Bo et stenkast fra havet

Mauritius - Mauritius
 • Charmerende boutique hotel på stranden
 • Værelse med balkon eller terrasse og udsigt til havet
 • 1 gratis par-massage og 15% rabat på efterfølgende massage
 • Eksklusivt for gæster over 18 år

Træk stikket og nyd en afslappende, romantisk ferie sammen med din udkårne i tropeparadiset Mauritius. Récif Attitude er et hotel eksklusivt for voksne med moderne bungalows direkte ved stranden og kun et stenkast fra det lune, turkisblå Indiske Ccean.

Récif Attitude er et dejligt lille boutique hotel beliggende på Mauritius' nordvestlige kyst, øens varmeste, lige ved stranden med adgang til et turkisblåt hav. Bo i rolige, skønne omgivelser og lad dig forkæle med romantiske middage med udsigt til stranden, havet og solnedgangen.

Mauritius - en tropisk rejsedrøm går i opfyldelse

Den eksotiske ø ligger i Det indiske Ocean, og det er her drømmen om paradis går i opfyldelse. De fleste forbinder øen med en utrolig farvepragt, lunt turkisblåt hav og strande med kridhvidt sand, der smyger sig om tæerne og blænder øjnene - og sådan er Mauritius! Kald det virkelighedsflugt.

En ferie uden børn

Hvis du lægger vægt på en ferie uden børn, kan vi anbefale Récif Attutide, et charmerende boutique hotel, bestående af 70 værelser i 2-etagers, hvide bungalows tæt ved stranden. Hotellet ligger på øens nordvestlige kyst, som er den varmeste del af øen. I perioden maj - oktober er denne del af øen særlig godt beskyttet mod sydøstenvinden. Ved syv nætters ophold får du en gratis 45-minuttes par-massage i hotellets dejlige spa.

Autentiske smagsprøver på Mauritius' køkken

Med forskellige 'Otentik' teamer tilbydes gæster på Recif Attitude autentiske smagsprøver af Mauritius. Eksempelvis 'Otentik Dinner' som er en middag og lærerig aften hos en lokal familie, hvor I bl.a. selv er med til at tilberede måltidet. Et andet eksempel er 'Otentik Cuisine', hvor I på hotellet tilbereder et typisk lokalt måltid bl.a. med produkter fra hotellets egen økologiske grøntsagshave. Se et eksempel på en 'Otentik' oplevelse her

Værelse med udsigt til havet

Værelserne på Récif Attitude er lyse og indbydende med strejf af stærke farver. Du bor i et Standard Beachfront værelse direkte ved stranden og kun et stenkast fra havet. Hvis du vil spare lidt på opholdet, kan du vælge et almindeligt standard værelse, der ligger i anden række fra vandet, eller forkæle dig selv og bo lidt bedre i et Deluxe Beachfront værelse - kontakt os for priser.

Kombiner Dubai og Mauritius 

Hvorfor ikke kombinere badeferien på Mauritius med et par dage i fascinerende Dubai, som har alt hvad hjertet kan begære inden for shopping, arkitektur, forlystelser mv. Flyv med det prisbelønnede luftfartsselskab Emirates og gør stop i Dubai på ud- eller hjemrejsen. Kontakt os for et tilbud.

Læs mere

Rejseoverblik

 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ

Mauritius

Mauritius

10 dage

fra kr. 11.665

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Mauritius

Rejser til Mauritius

Mark Twain skrev engang: ”Først blev Mauritius skabt og derefter himlen; himlen er kopieret efter Mauritius”. Han havde ret.

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Mauritius - 7 nætter

Récif Attitude
Se kort

Récif Attitude

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

Récif Attitude er et charmerende og hyggeligt lille boutique hotel, der får vores bedste anbefalinger. Hvis du lægger vægt på en ferie i rolige omgivelser, kan vi anbefale Récif Attitude, som er et voksenhotel (gæster over 18 år).

Hotellet ligger ved øens nordvest kyst midt mellem hovedstaden Port Louis og den livlige by, Grand Baie, med butikker og restauranter. Hotellet består af 13 to-etagers hvidkalkede villaer, der ligger langs stranden og blot et stenkast fra den turkise lagune.

De 70 værelser fremstår lyse, indbydende og harmoniske; de er holdt i hvidt med strøg af friske farver og har egen terrasse/balkon, aircondition, minibar, værdiboks, hårtørrer, telefon samt tv.

Hotellet tilbyder to restauranter samt bar hvorfra der er udsigt til stranden, havet og solnedgangen. Swimmingpoolen ligger ved stranden og der tilbydes dejlig spa med massage, sauna og hammam. Desuden tilbyder hotellet vandsportsaktiviteter hvoraf kajak, vandcykler, båd med glasbund og snorkling er gratis. Ingen vandski foran hotellet.

Medbring eventuelt badesko, da der kan være koralstykker på havbunden.

Officiel hotelkategori: 3+*

Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Marianne, Kristina, Inger, Nicoline

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser