Golfferie på Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel

Mauritius - Mauritius
 • Boutique resort midt i storslået natur
 • 18-hullers par 72 mesterskabsbane designed af Rodney Wright
 • Pris pr. runde golf cirka kr. 185
 • Halvpension inkluderet i prisen - tilkøb evt. All Inclusive

Bo på det charmerende boutique- og golfresort med en udfordrende 18-hullers bane til golfspillere på alle niveauer. Halvpension er inkluderet i prisen.

Bo på boutique hotellet Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel mellem bjergene og det turkisblå Indiske Ocean på vestkysten af Mauritius. Her er fokus på en indbydende og afslappet atmosfære. Hotellet har kun 50 værelser, alle på 35 kvadratmeter, og er omgivet af frodig vegetation. I de tre restauranter kan du få stillet appetitten på bedste vis. Desuden tilbydes tre barer, dejligt poolområde samt spa.

Spil på 18 hullers par 72 mesterskabsbane

Golfen spilles på en 18-hullers par 72 mesterskabsbane designet af Rodney Wright. Banen åbnede i 2006 og byder på 18 udfordrende huller til golfspillere på alle niveauer. Banen kan spilles fra 5 forskellige teesteder, så du kan variere sværhedsgraden af runden ved at variere længden af banen. Længst spilles den fra sort tee - nemlig 6886 meter. Den let kuperede bane ligger i meget smukke og frodige naturomgivelser, og det er ikke et uvant syn at støde på aber, farverige fugle og andre dyrearter undervejs på runden.

Kombiner eventuelt Dubai og Mauritius

Hvorfor ikke kombinere golfferien på Mauritius med et par dage i fascinerende Dubai, som har alt hvad hjertet kan begære inden for golf, shopping, arkitektur og forlystelser. Flyv med det prisbelønnede luftfartsselskab Emirates. Kontakt os for et tilbud.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • NOV
 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT

Mauritius

Mauritius

10 dage

fra kr. 13.530

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Mauritius

Mauritius – vulkankratere og hvide sandstrande

Solen stråler fra en skyfri himmel, og bølgerne rammer stranden få meter fra din liggestol. En tjener kommer med din cocktail, og du sipper til den, mens du kigger ud over den blå lagune. En mand padler i lagunen på sit board. Senere skal du ud og ro kajak, før aftenen byder på god mad i restauranten.

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Mauritius - 7 nætter

Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel
Se kort

Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel ligger mellem bjerge og det turkisblå ocean på vestkysten af Mauritius. Her er fokus på luksus og enkelthed i en varm og afslappet atmosfære. 

Hotellet har kun 50 værelser, alle på 35 kvadratmeter og omgivet af frodig vegetation.Tre restauranter sørger for, at appetitten bliver stillet på bedste vis og desuden tilbydes tre barer, dejligt poolområde samt spa.

Golfen spilles på den 18-hullers par 72 mesterskabsbane designet af Rodney Wright. Banen åbnede i 2006 og byder på 18 udfordrende golfhuller til golfspillere på alle niveauer. Banen kan spilles fra 5 forskellige teesteder, så man kan variere sværhedsgraden af runden, ved at variere længden af golfbanen. Længst spilles den fra de sort tee - nemlig 6886 meter. Banen er bygget i meget smukt natur område, og det er ikke et uvant syn at støde på aber, farverige fugle og andre dyrearter undervejs på runden. Banen er let kuperet. Venligst bemærk at golf ikke er inkluderet i prisen.

Medbring eventuelt badesko, da der kan være koralstykker på havbunden.

Officiel hotelkategori: 4*Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser