Smagsprøver på det ægte Mauritius

Mauritius - Mauritius
 • Bo på charmerende Coin de Mire Attitude
 • Hyggelig have, dejlig strand og poolområde
 • Tæt ved byen Grand Baie med caféer og butikker
 • Anbefales til både par og familier

Slap af og lad dig forkæle i ægte mauritisk stil på Coin de Mire Attitude, som har de perfekte omgivelser for både par og familier. 

Nyd afslappende feriedage på Coin de Mire Attitude i skønne omgivelser ved en dejlig strand. Opholdet inkluderer halvpension, men tilkøb eventuelt All Inclusive, så der er helt styr på feriebudgettet.

Mauritius, den charmerende og farverige, lille ø i Det Indiske Ocean, er et sandt ferieparadis for både par og familier. Her kan du slappe af i naturskønne omgivelser og få tid til at være sammen med din udkårne eller din familie. Øen er omkranset af dejlige strande, og de smukke turkisblå laguner indbyder til badning og vandsportsaktiviteter..

Mauritius - et multietnisk samfund

Mauritius er et multietnisk samfund, hvor en skøn cocktail af befolkningsgrupper med forskellig etnisk baggrund lever i fredelig sameksistens. Og netop de etniske folkeslags madtraditioner ses og smages også tydeligt i det lokale køkken, men på hotellerne serveres naturligvis også internationale menuer. 

Rejsen med fly til Mauritius kan måske forekomme lang, men en tidsforskel på blot plus 2-3 timer fra Danmark er en stor fordel. Tag eventuelt en middagslur ved poolen efter ankomsten, så er du klar til en stribe af dejlige ferieoplevelser.

Bo nær byen Grand Baie

Bo på charmerende Coin de Mire Attitude på øens nordlige spids, kun 4 km fra den hyggelige, lille by Grand Baie. Med forskellige 'Otentik' teams tilbydes gæster på Coin de Mire Attitude autentiske smagsprøver af Mauritius. Eksempelvis 'Otentik Dinner' som er en middag og lærerig aften hos en lokal familie, hvor du måske selv er med til at tilberede måltidet. Et andet eksempel er 'Otentik Cuisine', hvor du på hotellet tilbereder et typisk lokalt måltid. Se et eksempel på en 'Otentik' oplevelse her

Grøn Profil med Travelife

På Coin de Mire Attitude er hensyn til miljøet en kerneværdi. Som en del af Green Attitude Foundation har hotellet dedikeret sig til, at passe på øens ressourcer og støtte lokale bæredygtige initiativer.  Hotellet er desuden Travelife certificeret og lever dermed op til en lang række internationalt fastsatte standarder om, at spare på energi og vand, affaldssortere, begrænse madspild og brug af plastic, passe på natur og dyreliv – og opfordre gæster til at gøre det samme. Med et ophold på Coin De Mire Attitude har du truffet et grønnere valg.

Kombiner Dubai og Mauritius 

Kombiner eventuelt badeferien på Mauritius med et par dage i fascinerende Dubai, som har alt hvad hjertet kan begære inden for shopping, arkitektur, forlystelser mv. Flyv med det prisbelønnede luftfartsselskab Emirates. Kontakt os for et tilbud.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Mauritius

Mauritius

10 dage

fra kr. 9.745

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Mauritius

Mauritius – vulkankratere og hvide sandstrande

Solen bager på dig fra en skyfri himmel, og bølgerne rammer stranden få meter fra din liggestol. En hvidklædt tjener kommer med din bestilte cocktail, og du sipper til den, mens du kigger ud over det krystalklare vand. En mand padler sig vej gennem lagunen på sit board. Senere skal du ud og ro kajak, før aftenen byder på god mad i restauranten.

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Mauritius - 7 nætter

Coin de Mire Attitude
Se kort

Coin de Mire Attitude

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

Det hyggelige 3* hotel, Coin de Mire Attitude, ligger på den nordlige spids af Mauritius, midt mellem fiskerlandsbyen Cap Malheureux og den hyggelige lille by, Grand Baie. Kendetegnende for Coin de Mire er den ægte mauritiske atmosfære, hvor du straks føler dig velkommen og hjemme. Hotellet er ideelt som udgangspunkt for at udforske Mauritius og et skønt sted at bo som par eller familie.

Bemærk at du fra hotellet lige skal passere en lille vej for at komme til stranden, men hotellet har en vagt ved vejen hele dagen til at hjælpe gæsterne. Stranden foran hotellet er fin og her er naturligvis også solstole samt personale, så du kan bestille drikkevarer mv. En ekstra bonus er den spektakulære udsigt til øen Rock Coin de Mire i horisonten. Du kan også vælge at slappe af omkring swimmingpoolen i den velholdte tropiske have.

Coin de Mire har 122 rummelige værelser, som fremstår lyse og fine og er velegnede for både familier og par. Værelserne ligger i 8 stk. 2-etagers bygninger spredt ud i den tropiske have, og alle værelser er udstyret med faciliteter som aircondition, loftsvifte, værdiboks, tv, minibar, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer og terrasse eller balkon med udsigt til haven.

Alle dagens måltider serveres i restaurant La Paillote med et udvalg af både lokale såvel som internationale retter, og trænger du til en hurtig snack i dagens løb så smag traditionel lokal ”’street food’ i Taba-J. I den tropiske have ligger de to indbydende poolområder med poolbar og vil du være aktiv, er der et lille fitnessrum, tennis samt gratis udlån af vandcykler, kajakker og stand-up paddle boards. Hotellet kan også arrangere f.eks. cykler og katamarantur mod betaling. For de mindste gæster tilbydes børneklubben ”Ayo The Dodo”.

Medbring eventuelt badesko, da der kan være koralstykker på havbunden.

Grøn Profil med Travelife

På Coin de Mire Attitude er hensyn til miljøet en kerneværdi. Som en del af Green Attitude Foundation har hotellet dedikeret sig til, at passe på øens ressourcer og støtte lokale bæredygtige initiativer.   
Hotellet er desuden Travelife certificeret og lever dermed op til en lang række internationalt fastsatte standarder om, at spare på energi og vand, affaldssortere, begrænse madspild og brug af plastic, passe på natur og dyreliv – og opfordre gæster til at gøre det samme. Med et ophold på Coin De Mire Attitude har du truffet et grønnere valg.

Officiel hotelkategori: 3+* 

 

 
Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina, Nicoline, Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser