Fred og ro ved smuk lagune på Le Morne-halvøen

Mauritius - Mauritius
 • 5* Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa
 • Le Morne-halvøen med skøn strand og smuk lagune
 • Par-afdeling med egen pool og strandområde
 • 8 restauranter og stort haveanlæg
I sidder i det bløde sand på stranden. De små er helt opslugte af en leg i vandkanten. Aldrig før har det været så afslappende at rejse med børnene. Dinarobin er perfekt til både par og børnefamilier med ’adults only’ område, børnepool og 8 restauranter at vælge imellem.

Bo naturskønt på Le Morne-halvøen med Mauritius’ smukke og ikoniske klippe, Le Morne Brebant, der sammen med den lokkende sandstrand og smukke lagune danner den perfekte ramme for en afslappende ferie.

Skøn beliggenhed ved lang strand og blå lagune

Mauritius ligner mest af alt en kunstners skildring af paradis, og er et åndehul af livsglæde i den moderne verdens travlhed. Den smilende kreolske hjælpsomhed og service gør dit ophold på Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa til rendyrket forkælelse og en unik oplevelse. Med hotellets beliggenhed ved den fem kilometer lange, hvide sandstrand og den lokkende blå lagune bliver alle forestillinger om det klassiske tropeparadis opfyldt her.

Bo på den naturskønne Le Morne-halvø

Dinarobin har en fantastisk beliggenhed på Le Morne-halvøen i øens sydvestlige hjørne, som byder på kuperet terræn og flotte naturscenerier. Bag hotellet rejser den smukke klippe Le Morne Brebant sig og danner, sammen med den lokkende sandstrand og den smukke lagune, den perfekte ramme for en ferie i naturskønne omgivelser. I baglandet ligger flere naturreservater, og til havs findes nogle af de bedste områder for dybhavsfiskeri og mulighed for at se delfiner. Området er generelt beriget af et varmt og tørt klima.

Fred og ro, sublim service og masser af aktiviteter

Vi anbefaler varmt et ophold på Dinarobin, hvis du søger det bedste af det bedste og absolut fred og ro på et resort, der er kendt for sin fantastiske service. Ønsker du aktiviteter ind i mellem, så kan du frit benytte alle faciliteter på søster- og nabohotellet Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa, bl.a. en 18-hullers international golfbane og en bred vifte af vandsportsfaciliteter. Du kan også vælge at slappe helt af og forkæle dig selv med behandlinger i Spa by Clarins, gå lange ture langs stranden, læse bøger under vajende palmer og bare nyde livet og de smukke omgivelser. 

Kombiner Dubai og Mauritius 

Begynd eller afslut eventuelt din ferie med nogle dage i Dubai - et "hotspot" på globetrotternes verdenskort. Kontakt os for et tilbud.

Grøn Profil med EarthCheck

Dinarobin Beachcomber er EarthCheck Silver certificeret og lever dermed op til en lang række globalt fastsatte standarder inden for beskyttelse af miljø samt bæredygtig turisme. Herunder bl.a.  begrænsning af CO2, spare på energi og vand, beskytte lokale økosystemer, sortering/genbrug af affald og meget mere. EarthCheck er anerkendt af GSTC (Global Sustainable Tourism Council)
Med et ophold på Dinarobin Beachcomber har du truffet et grønnere valg.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Mauritius

Mauritius

10 dage

fra kr. 18.095

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Mauritius

Mauritius – vulkankratere og hvide sandstrande

Solen stråler fra en skyfri himmel, og bølgerne rammer stranden få meter fra din liggestol. En tjener kommer med din cocktail, og du sipper til den, mens du kigger ud over den blå lagune. En mand padler i lagunen på sit board. Senere skal du ud og ro kajak, før aftenen byder på god mad i restauranten.

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Mauritius - 7 nætter

Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa
Se kort

Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

HOTELLER ER LUKKET INDTIL 20.12.2020 SOM FØLGE AF CORONA SITUATIONEN 

Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa er et skønt luksushotel kendt for sit høje serviceniveau. Beliggenheden fås ikke meget bedre: på Le Morne halvøen ved foden af det smukke bjerg Le Morne Brabant, der er på UNESCOs verdensarvsliste og med direkte adgang til en 5 km lang ugenert sandstrand og fantastisk lagune i alle blå-skalaens nuancer Anbefales varmt hvis du søger fred og ro i naturskønne omgivelser på et hotel, der er kendt for sin service. Alle faciliteter på søster- og nabohotellet Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa kan benyttes, bl.a. en 18-hullers international golfbane og en bred vifte af vandsportsfaciliteter. Der er gratis transport mellem de 2 hoteller hvert 20. minut. 

Dinarobin tilbyder ophold i 172 store og eksklusive suiter med alle tænkelige faciliteter samt stor og elegant møbleret terrasse/balkon, der vender mod havet. Hvis du ønsker absolut fred og ro, så anbefaler vi ophold i par-afdelingen med egen pool og strandområde. 

Resortet har tre fremragende restauranter, der byder på kulinariske oplevelser, tre barer samt roomservice. Det indbydende poolområde med stor børnepool ligger ved stranden, og herudover er der flere mindre pools spredt ud i den tropiske have. Du kan være aktiv i fitness centret og på en af tennisbanerne og lade dig forkæle i den vidunderlig spa-afdeling. For de yngste gæster tilbydes naturligvis børneklub. 

Golfere kan benytte golfbanen på nabo- og søsterhotellet, Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa, og få favorable betingelser for at spille på 2 andre golfbaner i nærheden, Le Golf du Château og Le Tamarina Golf Estate & Beach Club.

Medbring eventuelt badesko, da der kan være koralstykker på havbunden.

Grøn Profil med EarthCheck

Dinarobin Beachcomber er EarthCheck Silver certificeret og lever dermed op til en lang række globalt fastsatte standarder inden for beskyttelse af miljø samt bæredygtig turisme. Herunder bl.a.  begrænsning af CO2, spare på energi og vand, beskytte lokale økosystemer, sortering/genbrug af affald og meget mere. EarthCheck er anerkendt af GSTC (Global Sustainable Tourism Council)
Med et ophold på Dinarobin Beachcomber har du truffet et grønnere valg. 

Officiel hotelkategori: 5*
Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser