Dubai og strandferie på Mauritius

Mauritius - Dubai
 • Et par magiske dage i pulserende Dubai
 • Futuristiske skyskrabere, der stræber mod himlen
 • Afslappende ferie og forkælelse på Mauritius
 • Farvestrålende hindutempler, smukke kirker og moskeer

Kombiner et par dage i Dubai, et ”hotspot” på globetrotternes verdenskort, med afslapning og perfekte rammer for strandferie på Mauritius. Vælg mellem flere hoteller, hvor både par og familier vi få en skøn ferie.

Få en kontrastfyldt og uforglemmelig ferie ved at kombinere nogle dage i magiske og pulserende Dubai med eksotisk badeferie på den tropiske paradis-ø, Mauritius. 

Dubai er på samme tid dragende, fascinerende og en smule uvirkelig. Futuristiske skyskrabere der stræber mod himlen, mænd i blændende snehvide kjortler og kvinder i lange, elegante, sorte gevandter, skinnende og eksklusive shoppingmalls, guldrandet luksus, verdens højeste bygning Burj Khalifa og The Palm, som er verdens største menneskeskabte ø. Dubai er større, flottere og dyrere, men også meget andet og mere end det. De travle souk’er og basarer syder af liv, og luften er af tæt af dufte, røgelse og mystik. Gå på eventyr i de snævre gader og oplev en helt ny verden åbne sig. I Dubai Creek ligger de traditionelle dhow-både og i Al-Fahidi Fort kan du høre Dubai’s spændende historie. 

Forkæl dig selv med en afslappende ferie på et skønt resort på Mauritius, hvor du vil blive forkælet og kan nyde afslappende feriedage ved stranden.

Mauritius er det perfekte feriested for alle. Her opfyldes ønskerne om et klassisk tropisk paradis med lange, hvide strande og et azurblåt hav. Øen rundt bryder koralrev bølgerne et par hundrede meter fra stranden, så vandet er roligt og badesikkert. Farvestrålende hindutempler, smukke kirker og moskeer ligger næsten side om side på den smukke ø, og denne fordragelighed afspejles tydeligt i den smilende og hjælpsomme befolkning.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT

Mauritius

Dubai

10 nætter / 11 dage

fra kr. 17.055

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Dubai City

Rejser til Dubai

Tag på en fantastisk rejse til Dubai og oplev kontrasternes by med luksushoteller, futuristiske skyskrabere, moderne shopping centre, gyldne sandstrande og velholdte golfbaner side om side med traditionelle basarer og sandørkener.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Dubai - 3 nætter

Arabian Park Hotel Hyatt Place Dubai Al Rigga
Billigste hotelmulighed
Se kort

Arabian Park Hotel

Beliggenhed: Forenede Emirater, Dubai

Et godt turistklassehotel med en beliggenhed lidt ud for centrum. Her hersker en dejlig afslappet atmosfære, og du får meget til prisen. Fra hotellet er der ca. 15 minutters kørsel til stranden, centrum og lufthavnen. Der er 10 minutters gang til nærmeste metro station, og hotellet tilbyder gratis shuttle service til byen, stranden og flere shopping centre flere gange om dagen. 

Værelserne er holdt i lyse farver og har internetadgang. Desuden er der en super hyggelig deli/café, restaurant og swimmingpool i olympisk størrelse med behagelige solsenge, hvor du kan slappe af efter en oplevelsesrig dag.

Læs mere her
Arabian Park Hotel Hyatt Place Dubai Al Rigga
Se kort

Hyatt Place Dubai Al Rigga

Beliggenhed: Forenede Emirater, Dubai

Fra hotellet er der kun få minutters gang til guld og krydderi souken som er et ”must” at besøge. 5 minutters gang bringer dig til Al Rigga metro stationen og Dubai Creek med livlig bådtrafik. Ved Dubai Creek kan du for blot et par dirham sejle med de traditionelle træbåde til tekstil souken på den modsatte bred. Desuden er der fra hotellet kun 15 minutters kørsel til lufthavnen og det imponerende shopping center, Dubai Mall.

Hotellet tilbyder 210 rummelige, lyse og velindrettede værelser og suiter. Indretningen er moderne stilfuld med anstrøg af arabisk design, og alle værelser har aircondition, stor fladskærms TV, gratis WiFi, Ipod docking station, værdiboks, minibar, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, strygejern og –bræt og sofaområde.

Restaurant The Gallery Kitchen er åben for morgenmad. I Gallery Menu serveres frokost og middag og Gallery Market tilbyder ”grab & go” sandwich, salater, snacks og drikkevarer til særdeles rimelige priser i alle døgnets 24 timer. Desuden er baren Coffee to Cocktails åben fra tidlig morgen til sen aften. 

Hotellet tilbyder en mindre udendørs swimmingpool med poolbar, døgnåbent fitness center med topmoderne udstyr og gratis WiFi overalt på hotellet.

Læs mere her

Mauritius - 7 nætter

Veranda Pointe aux Biches Zilwa Attitude
Billigste hotelmulighed
Se kort

Veranda Pointe aux Biches

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

Veranda Pointe aux Biches ligger i en tropisk have ved stranden mellem Pointe aux Piment og Trou aux Biches på nordvestkysten, 15 km nord for hovedstaden Port Louis og 7 km syd for Grand Baie. Det er et særdeles indbydende førsteklassehotel, lidt i Robinson Crusoe-stil. Hotellet er meget populært pga. den afslappede, men livlige atmosfære, en rustik men smagfuld arkitektur og beliggenheden i en stor frodig have, der ligger helt ned til stranden. Her vil både familier (44 familieværelser) og par føle sig godt tilpas.

De 115 smagfuldt indrettede værelser er holdt i beige og blå nuancer og med brug af mange træsorter. Værelserne ligger i 2-etagers bungalows i en halvcirkel i den tropiske have og tæt ved swimmingpoolen. Alle har aircondition, tv, telefon, radio, minibar, værdiboks, te/kaffe-faciliteter samt balkon/terrasse med udsigt til den indbydende lagune.

Hotellet tilbyder to restauranter, to barer og to swimmingpools der ligger helt ned til stranden, så du kan indtage måltiderne med fødderne i sandet og udsigt til den smukke lagune. Den ene restaurant, Sandy Lane, den éne bar også kaldet Sandy Lane og den ene swimmingpool er forbeholdt voksne gæster der bor i Privilege værelser. Der er gratis WiFi overalt på hotellet, børneklub, aftenunderholdning, bordtennis, strandvolley, billard, bordtennis, dart, cykeludlejning, fitnesscenter, massage og spa. Af gratis vandsportsaktiviteter kan nævnes vand zumba, vandpolo, pedalbåde, kajakker og "stand up paddle". Der tilbydes gratis transport til Grand Baie tre gange om ugen.

Medbring eventuelt badesko, da der kan være koralstykker på havbunden.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Veranda Pointe aux Biches Zilwa Attitude Outrigger Mauritius Beach Resort
Se kort

Zilwa Attitude

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

Zilwa Attitude er et indbydende 4-stjernet resort beliggende nær den lille fiskerby, Grand Gaube på nordøstkysten af Mauritius. Resortets charmerende og rustikke stil og indretning er én stor hyldest til øens kulturarv; forfattere, malere, arkitekter og kunsthåndværkere. F.eks. er hotellet udsmykket af lokale kunstnere tilsat enkelte design detaljer.

For at give gæsterne en autentisk smagsprøve af Mauritius tilbydes forskellige 'Otentik' temaer. Eksempelvis 'Otentik Dinner' som er en middag og en aften med en lokal familie, hvor gæsterne bl.a. selv er med til at tilberede aftensmåltidet, 'Otentik Cuisine' hvor gæsterne selv tilbereder et typisk, lokalt måltid bl.a. med produkter fra hotellet egen økologiske grøntsagshave, 'Otentik Music* hvor lokale musikere spiller typisk mauritiansk musik og fortæller om musikken og 'Otentik Bazar' hvor udvalgte lokale kunsthåndværkere kan udbyde deres varer på hotellet og selv få hele fortjenesten uden at en andel går til hotellet. 

Zilwa Attitudes 214 dejlige værelser er rustikke og indrettede med fokus på enkelthed. Farverne er afdæmpede og inspireret af naturen med pift af stærke farver som f.eks. solgul og varm rød. Alle værelser har naturligvis aircondition, kaffe/te-faciliteter, minibar, telefon, tv, værdiboks, hårtørrer og balkon eller terrasse. Et ophold på Zilwa vil appellere til både par og familier. Vælg mellem flere forskellige værelsestyper, f.eks. Family Seaview værelse med plads til to voksne og to børn eller Couple Deluxe værelse dedikeret til par.

Med en motordrevet tømmerflåde er der kun få minutters sejlads til hotellets lille private ø Gran Zil, som byder på en fin strand.

Et ophold på Zilwa er med halvpension.Til måltiderne kan der vælges mellem flere restauranter med hvert sit tema samt to barer. Af andre faciliteter tilbydes tre swimmingpools og separat børnepool, tennis, bordtennis, vandsportsaktiviteter som f.eks. snorkling, stand-up paddle, dykning og kite surfing (to sidstnævnte mod betaling). Desuden børneklub, aftenunderholdning, spa med 100% økologiske produkter, gratis WiFi på hele hotellet og af og til vises film på stranden om aftenen.

Medbring eventuelt badesko, da der kan være koralstykker på sandbunden ud for hotellerne på Mauritius.

​Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Zilwa Attitude Outrigger Mauritius Beach Resort Victoria Beachcomber Resort & Spa
Se kort

Outrigger Mauritius Beach Resort

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

Outrigger Mauritius Beach Resort er et skønt resort, der oser af afslappet elegance og gæstfrihed. Resortet ligger i det naturskønne og kuperede område Bel Ombres ved øens sydlige kyst, og er charmerende opført som en sukkerrørsplantage fra det 17. århundrede. Den lokkende turkisfarvede lagune foran hotellet indbyder til vandsportaktiviteter og bag hotellet bølger de grønklædte bakker. 

De 181 værelser og suiter er på minimum 63 m2 og smagfuldt indrettede rolige farver. På værelserne er der naturligvis adgang til mange faciliteter som f.eks. gratis WiFi, stor fladskærmstv, kaffe/te-faciliteter, værdiboks og indbydende badeværelse med to håndvaske og separat bruser og badekar. Til børnefamilier anbefaler vi ophold i Deluxe Family Seaview Suite på 74 m2 med separat børneværelse med køjesenge - her er plads til i alt 2 voksne og 3 børn u/18 år. Alle værelser og suiter har naturligvis møbleret altan eller terrasse, der vender mod havet.

Til måltiderne kan der vælges mellem tre restauranter med hvert deres kulinariske koncept, så der er noget for enhver smag. Opholdet inkluderer halvpension, men det er naturligvis muligt at tilkøbe helpension og All Inclusive. 

Outrigger Mauritius Beach Resort byder på et væld af forskellige sportsaktiviteter, så for de aktive er der masser at tage sig til. Af vandsportsaktiviteter tilbydes gratis windsurfing, sejlads, kajak, tur i båd med glasbund samt guidet snorkeltur. Af landsport kan nævnes tennis, strand volleyball og bordtennis. For børnene tilbydes spændende aktiviteter i børneklubben. Du kan slappe af ved en af hotellets fire swimmingpools for voksne og børn, forkæle dig selv med en massage i den dejlige spa eller tage på udflugt og opleve øens farverige kultur og natur.

Medbring eventuelt badesko, da der kan være koralstykker på havbunden.

Officiel hotelkategori: 5*

 

 
Læs mere her
Outrigger Mauritius Beach Resort Victoria Beachcomber Resort & Spa
Se kort

Victoria Beachcomber Resort & Spa

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

Victoria Beachcomber Resort & Spa er et populært hotel med en fin, uformel atmosfære, beliggende ved lang strand og en maritim nationalpark, som byder på god snorkling.

Hotellets hovedafdeling rummer 254 store værelser og familielejligheder som alle er lyse og har faciliteter som aircondition, telefon, tv m/filmkanal, minibar, te/kaffe-faciliteter, værdiboks, hårtørrer og balkon med delvis havudsigt. Den nye voksenafdeling - Victoria for 2 - er et stort område kun for voksne gæster. Her er værelserne en anelse mindre, men til gengæld kan I her får værelser med direkte adgang til voksenpoolen.

Der er tre gode restauranter hvoraf en ligger på stranden så middagen kan indtages med fødderne i sandet. Desuden tilbydes to barer, roomservice, swimmingpool, butikker og børneklub. De mange faciliteter gør resortet velegnet for familier, men også par vil nyde en ferie her, for i hotellets voksenafdeling - 'Victoria for 2' - er der fred og ro. 

Victoria Beachcomber Resort & Spa ligger ved den lille by Point aux Piments på nordvestkysten, halvvejs mellem hovedstaden Port Louis og Grand Baie, og på hotellet er der underholdning hver aften, tre tennisbaner, stort fitnesscenter, velværecenter, skønhedssalon, mountainbikes samt et bredt udbud af sports- og vandsportsaktiviteter, hvoraf de fleste er gratis.

Medbring eventuelt badesko, da der kan være koralstykker på havbunden.

Officiel hotelkategori: 4+*

 

Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Marianne, Kristina, Inger

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.