Golfferie på Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel

Mauritius - Mauritius
 • Boutique resort midt i storslået natur
 • En runde gratis golf per dag
 • 18-hullers par 72 mesterskabsbane designed af Rodney Wright
 • Halvpension under opholdet

Gratis opgradering til værelse med havudsigt hvis du rejser i juni, juli og august måned. Bo på det charmerende boutique golfresort med en udfordrende 18-hullers bane til golfspillere på alle niveauer. Golf og halvpension er inkluderet i prisen.

Bo på boutique hotellet Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel, hvor du ud over halvpension også får en daglig runde golf. Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel ligger mellem bjergene og det turkisblå ocean på vestkysten af Mauritius. Her er fokus på en indbydende og afslappet atmosfære. Hotellet har kun 50 værelser, alle på 35 kvadratmeter, og er omgivet af frodig vegetation. I de tre restauranter kan du få stillet appetitten på bedste vis. Desuden tilbydes tre barer, dejligt poolområde samt spa.

Golfen spilles på en 18-hullers par 72 mesterskabbane designet af Rodney Wright og er en del af halvpensions konceptet, så kun eventuel brug af buggy koster ekstra. Banen åbnede i 2006 og byder på 18 udfordrende huller til golfspillere på alle niveauer. Banen kan spilles fra 5 forskellige teesteder, så du kan variere sværhedsgraden af runden ved at variere længden af banen. Længst spilles den fra sort tee - nemlig 6886 meter. Den let kuperede bane ligger i meget smukke og frodige naturomgivelser, og det er ikke et uvant syn at støde på aber, farverige fugle og andre dyrearter undervejs på runden. 

Kombiner Dubai og Mauritius 

Hvorfor ikke kombinere golfferien på Mauritius med et par dage i fascinerende Dubai, som har alt hvad hjertet kan begære inden for golf, shopping, arkitektur og forlystelser. Flyv med det prisbelønnede luftfartsselskab Emirates. Kontakt os for et tilbud. 

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT

Mauritius

Mauritius

7 nætter / 8 dage

fra kr. 12.950

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Mauritius

Rejser til Mauritius

Mark Twain skrev engang: ”Først blev Mauritius skabt og derefter himlen; himlen er kopieret efter Mauritius”. Han havde ret.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

Mauritius - 7 nætter

Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel
Se kort

Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel ligger mellem bjerge og det turkisblå ocean på vestkysten af Mauritius. Her er fokus på luksus og enkelthed i en varm og afslappet atmosfære med en runde gratis golf per dag. 

Hotellet har kun 50 værelser, alle på 35 kvadratmeter og omgivet af frodig vegetation.Tre restauranter sørger for, at appetitten bliver stillet på bedste vis og desuden tilbydes tre barer, dejligt poolområde samt spa.

Golfen spilles på den 18-hullers par 72 mesterskabsbane designet af Rodney Wright og er en del af all inklusive konceptet, hvor kun eventuel brug af buggy koster ekstra. Banen åbnede i 2006 og byder på 18 udfordrende golfhuller til golfspillere på alle niveauer. Banen kan spilles fra 5 forskellige teesteder, så man kan variere sværhedsgraden af runden, ved at variere længden af golfbanen. Længst spilles den fra de sort tee - nemlig 6886 meter. Banen er bygget i meget smukt natur område, og det er ikke et uvant syn at støde på aber, farverige fugle og andre dyrearter undervejs på runden. Banen er let kuperet. Ved ophold på Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel er en daglig runde golf inkluderet alle dage på nær ankomst og afrejse dagene.

Medbring eventuelt badesko, da der kan være koralstykker på havbunden.

Officiel hotelkategori: 4*Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Patricia, Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser