Bo i bungalow ved skøn strand

Mauritius - Mauritius
 • Fred, ro og autencitet på Sakoa Boutik Hotel
 • Hyggeligt lille hotel med kun 16 værelser
 • Gratis vandsport som kajak, cykelbåd og stand-up-paddle
 • Beliggenhed på Trou Aux Biches strand

Bo ved en af Mauritius’ allerbedste strande i en afslappet atmosfære, hvor autenticitet, ro og velvære er nøgleordene.

Le Sakoa har alt hvad du kan ønske af et hyggeligt og roligt hotel. Det lille boutique-hotel ligger ved den dejlige Trou aux Biches strand, blot få kilometer fra feriebyen Grand Baie med butikker og caféer. Fra hotellets restaurant og bar er der udsigt til poolen, havet og stranden, som er en af de bedste på Mauritius. Under hele opholdet på Le Sakoa er der gratis vandsportsaktiviteter som kajak, cykelbåd og stand-up-paddle.

Du bor i en stråtækt bungalow med fire smagfulde værelser i hver, og alle værelser har møbleret balkon eller terrasse og udsigt til haven eller havet. Og trænger du til lidt ekstra forkælelse kan du bestille en velgørende massage i hotellets hyggelige spa.

Dagene kan også bruges på at udforske nærområdets andre små laguner og strande, som Pointe aux Piment og Pereybére. En dagsudflugt kunne være en tur til nationaparken Black River Gorges på øens sydlige spids eller en sejltur med katamaran.

Kombiner Dubai og Mauritius 
Kombiner evt. badeferien på Mauritius med et par dage i fascinerende Dubai, som har alt hvad hjertet kan begære inden for shopping, arkitektur, forlystelser mv. Flyv med det prisbelønnede luftfartsselskab Emirates. Kontakt os for et tilbud.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR

Mauritius

Mauritius

7 nætter / 8 dage

fra kr. 11.955

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Mauritius

Rejser til Mauritius

Mark Twain skrev engang: ”Først blev Mauritius skabt og derefter himlen; himlen er kopieret efter Mauritius”. Han havde ret.

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Mauritius - 7 nætter

Le Sakoa
Se kort

Le Sakoa

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

Leder du efter et hyggeligt, lille boutique hotel, der kombinerer fred og ro med enkelhed, autenticitet og velvære – så skal du vælge at bo på Le Sakoa.

Le Sakoa har alt hvad du kan ønske dig af et lille hotel. Her er restaurant og bar, der begge har udsigt til poolen, stranden og havet. Hotellet ligger ved stranden Trou Aux Biches, som er en af de bedste på Mauritius. Personalet på Le Sakoa bidrager med deres personlige service og hjælpsomhed til at gøre opholdet til en skøn oplevelse.

De 16 værelser smagfuldt indrettet i forskellig stil er holdt i dæmpede farver og ligger i 2-etagers stråtækte bungalows. Værelserne er rummelige (mindst 55 m2) og har møbleret balkon eller terrasse samt udsigt til haven eller havet.

Under opholdet er der gratis vandsportaktiviteter som kajak, cykelbåd og stand-up-paddle. Motoriseret vandsport som eksempelvis vandski tilbydes mod betaling. Trænger du til at blive forkælet og slappe af, så bestil en velgørende massage i den hyggelige spa.

Medbring eventuelt badesko, da der kan være koralstykker på havbunden.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina, Marianne, Inger, Nicoline

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser