Fred og ro på Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa

Mauritius - Mauritius
 • Fantastisk beliggenhed på Le Morne-halvøen
 • Hvid lokkende sandstrand og smuk lagune
 • Eksklusivt Spa by Clarins
 • Par-afdeling med egen pool og strandområde

Bo i naturskønne omgivelser på Le Morne-halvøen - Mauritius’ naturmæssigt smukkeste del. Bag resortet troner den smukke klippe Le Morne Brebant og danner sammen med den lokkende sandstrand og smukke lagune den perfekte ramme for en afslappende ferie. Kombiner eventuelt med et par dage i Dubai.

Mauritius ligner mest af alt en kunstners skildring af paradis, og er et åndehul af livsglæde i den moderne verdens travlhed. Den smilende kreolske hjælpsomhed og service gør dit ophold på Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa til rendyrket forkælelse og en unik oplevelse. Med hotellets beliggenhed ved den 5 km lange, hvid sandstrand og den lokkende blå lagune bliver alle forestillinger om det klassiske tropeparadis opfyldt her.

Dinarobin har en fantastisk beliggenhed på Le Morne halvøen i øens sydvestlige hjørne, som byder på kuperet terræn og utallige flotte naturscenerier. Bag hotellet rejser den smukke klippe Le Morne Brebant sig og danner sammen med den lokkende sandstrand og den smukke lagune den perfekte ramme for en ferie i naturskønne omgivelser. I baglandet ligger flere naturreservater, og til havs findes nogle af de bedste områder for dybhavsfiskeri og mulighed for at se delfiner. Området er generelt beriget af et varmt og tørt klima.

Vi anbefaler varmt et ophold på Dinarobin, hvis du søger det bedste af det bedste og absolut fred og ro på et resort, der er kendt for sin fantastiske service. Ønsker du aktiviteter ind i mellem, så kan du frit benytte alle faciliteter på søster- og nabohotellet Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa, bl.a. en 18-hullers international golfbane og en bred vifte af vandsportsfaciliteter. Du kan også vælge at slappe helt af og forkæle dig selv med behandlinger i Spa by Clarins, gå lange ture langs stranden, læse bøger under vajende palmer og bare nyde livet og de smukke omgivelser. 

Kombiner Dubai og Mauritius 

Begynd eller afslut eventuelt din ferie med nogle dage i Dubai - et "hotspot" på globetrotternes verdenskort. Kontakt os for et tilbud.
Læs mere

Rejseoverblik

 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL

Mauritius

Mauritius

10 dage

fra kr. 15.480

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Mauritius

Rejser til Mauritius

Mark Twain skrev engang: ”Først blev Mauritius skabt og derefter himlen; himlen er kopieret efter Mauritius”. Han havde ret.

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Mauritius - 7 nætter

Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa
Se kort

Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa er et skønt luksushotel kendt for sit høje serviceniveau. Beliggenheden fås ikke meget bedre: på Le Morne halvøen ved foden af det smukke bjerg Le Morne Brabant, der er på UNESCO's verdensarvsliste og med direkte adgang til en 5 km lang ugenert sandstrand og fantastisk lagune med alle blå-skalaens farver. Anbefales varmt hvis du søger fred og ro i naturskønne omgivelser på et hotel, der er kendt for sin service. Alle faciliteter på søster- og nabohotellet Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa kan benyttes, bl.a. en 18-hullers international golfbane og en bred vifte af vandsportsfaciliteter. Der er gratis transport mellem de 2 hoteller hvert 20. minut. 

Dinarobin tilbyder ophold i 172 store og eksklusive suiter med alle tænkelige faciliteter samt stor og elegant møbleret terrasse/balkon, der vender mod havet. Hvis du ønsker absolut fred og ro, så anbefaler vi ophold i par-afdelingen med egen pool og strandområde. 

Resortet har tre fremragende restauranter, der byder på kulinariske oplevelser, tre barer samt roomservice. Det indbydende poolområde med stor børnepool ligger ved stranden, og herudover er der flere mindre pools spredt ud i den tropiske have. Du kan være aktiv i fitness centret og på en af tennisbanerne og lade dig forkæle i den vidunderlig spa-afdeling. For de yngste gæster tilbydes naturligvis børneklub. 

Golfere kan benytte golfbanen på nabo- og søsterhotellet, Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa, og få favorable betingelser for at spille på 2 andre golfbaner i nærheden, Le Golf du Château og Le Tamarina Golf Estate & Beach Club.

Medbring eventuelt badesko, da der kan være koralstykker på havbunden.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina, Inger, Marianne, Nicoline

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser