Få en bid af himlen på Mauritius

Mauritius - Mauritius
 • Charmerende boutique-hotel ved skøn strand
 • 3 km til byen Grand Baie
 • Fri brug af havkajakker, stand-up-paddle og cykler
 • 45 min. massage pr. person ved 6 nætters ophold

Bo på det charmerende Seapoint Boutique Hotel, der byder på afslapning ved den fine strand, Pointe aux Canonniers, på øens nordvestlige kyst.

Her kan du nyde roen i et skønt strandparadis blot tre kilometer fra feriebyen Grand Baie, hvor du finder Mauritius’ bedste natteliv, gode restauranter og butikker. Herfra er det også muligt at tage på mange udflugter.

Opdag Mauritius' varierede vestkyst

Du kan også tage på dagsudflugt langs den smukke vestlige kyst, som er øens mest varierede. Her finder du utrolige naturskatte under havets overflade ved den skønne strand Flic en Flac, og lidt længere mod syd møder du sandede bugter og den bjergrige egn ved Black River og Tamarin. På øens sydlige spids - ikke langt inde i landet - finder du den dyrerige nationalpark Black River Gorges Nationalpark og Chamarel, en af øens smukkeste byer. 

Nærområde med laguner og koralstrande

Men du kan også vælge at udforske nærområdet på øens nordvestlige kyst med de små idylliske laguner og smukke koralstrande, bl.a. Trou aux Biches, Pointe aux Piment og Pereybére.
Mulighederne er mange, tag en uges ferie på Mauritius og få en bid af himlen.

Kombiner Dubai og Mauritius 
Kombiner evt. badeferien på Mauritius med et par dage i fascinerende Dubai, som har alt hvad hjertet kan begære inden for shopping, arkitektur, forlystelser mv. Flyv med det prisbelønnede luftfartsselskab Emirates. Kontakt os for et tilbud.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.

Læs mere

Rejseoverblik

 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR

Mauritius

Mauritius

7 nætter / 8 dage

fra kr. 13.505

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Mauritius

Rejser til Mauritius

Mark Twain skrev engang: ”Først blev Mauritius skabt og derefter himlen; himlen er kopieret efter Mauritius”. Han havde ret.

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Mauritius - 7 nætter

Seapoint Boutique Hotel
Se kort

Seapoint Boutique Hotel

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

Seapoint Boutique Hotel er et hyggeligt boutique-hotel med blot 23 værelser. Det er nyrenoveret (2018) og ligger ned til en rigtig god strand ved Pointe aux Canonniers på øens nordvestkyst. Har du brug lidt bystemning finder du butikker og caféer blot tre kilometer væk i byen Grand Baie.

Hotellets værelser er lyse, pæne og individuelt designet med sans for de små detaljer. Badeværelset er rustikt, stort og lækkert og fra balkonen eller terrassen er der udsigt til haven, swimmingpoolen eller stranden. 

Hotellet tilbyder tre små, hyggelige restauranter, to barer samt et indbydende poolområde, som nærmest ligger på stranden. Her kan du slappe af i både solstole og store skønne strand-sækkestole. Trænger du til lidt ekstra selvforkælelse, anbefaler vi massage i spa'en. Der er gratis wi-fi på hotellet.

Følgende aktiviteter er inkluderet i opholdet: havkajakker, stand-up-paddle samt lån af cykler.

 
Medbring eventuelt badesko, da der kan være koralstykker på havbunden.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina, Marianne, Inger, Nicoline

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser