strandvolley, fem tennisbaner, to squashbaner, mountainbikes samt vandsportsaktiviteter hvoraf de fleste er gratis.

Golf på Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa: 

Uforglemmelig er det eneste ord der beskriver en runde golf på Paradis Golf. Med vestkystens majestætiske bjerge i baggrunden og fairways som slanger sig langs kystlinjen, er banen blandt de smukkeste på Mauritius og en oplevelse vi normalt ikke møder på vores breddegrader. Banen er designet af Tony Johnstone, har 18 huller og er 5.924 meter. Når du bor på Paradis,kan du fra maj til september spille gratis på banen, som ligger indenfor resortets område. Banen har ikke buggy tvang og kan derfor nydes gående.

Medbring eventuelt badesko, da der kan være koralstykker på havbunden.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Patricia, Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser