Autentisk luksus på Trou aux Biches

Mauritius - Mauritius
 • Funklende blåt hav og pragtfulde solnedgange
 • To kilometer hvid sandstrand
 • Tropisk have med slanke vajende palmer
 • Perfekt til familier og romantisk parferie

Nyd et funklende blåt hav og pragtfulde solnedgange på det paradisiske luksusresort, Trou Aux Biches. Resortet ligger helt ned til en to kilometer hvid sandstrand, og en del villaer har egen pool. Perfekt resort til familier og som romantisk gemmested for bryllupsrejsende. Kombiner eventuelt med Dubai.

Nyd et funklende blåt hav og pragtfulde solnedgange på dette paradisiske resort, der ligger ved en helt fantastisk 2 km lang strand på Mauritius nordvestkyst. Forkæl dig selv og dem du holder af med et luksuriøst ophold i disse skønne omgivelser. 

Trou aux Biches ligger i en enorm tropisk have med smukke græsplaner og vajende palmer, helt ned til en af øens smukkeste strande og i lagunen frister det funklende blå hav. Det er et luksusresort med en uovertruffen beliggenhed, hvor der er fokus på tropisk elegance, komfort og privatlivets fred. Den personlige service og de mange varme smil fuldender oplevelsen her. 

Resortet fremstår lækkert og indbydende, og er opført i de absolut bedste materialer med fokus på harmoni og detaljer i tidløs elegance. Villaerne, som fås med eller uden egen pool, ligger alene eller i små halvmåner, og da de er spredt ud i den store have betyder det masser af plads til privatliv. Trou aux Biches egner sig derfor både til familier og som et romantisk gemmested for par og bryllupsrejsende.
 
Under opholdet kan du vælge mellem hele skønne restauranter med hver sit tema. Og fra baren kan du nyde den fantastiske solnedgang til en cocktail. 

På Trou aux Biches er der både tid og plads til at døse under skyggefulde palmer, ved den smukke hvide strand eller ved swimmingpoolen. Du kan også benytte dig af de mange land- og vandaktiviteter, der blandt andet inkluderer tennis, fitness, dykning, kajak og windsurfing eller overgive dig til 100% velvære i den fantastiske spa. Skulle du få lyst til lidt lokal shopping, er der ikke langt til hverken Grand Baie med butikker, restauranter og barer eller hovedstaden Port Louis.

Kombiner Dubai og Mauritius 

Hvorfor ikke kombinere badeferien på Mauritius med et par dage i fascinerende Dubai, som har alt hvad hjertet kan begære inden for shopping, arkitektur, forlystelser mv. Flyv med det prisbelønnede luftfartsselskab Emirates. Kontakt os for et tilbud.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Mauritius

Mauritius

7 nætter / 8 dage

fra kr. 13.935

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Mauritius

Rejser til Mauritius

Mark Twain skrev engang: ”Først blev Mauritius skabt og derefter himlen; himlen er kopieret efter Mauritius”. Han havde ret.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

Mauritius - 7 nætter

Trou aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa
Se kort

Trou aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

Nyd et funklende blåt hav og pragtfulde solnedgange på dette skønne luksusresort. Trou aux Biches Beachcomber Resort & Spa har en uovertruffen beliggenhed ved en to km lang og fantastisk strand på øens nordvestkyst – én af øens absolut smukkeste strande. Resortet er omgivet af en enorm tropisk have med velplejede græsplæner, ranke vajende palmer og en overdådighed af blomster. Her er fokus på tropisk elegance og høj komfort, der værnes om den enkelte gæst og de ansattes personlige og varme service fuldender ferieoplevelsen. 

Resortet fremstår særdeles indbydende og er et godt valg for både familier, par og bryllupsrejsende, der ønsker en romantisk ferie i smukke og luksuriøse omgivelser. Suiterne og villaerne, der ligger alene eller i halvmåner, er spredt ud over den store have, og det giver masser af plads til privatliv. I de velindrettede og smagfuldt møblerede suiter og villaerne finder du naturligvis alle ønskelige faciliteter. Til måltiderne har du hele seks forskellige restauranter at vælge imellem, alle med hver sit tema, og fra strandbaren kan du nyde den smukke solnedgang. Resortet tilbyder et par store og indbydende poolområder med udsigt til havet.

På Trou aux Biches er der tid og plads til at dase i den skyggefulde palmelund eller benytte sig af de mange aktiviteter der blandt andet inkluderer tennis, fitness center, dykning, kajak, windsurfing og vandski. Søger du lidt afveksling i de fredfyldte feriedage, så er der ikke langt til hverken Grand Baie med butikker, restauranter og barer eller hovedstaden Port Louis.

Medbring eventuelt badesko, da der kan være koralstykker på sandbunden ud for hotellerne på Mauritius.

Officiel hotelkategori: 5*

 

Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Inger, Kristina, Marianne, Nicoline

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser