Vinterferie med afslapning og sjov med børnene

Mauritius - Mauritius

 • Vælg mellem dejlige resorts med plads til børn
 • Komfortable familieværelser med halvpension
 • Børneklub og aktiviteter til hele familien
 • Ophold med halvpension men tilkøb af All Inclusive muligt

Tag ungerne med på en uforglemmelig og sjov vinterferie med tid til at nyde hinanden. Mauritius er perfekt til afslapning og selvforkælelse kombineret med skønne naturoplevelser.

Mauritius er en charmerende og farverig vulkanø midt i Det Indiske Ocean, hvor særligt havet byder på spændende oplevelser. Mauritius er også en verden med en glad, imødekommende lokalebefolkning, der byder dig og din familie velkommen med et stort smil. Øen har et kosmopolitisk samfund, hvor en skøn cocktail af folk med forskellig etnisk baggrund lever i fredelig sameksistens. Atmosfæren er noget ganske særligt, helt afslappet. "Først skabte Gud Mauritius, derefter skabte han himlen som en kopi heraf" - Mark Twain. Så kort og præcist kan Mauritius beskrives!

Mauritius er et ferieparadis for familien, hvor I kan slappe af i naturskønne omgivelser og få masser af tid og oplevelser sammen.

I denne rejsepakke kan I vælge mellem to forskellige hoteller. Coin de Mire Attitude er et 3-stjernet hotel med plads til minimum to voksne og to børn på værelset og på det 4-stjernede Zilwa Attitude er der plads til to voksne og tre børn. Læs mere om hotellerne længere nede på siden. Hvis I ønsker et andet hotel er vi selvfølgelig behjælpelige med at bestille det for jer.

Se et eksempel på en Otentik's middag med en lokal familie her

Rejsen med fly til Mauritius kan måske forekomme lang, men en tidsforskel på blot plus 2-3 timer fra Danmark er en stor fordel. En middagslur ved poolen efter ankomsten, og I er klar til en stribe af dejlige ferieoplevelser.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG

Mauritius

Mauritius

7 nætter / 8 dage

fra kr. 14.875

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Mauritius

Rejser til Mauritius

Mark Twain skrev engang: ”Først blev Mauritius skabt og derefter himlen; himlen er kopieret efter Mauritius”. Han havde ret.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

Mauritius - 7 nætter

Coin de Mire Attitude
Se kort

Coin de Mire Attitude

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

Det 3-stjernede Coin de Mire Attitude ligger på den nordlige spids af Mauritius, midt mellem fiskerlandsbyen Cap Malheureux og den hyggelige lille by, Grand Baie. Kendetegnende for Coin de Mire er den ægte mauritiske atmosfære, hvor du straks føler dig hjemme. Det er et ideelt udgangspunkt for at udforske Mauritius og et skønt sted at bo som par eller familie.

Bemærk at du fra hotellet lige skal passere en lille vej for at komme til stranden, men hotellet har en vagt ved vejen hele dagen til at hjælpe. Stranden foran hotellet er fin og her er naturligvis også solstole samt personale, så du kan bestille drikkevarer mv. En ekstra bonus er den spektakulære udsigt til øen Rock Coin de Mire i horisonten. 

Coin de Mire har 122 rummelige værelser for familier såvel som par, og alle blev renoveret i efteråret 2017, så de nu fremstår lyse og fine. Værelserne ligger i 8 stk. 2-etagers bygninger spredt ud i den tropiske have, og alle værelser er udstyret med faciliteter som aircondition, loftsvifte, værdiboks, tv, minibar, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer og terrasse eller balkon med udsigt til haven.

Alle dagens måltider serveres i restaurant La Paillote med et udvalg af både lokale såvel som internationale retter, og trænger du til en hurtig snack i dagens løb så smag traditionel lokal ”’street food’ i Taba-j. I den tropiske have ligger de to indbydende poolområder med poolbar og vil du være aktiv, er der et lille fitnessrum, tennis samt gratis udlån af vandcykler og kajakker. Hotellet kan også arrangere f.eks. cykler, stand-up paddle og katamarantur mod betaling. For de mindste gæster tilbydes børneklubben ”Ayo The Dodo”.

Medbring eventuelt badesko, da der kan være koralstykker på havbunden.

Officiel hotelkategori: 3+* 

 

 
Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Marianne, Kristina, Inger

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser