Dejlige dage ved den skønne Belle Mare strand

Mauritius - Mauritius
 • Bo ved lang, hvid sandstrand på den smukke østkyst
 • Ophold med All inclusive på hotel kun for voksne
 • Charmerende resort i frodige omgivelser
 • Autentiske oplevelser og aktiviteter

Lad dig forkæle i afslappet, tropisk stemning på et skønt lille resort med All Inclusive ved Belle Mare stranden på Mauritius’ smukke østkyst.

Nord for Trou d’Eau Douce på Mauritius’ østvendte kyst finder du en ti kilometer lang strækning med de bedste, hvide sandstrande og det smukkeste turkisblå hav. Byerne Belle Mare og Palmar er med deres beskedne størrelse til at overse, men her ligger en række dejlige resorts, heriblandt Emeraude Beach Attitude. 

Afslappet stil i frodige omgivelser, stråtækte bungalows og All Inclusive

Emeraude Beach Attitude er et hyggeligt, lille hotel med en afslappet stil, hvor kun gæster over 18 år er tilladt. Det ligger smukt i en frodig have, hvor du blot skal passere en smal vej for at komme til den skønne, lange Belle Mare strand og den indbydende turkisblå lagune.

Du bor i en af de stråtækte bungalows, opført helt i harmoni med naturen. Hver bungalow har to etager og i alt fire værelser. Du kan vælge mellem to værelsestyper – ’Couples’ på 30 m2 og ’Couples Superior’ på 35 m2. På hotellets finder du en hyggelig restaurant, en bar og et hyggeligt poolområde. Emeraude har naturligvis sine egne solstole og parasoller på stranden, og fra en lille vogn tilbydes drikkevarer mv. DAf andre faciliteter kan nævnes massage, cykeludlejning, udflugt med glasbundsbåd og aftenunderholdning et par gange om ugen.  

Da opholdet her er med All Inclusive, kommer der ingen ubehagelige overraskelser i dit feriebudget.

Kombiner Dubai og Mauritius 

Kombiner evt. badeferien på Mauritius med et par dage i fascinerende Dubai, som har alt hvad hjertet kan begære inden for shopping, arkitektur, forlystelser mv. Flyv med det prisbelønnede luftfartsselskab Emirates. Kontakt os for et tilbud.

Læs mere

Rejseoverblik

 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ

Mauritius

Mauritius

10 dage

fra kr. 11.500

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Mauritius

Rejser til Mauritius

Mark Twain skrev engang: ”Først blev Mauritius skabt og derefter himlen; himlen er kopieret efter Mauritius”. Han havde ret.

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Mauritius - 7 nætter

Emeraude Beach Attitude
Se kort

Emeraude Beach Attitude

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

Emeraude Beach Attitude er et hyggeligt og afslappet, lille hotel beliggende på øens østkyst ved den lange, smukke strand, Belle Mare. Hotellet ligger i en frodig have, og du skal blot passere en smal vej for at komme til den dejlige strand og den turkisblå lagune. På stranden har hotellet naturligvis solstole og parasoller, og fra en lille vogn tilbydes drikkevarer mv. Emeraude Beach Attitude er et hotel kun for gæster over 18 år, og da opholdet her er med All Inclusive, kommer der ingen uventede overraskelser i feriebudgettet.

De 61 værelser ligger i hvidkalkede, stråtækte bungalows, der er opført i harmoni med naturen. Hver bungalow er i to etager og indeholder i alt 4 værelser. Vælg mellem to værelsestyper, som begge er lyse og pænt indrettet. Værelset af typen 'Couples' på 30 m2 har aircondition, telefon, tv, minibar, hårtørrer, værdiboks, kaffe/te-faciliteter og møbleret terrasse/balkon. Den højere værelsestype, 'Couples Superior', er på 35 m2 og har desuden en lille sofa og DVD-afspiller.

På hotellets fællesarealer finder du en hyggelig restaurant, bar, swimmingpool og dykkercenter. Desuden tilbydes massage, cykeludlejning samt udflugt med glasbundsbåd. Der er aftenunderholdning et par gange om ugen og gratis madlavningskursus lørdag eftermiddag. Der er gratis Wi-Fi i fællesområderne, men ikke på værelserne.

Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Inger, Kristina, Marianne, Nicoline

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser