Strandferie og golf på Constance Belle Mare Plage

Mauritius - Mauritius
 • Bestil nu og få 30-50% rabat på ophold i 2021 (rabat er fratrukket de viste priser)
 • Hvide strande og indbydende azurblå lagune
 • Stort tropisk haveanlæg ved en pragtfuld strand
 • Spil udfordrende golf på de to 18-hullers golfbaner
 • Bred vifte af faciliteter og aktiviteter

Kom helt ned i gear, mens du nyder livet på 5* Constance Belle Mare Plage på Mauritius. Du bor i stråtækt villa ved den lange, kridhvide strand Belle Mare og den turkisblå lagune. Bliver det for kedeligt i paradis, kan du altid udfordre dig selv på to mesterskabs golfbaner eller dyrke din favorit vandsport i lagunen

Vil du slappe af, nyde livet og fornøje dig med en runde golf ind imellem? Så overvej en ferie på det ultimative golf resort, Constance Belle Mare Plage, på Mauritius. 

Brede sandstrande, laguner og masser af ro

På den smukke ø Mauritius virkeliggøres alle drømme om et tropisk paradis med lange brede sandstrande, blågrønne laguner, frodig natur, masser af fred og ro og golf af høj standard. Og med en tidsforskel på kun 2 timer kan du få fuldt udbytte af dine feriedage på Mauritius.

Belle Mare Plage på Mauritius' østkyst

Constance Belle Mare Plage ligger ved den fredfyldte, smukke østkyst, som byder på krystalklart vand og billedskønne strande. Du bor ved den fantastiske to kilometer lange Belle Mare strand, som er blandt øens smukkeste og beskyttet af koralrev. Hvis tiden tillader det, så besøg det lokale og farverige søndagsmarked i den lille by Flacq kun få kilometer fra hotellet.

Aktiv ferie med golf og vandsport

Dette pragtfulde resort danner rammen om en aktiv ferie. Belle Mare Plage tilhører den kvalitetsbevidste hotelkæde Constance. Det er et sted vi varmt anbefaler, hvis du vil ønsker en kombineret sol- og golfferie. Hotellet består af 3-etagers bygninger omkranset af et stort tropisk haveanlæg med en pragtfuld strand på den ene side og hotellets 2 prisvindende golfbaner på den anden. 

Grøn Profil med Green Globe

Constance Belle Mare Plage er Green Globe certificeret, og lever dermed op til nogle af de højeste standarder indenfor bæredygtig turisme. Hotellet gennemgår årligt et uvildigt check. 
Med et ophold her har du truffet et grønnere valg.

Kombiner Dubai og Mauritius

Hvorfor ikke kombinere badeferien på Mauritius med et par dage i fascinerende Dubai, som har alt hvad hjertet kan begære inden for shopping, arkitektur, forlystelser mv. Flyv med det prisbelønnede luftfartsselskab Emirates. Kontakt os for et tilbud.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Mauritius

Mauritius

10 dage

fra kr. 13.395

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Mauritius

Mauritius – vulkankratere og hvide sandstrande

Solen stråler fra en skyfri himmel, og bølgerne rammer stranden få meter fra din liggestol. En tjener kommer med din cocktail, og du sipper til den, mens du kigger ud over den blå lagune. En mand padler i lagunen på sit board. Senere skal du ud og ro kajak, før aftenen byder på god mad i restauranten.

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Mauritius - 7 nætter

Constance Belle Mare Plage Resort
Se kort

Constance Belle Mare Plage Resort

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

Constance Belle Mare Plage er et pragtfuldt resort der danner den perfekte ramme for en aktiv ferie. Et resort vi varmt anbefaler, hvis du både vil på sol- og golfferie. Hotellet består af flere 3-etagers bygninger i stor tropisk haveanlæg med en to kilometer pragtfuld hvid sandstrand på den ene side og to af øens bedste golfbaner på den anden.

Der er 235 bekvemme og smagfuldt indrettede værelser med aircondition, værdiboks, tv m/video og musikkanal, internetstik, værdiboks, telefon, minibar, hårtørrer og terrasse/balkon. Desuden tilbydes 20 villaer i særklasse for de kræsne gæster.

På Belle Mare Plage finder du syv dejlige restauranter og barer, 24-timers roomservice, tre swimmingpools og børnepool ved stranden. Der er flere butikker, alsidig aftenunderholdning, skønhedssalon, fitnesscenter, fantastisk spa, jacuzzi, sauna og mange sports- og vandsportsaktiviteter hvoraf de fleste er gratis.  

Golf
Constance Belle Mare Plage tilbyder to 18-hullers championship golfbaner, The Legend og The Links. Golfbanerne er designet af Rodney Wright, Peter Allis og Hugh Baiocchi, og hvert hul har sin egen udfordring og karakter. Green fee og club car afregnes direkte med resortet, og du kan bestille tee off tider til de første 2 dage hjemmefra. The Links er et fast stop for de professionelle, men det betyder ikke, at du behøver have stor erfaring for at spille her. De 18 huller er af forskellig sværhedsgrad, og det smukke terræn synes som skabt til formålet. På The Legend gælder det om at holde bolden lige i luften, for banen er som skåret ud af naturen, omgivet af høje træer og vulkanske klippestykker. Banen er et fast stop på Mauritius Open.

Medbring eventuelt badesko, da der kan være koralstykker på havbunden.

Grøn Profil med Green Globe

Constance Belle Mare Plage er Green Globe certificeret, og lever dermed op til nogle af de højeste standarder indenfor bæredygtig turisme. Hotellet gennemgår årligt et uvildigt check. 
Med et ophold her har du truffet et grønnere valg. 

Officiel hotelkategori: 5*

 

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Jens, Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.