Dubai og strandferie på Mauritius

Mauritius - Dubai

 • Et par magiske dage i pulserende Dubai
 • Futuristiske skyskrabere, der stræber mod himlen
 • Afslappende ferie og forkælelse på Mauritius
 • Farvestrålende hindutempler, smukke kirker og moskeer

Kombiner et par dage i Dubai, et ”hotspot” på globetrotternes verdenskort, med afslapning og perfekte rammer for strandferie på Mauritius. Vælg mellem flere hoteller, hvor både par og familier vi få en skøn ferie.

Få en kontrastfyldt og uforglemmelig ferie ved at kombinere nogle dage i magiske og pulserende Dubai med eksotisk badeferie på den tropiske paradis-ø, Mauritius. 

Dubai er på samme tid dragende, fascinerende og en smule uvirkelig. Futuristiske skyskrabere der stræber mod himlen, mænd i blændende snehvide kjortler og kvinder i lange, elegante, sorte gevandter, skinnende og eksklusive shoppingmalls, guldrandet luksus, verdens højeste bygning Burj Khalifa og The Palm, som er verdens største menneskeskabte ø. Dubai er større, flottere og dyrere, men også meget andet og mere end det. De travle souk’er og basarer syder af liv, og luften er af tæt af dufte, røgelse og mystik. Gå på eventyr i de snævre gader og oplev en helt ny verden åbne sig. I Dubai Creek ligger de traditionelle dhow-både og i Al-Fahidi Fort kan du høre Dubai’s spændende historie. 

Forkæl dig selv med en afslappende ferie på et skønt resort på Mauritius, hvor du vil blive forkælet og kan nyde afslappende feriedage ved stranden.

Mauritius er det perfekte feriested for alle. Her opfyldes ønskerne om et klassisk tropisk paradis med lange, hvide strande og et azurblåt hav. Øen rundt bryder koralrev bølgerne et par hundrede meter fra stranden, så vandet er roligt og badesikkert. Farvestrålende hindutempler, smukke kirker og moskeer ligger næsten side om side på den smukke ø, og denne fordragelighed afspejles tydeligt i den smilende og hjælpsomme befolkning.
Læs mere

Rejseoverblik

 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP

Mauritius

Dubai

10 nætter / 11 dage

fra kr. 15.890

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Dubai City

Rejser til Dubai

Dubai Tourism Lock Up Eng O
Tag på en fantastisk rejse til Dubai og oplev kontrasternes by med luksushoteller, futuristiske skyskrabere, moderne shopping centre, gyldne sandstrande og velholdte golfbaner side om side med traditionelle basarer og sandørkener.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Dubai - 3 nætter

Arabian Park Hotel Arabian Courtyard Hotel
Billigste hotelmulighed
Se kort

Arabian Park Hotel

Beliggenhed: Forenede Emirater, Dubai

Et godt turistklassehotel med en beliggenhed lidt ud for centrum. Her hersker en dejlig afslappet atmosfære, og du får meget til prisen. Fra hotellet er der ca. 15 minutters kørsel til stranden, centrum og lufthavnen. Der er 10 minutters gang til nærmeste metro station, og hotellet tilbyder gratis shuttle service til byen, stranden og flere shopping centre flere gange om dagen. 

Værelserne er holdt i lyse farver og har internetadgang. Desuden er der en super hyggelig deli/café, restaurant og swimmingpool i olympisk størrelse med behagelige solsenge, hvor du kan slappe af efter en oplevelsesrig dag.

Læs mere her
Arabian Park Hotel Arabian Courtyard Hotel Hyatt Place Dubai Al Rigga
Se kort

Arabian Courtyard Hotel

Beliggenhed: Forenede Emirater, Dubai

Et populært hotel i traditionel arabisk stil. Så snart du træder ind, befinder du dig i 1001 nats eventyr. Hotellet ligger i Bur Dubai og har en perfekt beliggenhed lige overfor Dubai museum, tæt ved flere lokale markeder samt gåafstand fra mange historiske og kulturelle seværdigheder f.eks. Heritage Village, Bastakiya, Dubai Creek og Meena Bazaar.

Værelserne er indrettet i en arabisk stil med tunge møbler i mørkt træ, tykke gardiner og masser af udskæringer og arabisk kunst. Badeværelserne er ikke de største, men det opvejes bestemt af hotellets charme. Hotellet har et mindre poolområde med swimmingpool og solterrasse, spaafdeling samt flere populære restauranter bl.a deres indiske ”Mumtaz Mahal” - i alt er her mere end 10 restauranter at vælge imellem.

Læs mere her
Arabian Courtyard Hotel Hyatt Place Dubai Al Rigga
Se kort

Hyatt Place Dubai Al Rigga

Beliggenhed: Forenede Emirater, Dubai

Fra hotellet er der kun få minutters gang til guld og krydderi souken som er et ”must” at besøge. 5 minutters gang bringer dig til Al Rigga metro stationen og Dubai Creek med livlig bådtrafik. Ved Dubai Creek kan du for blot et par dirham sejle med de traditionelle træbåde til tekstil souken på den modsatte bred. Desuden er der fra hotellet kun 15 minutters kørsel til lufthavnen og det imponerende shopping center, Dubai Mall.

Hotellet tilbyder 210 rummelige, lyse og velindrettede værelser og suiter. Indretningen er moderne stilfuld med anstrøg af arabisk design, og alle værelser har aircondition, stor fladskærms TV, gratis WiFi, Ipod docking station, værdiboks, minibar, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, strygejern og –bræt og sofaområde.

Restaurant The Gallery Kitchen er åben for morgenmad. I Gallery Menu serveres frokost og middag og Gallery Market tilbyder ”grab & go” sandwich, salater, snacks og drikkevarer til særdeles rimelige priser i alle døgnets 24 timer. Desuden er baren Coffee to Cocktails åben fra tidlig morgen til sen aften. 

Hotellet tilbyder en mindre udendørs swimmingpool med poolbar, døgnåbent fitness center med topmoderne udstyr og gratis WiFi overalt på hotellet.

Læs mere her

Mauritius - 7 nætter

Victoria Beachcomber Resort & Spa
Se kort

Victoria Beachcomber Resort & Spa

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

Victoria Beachcomber Resort & Spa er et populært hotel med en fin, uformel atmosfære, beliggende ved lang strand og en maritim nationalpark, som byder på god snorkling. Hotellets 254 store værelser (minimum 60 m2) og familielejligheder er alle lyse med aircondition, telefon, tv m/filmkanal, minibar, te/kaffe-faciliteter, værdiboks, hårtørrer og balkon med delvis havudsigt. Der er tre gode restauranter hvoraf en ligger på stranden så middagen kan indtages med fødderne i sandet. Desuden to barer, roomservice, swimmingpool, butikker og børneklub. De mange faciliteter gør resortet velegnet for familier, men også par vil nyde et ophold her, og i deres nye afdeling kun for voksne er der fred og ro. 

Victoria Beachcomber Resort & Spa ligger ved den lille by Point aux Piments på nordvestkysten, halvvejs mellem hovedstaden Port Louis og Grand Baie, og på hotellet er der underholdning hver aften, tre tennisbaner, stort fitnesscenter, velværecenter, skønhedssalon, mountainbikes samt et bredt udbud af sports- og vandsportsaktiviteter hvoraf de fleste er gratis.

Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Marianne, Kristina, Kim, Inger

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.