Strandferie med forkælelse

Mauritius - Mauritius
 • 4* Outrigger Mauritius i naturskønne omgivelser
 • Store poolområder med børne- og voksenpool
 • Familieværelse med separat børneværelse
 • Stort haveanlæg og dejlig lagune

Nyd en dejlig strandferie på Outrigger Mauritius Beach Resort, der oser af gæstfrihed og afslappet atmosfære - skønt beliggende i et smukt og alsidigt naturområde på øens sydlige kyst.

Den sydlige del af Mauritius har noget af øens smukkeste og vildeste natur. Her finder du basaltklipper, beskyttede bugter med sandstrande, skjulte vandfald og traditionelle fiskerbyer. Bag kysten ligger uendelige sukkerrørsmarker og tætte skove, der klæder bjergene i et patchwork af levende grønt.

Bo ved turkisblå lagune

Outrigger Mauritius Beach Resort ligger i det naturskønne og kuperede område Bel Ombres i øens sydvestlige hjørne, og er charmerende opført som en sukkerørsplantage fra det 17. århundrede. Den lokkende, turkisfarvede lagune foran indbyder til vandsport, og bag hotellet bølger de smukke, grønklædte bakker, perfekte til trekking.>

Uberørt natur med spændende udflugtsmål

Den sydlige del af Mauritius er forholdsvist uberørt, da den i mange år blev betragtet som vild og ufremkommelig. Regionen er blottet for større byer, bortset fra Riviere des Anguilles og Souillac. 
Baglandet har nogle fascinerende attraktioner til en udflugtsdag, hvor du kan udforske parker og reservater, en spændende oplevelse er for eksempel det farvede jordfænomen.

Vandsportsaktiviteter og børneklub

Outrigger Mauritius Beach Resort byder på et væld af forskellige aktiviteter, så for de aktive er der masser at tage sig til. Af vandsportsaktiviteter tilbydes gratis windsurfing, sejlads, kajak, tur i båd med glasbund samt guidet snorkeltur. Af landsport kan nævnes tennis, strand volleyball og bordtennis. For børnene tilbydes spændende aktiviteter i børneklubben.

Afslapning ved strand, pool eller i spa

Du kan slappe af ved hotellets store poolområde med tre swimmingpools hvoraf én er forbeholdt voksne, forkæle dig selv med en massage i den dejlige spa eller tage på udflugt og opleve øens farverige kultur og natur. Du kan også vælge bare af slappe af på hotellets dejlige strand og nyde udsigten over havet.

Vælg mellem resortets tre restauranter

Til måltiderne kan du vælge mellem tre restauranter, hver sit kulinariske koncept, så der er noget for enhver smag. Opholdet inkluderer halvpension, men det er naturligvis muligt at tilkøbe All Inclusive. 

Familier med børn op til 18 år 
Til børnefamilier anbefaler vi et ophold i Deluxe Family Seaview Suite på 74 m2 med separat børneværelse med køjesenge - her er der plads til i alt 2 voksne og 3 børn u/18 år.

Kombiner Dubai og Mauritius 
Hvorfor ikke kombinere badeferien på Mauritius med et par dage i fascinerende Dubai, som har alt hvad hjertet kan begære inden for shopping, arkitektur, forlystelser mv. Flyv med det prisbelønnede luftfartsselskab Emirates. Kontakt os for et tilbud.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Mauritius

Mauritius

10 dage

fra kr. 15.520

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Mauritius

Mauritius – vulkankratere og hvide sandstrande

Solen stråler fra en skyfri himmel, og bølgerne rammer stranden få meter fra din liggestol. En tjener kommer med din cocktail, og du sipper til den, mens du kigger ud over den blå lagune. En mand padler i lagunen på sit board. Senere skal du ud og ro kajak, før aftenen byder på god mad i restauranten.

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Mauritius - 7 nætter

Outrigger Mauritius Beach Resort
Se kort

Outrigger Mauritius Beach Resort

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

Outrigger Mauritius Beach Resort er et hyggeligt resort, der oser af afslapning og gæstfrihed. Resortet ligger i det naturskønne og kuperede område Bel Ombres ved øens sydlige kyst, og er charmerende opført som en sukkerrørsplantage fra det 17. århundrede. Den lokkende turkisfarvede lagune foran hotellet indbyder til vandsportaktiviteter og bag hotellet bølger de grønklædte bakker. 

De 181 værelser og suiter er på minimum 63 m2 og smagfuldt indrettede rolige farver. På værelserne er der naturligvis adgang til mange faciliteter som f.eks. gratis WiFi, stor fladskærms-tv, kaffe/te-faciliteter, værdiboks og indbydende badeværelse med to håndvaske og separat bruser og badekar. Til børnefamilier anbefaler vi ophold i et Ocean View Family værelse på 74 m2 med separat børneværelse med køjesenge - her er plads til i alt 2 voksne og 3 børn u/18 år. Alle værelser og suiter har naturligvis møbleret altan eller terrasse, der vender mod havet.

Til måltiderne kan der vælges mellem tre restauranter med hvert deres kulinariske koncept, så der er noget for enhver smag. Opholdet inkluderer halvpension, men det er naturligvis muligt at tilkøbe helpension og All Inclusive. 

Outrigger Mauritius Beach Resort byder på et væld af forskellige sportsaktiviteter, så for de aktive er der masser at tage sig til. Af vandsportsaktiviteter tilbydes gratis windsurfing, sejlads, kajak, stand-up paddle board, tur i båd med glasbund samt guidet snorkeltur. Af landsport kan nævnes tennis, strand volleyball og bordtennis. For børnene tilbydes spændende aktiviteter i børneklubben. Du kan slappe af ved en af hotellets fire swimmingpools for voksne og børn, forkæle dig selv med en massage i den dejlige spa eller tage på udflugt og opleve øens farverige kultur og natur.

Medbring eventuelt badesko, da der kan være koralstykker på havbunden.

Officiel hotelkategori: 5*

 

 
Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser