Romantisk afstikker til Mauritius

Mauritius - Mauritius
 •  Romantisk parferie på Veranda Paul et Virginie
 • 'All day' breakfast på værelset
 • Bo i Superior eller Privilege værelser og få 1 times gratis massage
 • Bo i Privilege værelse og få à la carte middag og en katamaran udflugt

Oplev den eksotiske paradisø Mauritius og bo i rolige, naturskønne omgivelser på det charmerende Veranda Paul et Virginie Hotel & Spa - det perfekte sted for en romantisk parferie

Tag på badeferie på farverige Mauritius og bo på det charmerende og romantiske lille boutique-resort, Veranda Paul et Viginie Hotel & Spa, som byder gæster over 18 år velkommen.

"Først skabte Gud Mauritius...

derefter skabte han himlen som en kopi heraf" - Mark Twain. Så kort og præcist kan Mauritius beskrives!

Den eksotiske ø ligger i Det indiske Ocean, og det er her drømmen om paradis går i opfyldelse. De fleste forbinder øen med en utrolig farvepragt, lunt turkisblåt hav og dejlige strande med blødt sand, der smyger sig om fødderne og blænder øjnene - og sådan er Mauritius! Kald det bare virkelighedsflugt.

Bo på øens nordøstlige kyst

Mauritius er et eksotiske ferieparadis, og for par der ønsker en romantisk afstikker er det dejlige resort Veranda Paul et Virginie et rigtig godt valg. Resortet ligger på øens nordøstlige kyst, som er den varmeste del. I perioden maj - oktober er denne del af øen særligt godt beskyttet mod sydøstenvinden.

Kombiner Dubai og Mauritius

I kan udnytte chancen for et stop-over i Dubai på vejen til eller fra Mauritius. Oplev blandt andet kontrasterne med ultramoderne arkitektur side om side med gamle vindtårne, traditionelle arabiske souks (markeder) med krydderier og guld samt prangende shoppingcentre fyldt med designerbutikker.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Mauritius

Mauritius

10 dage

fra kr. 14.545

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Mauritius

Mauritius – vulkankratere og hvide sandstrande

Solen stråler fra en skyfri himmel, og bølgerne rammer stranden få meter fra din liggestol. En tjener kommer med din cocktail, og du sipper til den, mens du kigger ud over den blå lagune. En mand padler i lagunen på sit board. Senere skal du ud og ro kajak, før aftenen byder på god mad i restauranten.

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Mauritius - 7 nætter

Veranda Paul et Virginie Hotel & Spa
Se kort

Veranda Paul et Virginie Hotel & Spa

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

Hvis I lægger vægt på en ferie uden børn, kan vi anbefale Paul et Virginie Hotel & Spa, som er et voksenhotel (gæster over 18 år). Veranda Paul et Virginie er et charmerende og romantisk lille boutique hotel med dejlig personlig atmosfære og et godt valg, hvis I ønsker en ferie i rolige og naturskønne omgivelser. 

Hotellet ligger ved stranden i det lille fiskerleje Grand Gaube i det nordøstlige hjørne. Grand Baie med butikker og restauranter ligger kun 10 minutters kørsel derfra. Hotellet er navngivet efter den autentiske kærlighedshistorie om parret Paul og Virginie fra øen. 

Veranda Paul et Virginie består af 81 værelser i smukt afstemte naturfarver, der signalerer afslappet elegance. Alle har aircondition, loftsvifte, værdiboks, telefon, tv m/filmkanal, hårtørrer, minibar, kaffe/te-faciliteter og balkon/terrasse. Værelserne ligger i 3-etagers bygninger, og alle værelser har havudsigt, dog kan buske og træer skærme delvist herfor.  

Der er to gode restauranter med smuk udsigt til havet, to barer, roomservice og to swimmingpools. Desuden tennisbane, leje af cykler, strandvolley, indendørs spil og en del vandsportsaktiviteter, hvoraf flere er gratis. Der er gratis WiFi overalt på hotellet samt gratis transport tre gange om ugen til den livlige by, Grand Baie. 

Bo 7 nætter i Superior eller Privilege værelse, så byder vi på en times gratis massage i The Seven Colours Spa. Forkæl evt. jer selv og opgrader til et dejligt Privilege værelse og få yderligere en heldags katamaranudflugt inkl. frokost og drinks (turen afgår fra hotellets egen bådbro) samt daglig á la carte middag på hotellets strandrestaurant, St. Geran. 

Medbring eventuelt badesko, da der kan være koralstykker på havbunden.

Officiel hotelkategori: 4*

 

Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser