Mauritius - juvelen i Det Indiske Ocean

Mauritius - Mauritius
 • 4* Victoria Beachcomber Resort & Spa
 • Store familieværelser og lejligheder 
 • Voksenafdeling med egen pool og 'swim-up' værelser
 • Dejlig strandrestaurant

Solen er lige stået op. Det er du også. Med direkte adgang fra jeres ’Swim-up’ værelse i 'Victoria for 2'-delen lokker den dejlige swimmingpool til en forfriskende svømmetur inden morgenmaden.

På denne rejse bor I på det dejlige førsteklassehotel Victoria Beachcomber – en populær oase med en fin, uformel atmosfære og en bred vifte af faciliteter. Til par anbefales hotellets voksendel ’Victoria for 2’, hvor I kan få værelser med direkte adgang til voksenpoolen – de såkaldte ’Swim-up rooms’. Disse værelser er lidt mindre end de store familieværelser på 60 m2 og de velindrettede familielejligheder på 120 m2, som begge anbefales til børnefamilier. 

Mauritius - tropedrømmen for par og familier

For både par og familier er der næsten ikke et bedre rejsemål end Mauritius. Her opfyldes alle forestillinger om et klassisk tropeparadis med lange strande og et azurblåt hav. Øen rundt bryder revet bølgerne et par hundrede meter fra stranden, og vandet er derfor roligt og badesikkert. Farvestrålende hindutempler, smukke kirker og moskeer ligger næsten side om side på den multietniske ø, og denne fordragelighed afspejles tydeligt i den smilende, gæstfrie og farverige befolkning. 

Nordkysten – fra Port Louis til Grand Baie

Nordkysten strækker sig fra hovedstaden Port Louis til lidt nord for byen Grand Baie, og Victoria Beachcomber ligger cirka halvvejs mellem de to byer. Kystlinjen smykkes af små idylliske laguner og dejlige strande, og lige ud for Victoria Beachcomber ligger en maritim nationalpark. 

Victoria Beachcomber – med et hav af aktiviteter

Fra de store swimmingpools er der udsigt til havet, og hvis I ønsker aktiviteter tilbydes tennis, fitness og et bredt udbud af vandsportsaktiviteter – de fleste gratis. I kan også lade jer forkæle i den dejlige spa.

Grøn Profil med EarthCheck

Victoria Beachcomber er EarthCheck sølv certificeret og lever dermed op til en lang række globalt fastsatte standarder inden for beskyttelse af miljø samt bæredygtig turisme. Herunder bl.a.  begrænsning af CO2, spare på energi og vand, beskytte lokale økosystemer, sortering/genbrug af affald og meget mere. EarthCheck er anerkendt af GSTC (Global Sustainable Tourism Council)
Med et ophold på Victoria Beachcomber har du truffet et grønnere valg.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Mauritius

Mauritius

10 dage

fra kr. 14.525

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Mauritius

Mauritius – vulkankratere og hvide sandstrande

Solen stråler fra en skyfri himmel, og bølgerne rammer stranden få meter fra din liggestol. En tjener kommer med din cocktail, og du sipper til den, mens du kigger ud over den blå lagune. En mand padler i lagunen på sit board. Senere skal du ud og ro kajak, før aftenen byder på god mad i restauranten.

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Mauritius - 7 nætter

Victoria Beachcomber Resort & Spa
Se kort

Victoria Beachcomber Resort & Spa

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

Victoria Beachcomber Resort & Spa er et populært hotel med en fin, uformel atmosfære, beliggende ved lang strand og en maritim nationalpark, som byder på god snorkling.

Hotellets hovedafdeling rummer 254 store værelser og familielejligheder som alle er lyse og har faciliteter som aircondition, telefon, tv m/filmkanal, minibar, te/kaffe-faciliteter, værdiboks, hårtørrer og balkon med delvis havudsigt. Den nye voksenafdeling - Victoria for 2 - er et stort område kun for voksne gæster. Her er værelserne en anelse mindre, men til gengæld kan I her får værelser med direkte adgang til voksenpoolen.

Der er tre gode restauranter hvoraf en ligger på stranden så middagen kan indtages med fødderne i sandet. Desuden tilbydes to barer, roomservice, swimmingpool, butikker og børneklub. De mange faciliteter gør resortet velegnet for familier, men også par vil nyde en ferie her, for i hotellets voksenafdeling - 'Victoria for 2' - er der fred og ro. 

Victoria Beachcomber Resort & Spa ligger ved den lille by Point aux Piments på nordvestkysten, halvvejs mellem hovedstaden Port Louis og Grand Baie, og på hotellet er der underholdning hver aften, tre tennisbaner, stort fitnesscenter, velværecenter, skønhedssalon, mountainbikes samt et bredt udbud af sports- og vandsportsaktiviteter, hvoraf de fleste er gratis.

Medbring eventuelt badesko, da der kan være koralstykker på havbunden.

Grøn Profil med EarthCheck

Victoria Beachcomber er EarthCheck Silver certificeret og lever dermed op til en lang række globalt fastsatte standarder inden for beskyttelse af miljø samt bæredygtig turisme. Herunder bl.a.  begrænsning af CO2, spare på energi og vand, beskytte lokale økosystemer, sortering/genbrug af affald og meget mere. EarthCheck er anerkendt af GSTC (Global Sustainable Tourism Council)
Med et ophold på Victoria Beachcomber har du truffet et grønnere valg. 

 
Officiel hotelkategori: 4+*

 

Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser