Mauritius for livsnydere på Heritage Awali Golf & Spa Resort

Mauritius - Mauritius

 • Luksusomgivelser og omfattende All Inclusive koncept
 • Mauritius’ naturskønne sydkyst mellem bjerge og indbydende lagune
 • Gratis greenfee på resortets 18-hullers golfbane
 • 2 range poletter á 30 bolde for golfere eller 1 gratis middag på restaurant Boma

Bo i luksusomgivelser på Heritage Awali Golf & Spa Resort, som har et stærkt afrikansk islæt og ligger ved Mauritius’ naturskønne sydkyst mellem bjergene og den indbydende lagune. Ophold er all inclusive, og golfere har gratis og ubegrænset greenfee på resortets 18-hullers bane. Kombiner eventuelt med Dubai.

Bo 7 nætter på Heritage Awali Golf & Spa Resort ved øens naturskønne sydkyst, mellem bjergene og den indbydende blå lagune. 

Det indbydende Heritage Awali Golf & Spa Resort har et stærkt afrikansk islæt i arkitektur og indretning. Her kan du kombinere en afslappende badeferie med sports- og naturaktiviteter. Lad dig forkæle i Det Indiske Oceans største spa-område, Seven Colours Spa, der strækker sig over mere end 3000 m2. Gastronomien på Heritage Awali Golf & Spa Resort er i særklasse, og chefkokken inviterer madelskere til at smage på skønne delikatesser i de mange restauranter. 

De frodige og smukke omgivelser udgør fantastiske rammer for hotellets 18-hullers golfbane - Golf de Chateau. Banen er designet af Peter Matkovich og strækker sig over 100 hektar kuperet terræn forbi floder, vandfald og tropisk fauna, hvilket gør banen både udfordrende og varieret for golfspillere på alle niveauer. Du har gratis green fee og eksklusivt for Profil Rejser gæster 2 range poletter á 30 bolde ELLER 1 gratis middag i restaurant BOMA med afrikansk tema.Kombiner Dubai og Mauritius 

Hvorfor ikke kombinere badeferien på Mauritius med et par dage i fascinerende Dubai, som har alt hvad hjertet kan begære inden for shopping, arkitektur og forlystelser. Flyv med det prisbelønnede luftfartsselskab Emirates. Kontakt os for et tilbud.
Læs mere

Rejseoverblik

 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR

Mauritius

Mauritius

7 nætter / 8 dage

fra kr. 14.580

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Mauritius

Rejser til Mauritius

På rejser til Mauritius vil du opleve en himmelsk smuk natur, der lægger op til guddommelig afslapning, selvforkælelse og eksklusiv badeferie. Det er oplagt at rejse til Mauritius, hvis du søger afslapning ved skønne strande, spa, golf- og gourmet-oplevelser samt god og personlig service. Derudover er Mauritius et mekka for dybhavsfiskeri og alle former for vandsport. Mauritius tilbyder også kuperet terræn med utallige flotte naturscenerier, bølgende sukkerrørsmarker, blå laguner, frodige skovområder, brusende vandfald. og bjergtagende udsigtspunkter. En romantisk og afslappende oase.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

Mauritius - 7 nætter

Heritage Awali Golf & Spa Resort
Se kort

Heritage Awali Golf & Spa Resort

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

The Heritage Awali er et særdeles dejligt resort, hvor du kombinere en afslappende badeferie med sport og naturaktiviteter. Et sted vi gerne anbefaler til både par og familier.

Heritage Awali Golf & Spa ligger ved en 1 km lang strand ved øens uspolerede sydkyst, mellem bjergene og den dragende blå lagune. De 160 rummelige og elegante værelser er holdt i lyse, indbydende nuancer og ligger i 3-etagers stråtækte bygninger. Alle har aircondition, loftsvifte, påklædningsværelse, tv, video- og musikkanaler, gratis Wi-Fi, værdiboks, minibar, te/kaffe-faciliteter, internetstik, hårtørrer, lækkert badeværelse og balkon/terrasse, der vender mod havet.

På hotellet findes flere restauranter bl.a. den indbydende indisk restaurant Zafarani, tre barer, tre swimmingpools, børnepool, butik, børneklub og internetcafé. Der er aftenunderholdning, to tennisbaner, bordtennis, billard, dart, bueskydning, mountainbikes, sauna, skønhedssalon, stort spa på 2000 m2 med swimmingpool, fitnesscenter og vandsportsaktiviteter. Af andre udendørs aktiviteter kan nævnes trekking, quad biking, vandreture samt mountain biking i det 1300 hektar store naturområdet, Frédérica Nature Reserve. Mod betaling tilbydes el-cykler og forslag til tre forskellige cykelruter.

Golf: 
Gæster har 1 runde gratis golf pr. overnatning på hotellets prisvindende 18-hullers bane, Heritage Golf Course. Desuden tilbydes eksklusivt for Profil Rejser Golf gæster ved minimum 7 overnatninger:
 • 2 range poletter á 30 bolde
 • 25% rabat på leje af buggy
 • Bekræftelse af alle ønskede tee tider
Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Marianne, Karina, Kristina, Inger, Jens, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser