Romantisk parferie på Veranda Paul et Virginie

Mauritius - Mauritius
 • Til par der ønsker en romantisk afstikker
 • 'All day' breakfast på værelset
 • Gratis 30 min. spa-behandling ved ophold i Superior eller Privilege værelse
 • Bo i Privilege værelse og få à la carte middag og en katamaran udflugt

Oplev den eksotiske og farverige paradis-ø Mauritius og bo på det charmerende boutique resort, Veranda Paul et Virginie Hotel & Spa. Det perfekte sted for en romantisk parferie i rolige og naturskønne omgivelser. Kombiner gerne badeferien på Mauritius med et par dage i Dubai.

Tag på badeferie på paradisøen Mauritius og bo på det charmerende og romantiske lille boutique-resort, Veranda Paul et Viginie Hotel & Spa, som byder gæster over 18 år velkommen.

"Først skabte Gud Mauritius, derefter skabte han himlen som en kopi heraf" - Mark Twain. Så kort og præcist kan Mauritius beskrives! Den eksotiske ø ligger i Det indiske Ocean, og det er her drømmen om paradis går i opfyldelse. De fleste forbinder øen med en utrolig farvepragt, lunt turkisblåt hav og fantastiske strande med kridhvidt sand, der smyger sig om tæerne og blænder øjnene - og sådan er Mauritius! Kald det virkelighedsflugt.

Mauritius er et eksotiske ferieparadis, og for par der ønsker en romantisk afstaikker er det dejlige resort Veranda Paul et Virginie et rigtig godt valg. Resortet ligger på øens nordøstlige kyst, som er den varmeste del. I perioden maj - oktober er denne del af øen særligt godt beskyttet mod sydøstenvinden.

Kombiner Dubai og Mauritius 
Tag på en fantastisk rejse til Dubai og oplev blandt andet kontrasterne med ultramoderne arkitektur side om side med gamle vindtårne, traditionelle arabiske souks (markeder) med krydderier og guld samt prangende shoppingcentre fyldt med designerbutikker.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT

Mauritius

Mauritius

7 nætter / 8 dage

fra kr. 11.715

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Mauritius

Rejser til Mauritius

Mark Twain skrev engang: ”Først blev Mauritius skabt og derefter himlen; himlen er kopieret efter Mauritius”. Han havde ret.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

Mauritius - 7 nætter

Veranda Paul et Virginie Hotel & Spa
Se kort

Veranda Paul et Virginie Hotel & Spa

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

Hvis I lægger vægt på en ferie uden børn, kan vi anbefale Paul et Virginie Hotel & Spa, som er et voksen hotel (gæster over 18 år). Veranda Paul et Virginie er et charmerende og romantisk lille boutique hotel med dejlig personlig atmosfære og et godt valg, hvis I ønsker en ferie i rolige og naturskønne omgivelser. 

Hotellet ligger ved stranden i det lille fiskerleje Grand Gaube i det nordøstlige hjørne. Grand Baie med butikker og restauranter ligger kun 10 minutters kørsel derfra. Hotellet er navngivet efter den autentiske kærlighedshistorie om parret Paul og Virginie fra øen. 

Veranda Paul et Virginie består af 81 værelser i smukt afstemte naturfarver, der signalerer afslappet elegance. Alle har aircondition, loftsvifte, værdiboks, telefon, tv m/filmkanal, hårtørrer, minibar, kaffe/te-faciliteter og balkon/terrasse. Værelserne ligger i 3-etagers bygninger, og alle værelser har havudsigt, dog kan buske og træer skærme delvist herfor.  

Der er to gode restauranter med smuk udsigt til havet, to barer, roomservice og to swimmingpools. Desuden tennisbane, leje af cykler, strandvolley, indendørs spil og en del vandsportsaktiviteter, hvoraf flere er gratis. Der er gratis WiFi overalt på hotellet samt gratis transport tre gange om ugen til den livlige by, Grand Baie. 

Bo minimum 7 nætter i et Superior eller Privilege væelse, så byder vi på en skøn 30 minutters spa-behandling i The Seven Colours Spa. Forkæl evt. jer selv og opgrader til et dejligt Privilege værelse og få i stedet en heldags katamaranudflugt inkl. frokost og drinks (turen afgår fra hotellets egen bådbro) samt daglig á la carte middag på hotellets restaurant, St. Geran. 

Medbring eventuelt badesko, da der kan være koralstykker på havbunden.

Officiel hotelkategori: 4*

 

Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Inger, Kristina, Marianne, Nicoline

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser