Store oplevelser til små priser

Mauritius - Mauritius
 • Bo på charmerende Coin de Mire Attitude
 • Perfekt til afslapning i dejlige omgivelser
 • Tæt ved den hyggelige lille by, Grand Baie
 • Autentisk atmosfære og smagsprøver på Mauritius

Skønne feriedage med ægte mauritisk atmosfære på Coin de Mire Attitude, som appellerer til både par og familier. Opholdet inkluderer halvpension, men tilkøb eventuelt All Inclusive, så der er helt styr på feriebudgettet.

"Først skabte Gud Mauritius, derefter skabte han himlen som en kopi heraf" - Mark Twain. Så kort og præcist kan Mauritius beskrives!

En charmerende og farverig, lille ø i Det Indiske Ocean og et ferieparadis for både par og familier. Her kan du slappe af i naturskønne omgivelser og få tid til at være sammen med din udkårne eller din familie. Øen er omkranset af dejlige strande, og de smukke turkisblå laguner indbyder til badning og vandsportsaktiviteter.

Mauritius er et kosmopolitisk samfund, hvor en skøn cocktail af befolkningsgrupper med forskellig etnisk baggrund lever i fredelig sameksistens. Og netop de etniske folkeslags madtraditioner ses og smages også tydeligt i det lokale køkken, men på hotellerne serveres naturligvis også internationale menuer. 

Rejsen med fly til Mauritius kan måske forekomme lang, men en tidsforskel på blot plus 2-3 timer fra Danmark er en stor fordel. Tag eventuelt en middagslur ved poolen efter ankomsten, så er du klar til en stribe af dejlige ferieoplevelser.

Bo på charmerende Coin de Mire Attitude på øens nordlige spids, kun 4 km fra den hyggelige, lille by Grand Baie. Med forskellige 'Otentik' teams tilbydes gæster på Coin de Mire Attitude autentiske smagsprøver af Mauritius. Eksempelvis 'Otentik Dinner' som er en middag og lærerig aften hos en lokal familie, hvor du måske selv er med til at tilberede måltidet. Et andet eksempel er 'Otentik Cuisine', hvor du på hotellet tilbereder et typisk lokalt måltid. Se et eksempel på en 'Otentik' oplevelse her


Kombiner Dubai og Mauritius 
Kombiner evt. badeferien på Mauritius med et par dage i fascinerende Dubai, som har alt hvad hjertet kan begære inden for shopping, arkitektur, forlystelser mv. Flyv med det prisbelønnede luftfartsselskab Emirates. Kontakt os for et tilbud.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR

Mauritius

Mauritius

7 nætter / 8 dage

fra kr. 10.115

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Mauritius

Rejser til Mauritius

Mark Twain skrev engang: ”Først blev Mauritius skabt og derefter himlen; himlen er kopieret efter Mauritius”. Han havde ret.

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Mauritius - 7 nætter

Coin de Mire Attitude
Se kort

Coin de Mire Attitude

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

Det hyggelige 3* hotel, Coin de Mire Attitude, ligger på den nordlige spids af Mauritius, midt mellem fiskerlandsbyen Cap Malheureux og den hyggelige lille by, Grand Baie. Kendetegnende for Coin de Mire er den ægte mauritiske atmosfære, hvor du straks føler dig velkommen og hjemme. Hotellet er ideelt som udgangspunkt for at udforske Mauritius og et skønt sted at bo som par eller familie.

Bemærk at du fra hotellet lige skal passere en lille vej for at komme til stranden, men hotellet har en vagt ved vejen hele dagen til at hjælpe gæsterne. Stranden foran hotellet er fin og her er naturligvis også solstole samt personale, så du kan bestille drikkevarer mv. En ekstra bonus er den spektakulære udsigt til øen Rock Coin de Mire i horisonten. Du kan også vælge at slappe af omkring swimmingpoolen i den velholdte tropiske have.

Coin de Mire har 122 rummelige værelser, som fremstår lyse og fine og er velegnede for både familier og par. Værelserne ligger i 8 stk. 2-etagers bygninger spredt ud i den tropiske have, og alle værelser er udstyret med faciliteter som aircondition, loftsvifte, værdiboks, tv, minibar, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer og terrasse eller balkon med udsigt til haven.

Alle dagens måltider serveres i restaurant La Paillote med et udvalg af både lokale såvel som internationale retter, og trænger du til en hurtig snack i dagens løb så smag traditionel lokal ”’street food’ i Taba-j. I den tropiske have ligger de to indbydende poolområder med poolbar og vil du være aktiv, er der et lille fitnessrum, tennis samt gratis udlån af vandcykler og kajakker. Hotellet kan også arrangere f.eks. cykler, stand-up paddle og katamarantur mod betaling. For de mindste gæster tilbydes børneklubben ”Ayo The Dodo”.

Medbring eventuelt badesko, da der kan være koralstykker på havbunden.

Officiel hotelkategori: 3+* 

 

 
Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Marianne, Kristina, Inger

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser