Mauritius for livsnydere på Heritage Awali Golf & Spa Resort

Mauritius - Mauritius
 • Luksusomgivelser og omfattende All Inclusive koncept
 • Mauritius’ naturskønne sydkyst mellem bjerge og indbydende lagune
 • Golf på prisvindende 18-hullers mesterskabsbane
 • 2 range poletter á 30 bolde for golfere

Bo ved Mauritius’ naturskønne sydkyst mellem grønne bjerge og en indbydende turkisblå lagune. Nyd et luksusophold med all inclusive på Heritage Awali Golf & Spa, et resort med en afrikansk inspireret arkitektur

Bo 7 nætter på Heritage Awali Golf & Spa Resort ved øens naturskønne sydkyst, mellem bjergene og den indbydende blå lagune. I har naturligvis All Inclusive under hele opholdet.

Badeferie med sports- og naturaktiviteter

Det indbydende Heritage Awali Golf & Spa Resort har et stærkt afrikansk islæt i arkitektur og indretning. Her kan du kombinere en afslappende badeferie med sports- og naturaktiviteter. Lad dig forkæle i Det Indiske Oceans største spa-område, Seven Colours Spa, der strækker sig over mere end 3000 m2. Under opholdet inviteres madelskere til at smage på skønne delikatesser i de mange restauranter. 

Spil på mesterskabsbanen Heritage Golf Course

De frodige og smukke omgivelser udgør fantastiske rammer for hotellets 18-hullers prisvindende mesterskabsbane - Heritage Golf Course. Banen er designet af Peter Matkovich og strækker sig over 100 hektar kuperet terræn forbi floder, vandfald og tropisk fauna, hvilket gør banen både udfordrende og varieret for golfspillere på alle niveauer.

Læs mere om resortets All Inclusive-koncept her

Grøn Profil med Green Key

Heritage Awali Golf & Spa Resort er Green Key mærket. Green Key er turismens internationale miljømærke og viser, at et hotel lever op til en række stramme miljøkrav på områder som energi, vand, bæredygtig mad, CSR mv. Med et ophold på Heritage Telfair bor du således på et hotel, der er med til at passe på miljøet uden at gå på kompromis med kvalitet og service.

Kombiner Dubai og Mauritius 

Hvorfor ikke kombinere badeferien på Mauritius med et par dage i fascinerende Dubai, som har alt hvad hjertet kan begære inden for shopping, arkitektur og forlystelser. Flyv med det prisbelønnede luftfartsselskab Emirates. Kontakt os for et tilbud.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • NOV
 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT

Mauritius

Mauritius

10 dage

fra kr. 17.720

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Mauritius

Mauritius – vulkankratere og hvide sandstrande

Solen stråler fra en skyfri himmel, og bølgerne rammer stranden få meter fra din liggestol. En tjener kommer med din cocktail, og du sipper til den, mens du kigger ud over den blå lagune. En mand padler i lagunen på sit board. Senere skal du ud og ro kajak, før aftenen byder på god mad i restauranten.

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Mauritius - 7 nætter

Heritage Awali Golf & Spa Resort
Se kort

Heritage Awali Golf & Spa Resort

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

The Heritage Awali Golf & Spa er et særdeles dejligt resort, hvor du kombinere en afslappende badeferie med sport og aktiviteter i naturen. Et sted vi gerne anbefaler til både par og familier.

Heritage Awali Golf & Spa ligger langs en lang strand ved øens uspolerede sydkyst, mellem bjergene og den dragende blå lagune. De 160 rummelige værelser er holdt i lyse, indbydende nuancer og ligger i 3-etagers stråtækte bygninger. Alle har aircondition, loftsvifte, påklædningsværelse, tv, video- og musikkanaler, gratis Wi-Fi, værdiboks, minibar, te/kaffe-faciliteter, hårtørrer, lækkert badeværelse og balkon/terrasse, der vender mod havet.

På hotellet findes flere restauranter bl.a. den indisk restaurant Zafarani, tre barer, tre swimmingpools, børnepool, butik, børneklub og internetcafé. Der er aftenunderholdning, to tennisbaner, bordtennis, billard, dart, bueskydning, mountainbikes, sauna, skønhedssalon, stort spa på 2000 m2 med swimmingpool, fitnesscenter og vandsportsaktiviteter. Af andre udendørs aktiviteter kan nævnes trekking, quad biking, vandreture samt mountain biking i det 1300 hektar store naturområdet, Frédérica Nature Reserve. Mod betaling tilbydes el-cykler og forslag til tre forskellige cykelruter.

Golf: 
Gæster på Heritage Awali kan spille på hotellets prisvindende 18-hullers mesterskabsbane, Heritage Golf Course. Profil Rejsers gæster får 2 range poletter á 30 bolde ved minimum 7 overnatninger.

BEMÆRK: Grundet Pro-golfturneringen AFRASAI Mauritius Open 2019 er hotellets golfbaner, klubhuset samt C Beach Club lukket for gæster i perioden 01.12.19 - 08.12.19.

Medbring eventuelt badesko, da der kan være koralstykker på sandbunden ud for hotellerne på Mauritius.

Grøn Profil med Green Key

The Heritage Awali Golf & Spa er Green Key mærket. Green Key er turismens internationale miljømærke og viser, at et hotel lever op til en række stramme miljøkrav på områder som energi, vand, bæredygtig mad, CSR mv. Med et ophold på The Heritage Awali bor du således på et hotel, der er med til at passe på miljøet uden at gå på kompromis med kvalitet og service. 

Officiel hotelkategori: 5*

 

Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Jens, Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser