Strandferie og golf på Constance Belle Mare Plage

Mauritius - Mauritius
 • Skønne hvide strande, indbydende turkise laguner og selvforkælelse
 • Stort tropisk haveanlæg med en pragtfuld strand
 • Spil udfordrende golf på de to 18-hullers golfbaner
 • Halvpension under hele opholdet

Stress helt af, nyd livet og spil udfordrende golf på Belle Mare Plage på Mauritius. Virkeliggør drømmen om et tropisk paradis med skønne hvide strande, indbydende turkise laguner og selvforkælelse. Kombiner gerne badeferien på Mauritius med et par dages underholdning, shopping og måske golf i Dubai.

Vil du slappe af, nyde livet og fornøje dig med en runde golf ind imellem? Så overvej en ferie på det ultimative golf resort, Constance Belle Mare Plage, på Mauritius. 

På den smukke ø Mauritius virkeliggøres alle drømme om et tropisk paradis med lange brede sandstrande, blågrønne laguner, frodig natur, masser af fred og ro og golf af høj standard. Og med en tidsforskel på kun 2 timer kan du få fuldt udbytte af dine feriedage på Mauritius. 

Constance Belle Mare Plage ligger ved den fredfyldte, smukke østkyst, som byder på krystalklart vand og billedskønne strande. Hotellet ligger ved den fantastiske 2 km lange Belle Mare strand, som er blandt øens smukkeste og er beskyttet af koralrev. Hvis tiden tillader det, så besøg det lokale og farverige søndagsmarked i den lille by Flacq kun få km fra hotellet.

Dette pragtfulde resort danner rammen om en aktiv ferie. Belle Mare Plage tilhører den kvalitetsbevidste hotelkæde Constance. Det er et sted vi varmt anbefaler, hvis du vil ønsker en kombineret sol- og golfferie. Hotellet består af 3-etagers bygninger omkranset af et stort tropisk haveanlæg med en pragtfuld strand på den ene side og hotellets 2 prisvindende golfbaner på den anden. 


Kombiner Dubai og Mauritius 
Hvorfor ikke kombinere badeferien på Mauritius med et par dage i fascinerende Dubai, som har alt hvad hjertet kan begære inden for shopping, arkitektur, forlystelser mv. Flyv med det prisbelønnede luftfartsselskab Emirates. Kontakt os for et tilbud.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Mauritius

Mauritius

7 nætter / 8 dage

fra kr. 12.510

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Mauritius

Rejser til Mauritius

Mark Twain skrev engang: ”Først blev Mauritius skabt og derefter himlen; himlen er kopieret efter Mauritius”. Han havde ret.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

Mauritius - 7 nætter

Constance Belle Mare Plage Resort
Se kort

Constance Belle Mare Plage Resort

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

Constance Belle Mare Plage er et pragtfuldt resort der danner den perfekte ramme for en aktiv ferie. Et resort vi varmt anbefaler, hvis du både vil på sol- og golfferie. Hotellet består af flere 3-etagers bygninger i stor tropisk haveanlæg med en to kilometer pragtfuld hvid sandstrand på den ene side og to af øens bedste golfbaner på den anden.

Der er 235 bekvemme og smagfuldt indrettede værelser med aircondition, værdiboks, tv m/video og musikkanal, internetstik, værdiboks, telefon, minibar, hårtørrer og terrasse/balkon. Desuden tilbydes 20 villaer i særklasse for de kræsne gæster.

På Belle Mare Plage finder du syv dejlige restauranter, barer, 24-timers roomservice, tre swimmingpools og børnepool ved stranden. Der er flere butikker, alsidig aftenunderholdning, skønhedssalon, fitnesscenter, fantastisk spa, jacuzzi, sauna og mange sports- og vandsportsaktiviteter hvoraf de fleste er gratis. 

Golf
Constance Belle Mare Plage tilbyder to 18-hullers championship golfbaner, The Legend og The Links. Golfbanerne er designet af Rodney Wright, Peter Allis og Hugh Baiocchi, og hvert hul har sin egen udfordring og karakter. Green fee og club car afregnes direkte med resortet, og du kan bestille tee off tider til de første 2 dage hjemmefra. The Links er et fast stop for de professionelle, men det betyder ikke, at du behøver have stor erfaring for at spille her. De 18 huller er af forskellig sværhedsgrad, og det smukke terræn synes som skabt til formålet. På The Legend gælder det om at holde bolden lige i luften, for banen er som skåret ud af naturen, omgivet af høje træer og vulkanske klippestykker. Banen er et fast stop på Mauritius Open.

Medbring eventuelt badesko, da der kan være koralstykker på havbunden.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina, Inger, Marianne, Jens, Patricia, Nicoline

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser