Bo i bungalow ved skøn strand

Mauritius - Mauritius
 • Fred, ro og autenticitet på Sakoa Boutique Hotel
 • Hyggeligt lille hotel med kun 16 værelser
 • Gratis vandsport - kajak, cykelbåd og stand-up-paddle
 • Beliggenhed på Trou Aux Biches strand

Bo ved en af Mauritius’ allerbedste strande i en afslappet atmosfære, hvor autenticitet, ro og velvære er nøgleord

Le Sakoa har alt hvad du kan ønske af et hyggeligt og roligt hotel. Det lille boutique hotel ligger ved den dejlige Trou aux Biches strand, blot få kilometer fra feriebyen Grand Baie med butikker og caféer. Fra hotellets restaurant og bar er der udsigt til poolen, havet og stranden, som er en af de bedste på Mauritius. Under hele opholdet på Le Sakoa er der gratis vandsportsaktiviteter som kajak, cykelbåd og stand-up-paddle.

Bo i stråtækt bungalow med udsigt til have eller hav

Du bor i en stråtækt bungalow med fire smagfulde værelser i hver, og alle værelser har møbleret balkon eller terrasse og udsigt til haven eller havet. Og trænger du til lidt ekstra forkælelse kan du bestille en velgørende massage i hotellets hyggelige spa.

Udforsk små laguner og strande i nærområdet

Dagene kan også bruges på at udforske nærområdets andre små laguner og strande, som Pointe aux Piment og Pereybére. En dagsudflugt kunne være en tur til nationaparken Black River Gorges på øens sydlige spids eller en sejltur med katamaran.

Kombiner Dubai og Mauritius 

Kombiner evt. badeferien på Mauritius med et par dage i fascinerende Dubai, som har alt hvad hjertet kan begære inden for shopping, arkitektur, forlystelser mv. Flyv med det prisbelønnede luftfartsselskab Emirates. Kontakt os for et tilbud.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Mauritius

Mauritius

10 dage

fra kr. 15.340

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Mauritius

Mauritius – vulkankratere og hvide sandstrande

Solen stråler fra en skyfri himmel, og bølgerne rammer stranden få meter fra din liggestol. En tjener kommer med din cocktail, og du sipper til den, mens du kigger ud over den blå lagune. En mand padler i lagunen på sit board. Senere skal du ud og ro kajak, før aftenen byder på god mad i restauranten.

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Mauritius - 7 nætter

Le Sakoa
Se kort

Le Sakoa

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

Leder du efter et hyggeligt, lille boutique hotel, der kombinerer fred og ro med enkelhed, autenticitet og velvære – så skal du vælge at bo på Le Sakoa.

Le Sakoa har alt hvad du kan ønske dig af et lille hotel. Her er restaurant og bar, der begge har udsigt til poolen, stranden og havet. Hotellet ligger ved stranden Trou Aux Biches, som er en af de bedste på Mauritius. Personalet på Le Sakoa bidrager med deres personlige service og hjælpsomhed til at gøre opholdet til en skøn oplevelse.

De 16 værelser smagfuldt indrettet i forskellig stil er holdt i dæmpede farver og ligger i 2-etagers stråtækte bungalows. Værelserne er rummelige (mindst 55 m2) og har møbleret balkon eller terrasse samt udsigt til haven eller havet.

Under opholdet er der gratis vandsportaktiviteter som kajak, cykelbåd og stand-up-paddle. Motoriseret vandsport som eksempelvis vandski tilbydes mod betaling. Trænger du til at blive forkælet og slappe af, så bestil en velgørende massage i den hyggelige spa.

Medbring eventuelt badesko, da der kan være koralstykker på havbunden.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser