Autentisk luksus i tropiske omgivelser

Mauritius - Mauritius
 • Trou aux Biches - 5* luksus til familie- og romantisk parferie
 • Skønt resort ved to kilometer hvid sandstrand
 • Tropisk have med palmer, mange pools og gratis aktiviteter
I ankommer til Trou aux Biches og den romantiske villa om aftenen. Villaen ligger godt gemt væk i den store have, næsten ikke til at få øje på.

Nyd et funklende blåt hav og pragtfulde solnedgange på det paradisiske luksusresort, Trou Aux Biches. Resortet ligger helt ned til en to kilometer hvid sandstrand på Mauritius' nordvestkyst. Det er et perfekt resort til familier og romantisk som hideaway for bryllupsrejsende. Forkæl dig selv og dem du holder af med et luksuriøst ophold i disse skønne omgivelser. 

Bo i tropisk have under vajende palmer

Trou aux Biches ligger i en enorm tropisk have med smukke græsplaner og vajende palmer, helt ned til en af øens smukkeste strande, og i lagunen frister det funklende blå hav. Det er et luksusresort med en uovertruffen beliggenhed, hvor der er fokus på tropisk elegance, komfort og privatlivets fred. En del af villaerne har egen pool. Den personlige service og de mange varme smil fuldender oplevelsen her. 

Villaer med plads til privatliv

Resortet fremstår lækkert og indbydende, og er opført i de absolut bedste materialer med fokus på harmoni og detaljer i tidløs elegance. Villaerne, som fås med eller uden egen pool, ligger alene eller i små halvmåner, og da de er spredt ud i den store have betyder det masser af plads til privatliv. Trou aux Biches egner sig derfor både til familier og som et romantisk gemmested for par og bryllupsrejsende.

Skønne temarestauranter

Under opholdet kan du vælge mellem hele seks dejlige restauranter med hver sit tema. Og fra baren kan du nyde den fantastiske solnedgang med en cocktail. 

Et ophold med masser af aktiviteter

På Trou aux Biches er der både tid og plads til at døse under skyggefulde palmer, ved den smukke hvide strand eller ved swimmingpoolen. Du kan også benytte dig af de mange land- og vandaktiviteter, der blandt andet inkluderer tennis, fitness, dykning, kajak og windsurfing eller overgive dig til 100% velvære i den fantastiske spa. Skulle du få lyst til lidt lokal shopping, er der ikke langt til hverken Grand Baie med butikker, restauranter og barer eller hovedstaden Port Louis.

Kombiner Dubai og Mauritius 

Hvorfor ikke kombinere badeferien på Mauritius med et par dage i fascinerende Dubai, som har alt hvad hjertet kan begære inden for shopping, arkitektur, forlystelser mv. Flyv med det prisbelønnede luftfartsselskab Emirates. Kontakt os for et tilbud.

 

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Mauritius

Mauritius

10 dage

fra kr. 15.195

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Mauritius

Mauritius – vulkankratere og hvide sandstrande

Solen stråler fra en skyfri himmel, og bølgerne rammer stranden få meter fra din liggestol. En tjener kommer med din cocktail, og du sipper til den, mens du kigger ud over den blå lagune. En mand padler i lagunen på sit board. Senere skal du ud og ro kajak, før aftenen byder på god mad i restauranten.

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Mauritius - 7 nætter

Trou aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa
Se kort

Trou aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

Nyd et funklende blåt hav og pragtfulde solnedgange på dette skønne luksusresort. Trou aux Biches Beachcomber Resort & Spa har en uovertruffen beliggenhed ved en to km lang strand på øens nordvestkyst – én af øens absolut bedste strande. Resortet ligger i en enorm tropisk have med velplejede græsplæner, ranke vajende palmer og en overdådighed af blomster. Her hersker en tropisk elegance med høj komfort, der kræses om den enkelte gæst og de ansattes personlige service fuldender ferieoplevelsen. 

Resortet fremstår særdeles indbydende og er et godt valg for både familier og par (inkl. bryllupsrejsende), der ønsker en romantisk ferie i smukke og luksuriøse omgivelser. Suiterne og villaerne, der ligger alene eller i halvmåner, er spredt ud over den store have, og det giver masser af plads til privatliv. I de velindrettede og smagfuldt møblerede suiter og villaerne finder du alle ønskelige faciliteter. Til måltiderne er der hele seks forskellige restauranter at vælge imellem, alle med hver sit tema, og fra strandbaren kan du nyde den smukke solnedgang. Resortet tilbyder et par store og indbydende poolområder med udsigt til havet.

På Trou aux Biches er der tid og plads til at dase i den skyggefulde palmelund eller benytte sig af de mange aktiviteter der blandt andet inkluderer tennis, fitness center, stand-up paddle, kajak, windsurfing og vandski. Søger du lidt afveksling i de fredfyldte feriedage, så er der ikke langt til hverken Grand Baie med butikker, restauranter og barer eller hovedstaden Port Louis.

Medbring eventuelt badesko, da der kan være koralstykker på sandbunden ud for hotellerne på Mauritius.

Grøn Profil med EarthCheck

Trou aux Biches Beachcomber er EarthCheck Silver certificeret og lever dermed op til en lang række globalt fastsatte standarder inden for beskyttelse af miljø samt bæredygtig turisme. Herunder bl.a.  begrænsning af CO2, spare på energi og vand, beskytte lokale økosystemer, sortering/genbrug af affald og meget mere. EarthCheck er anerkendt af GSTC (Global Sustainable Tourism Council)
Med et ophold på Trou aux Biches Beachcomber har du truffet et grønnere valg. 

 
Officiel hotelkategori: 5*

 

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser