Tropical Attitude

Mauritius - Mauritius
 • Boutique-hotel for gæster over 18 år
 • Værelser med udsigt til havet og pool-villaer
 • Familiær og afslappet atmosfære
 • Gratis båd til øen Ile aux Cerf med dejlig strand

Et charmerende boutique-hotel med værelser blot et stenkast fra havet samt dejlige villaer med egen pool og absolut privatliv

Tropical Attitude er et hyggeligt boutique-hotel med en afslappet og familiær atmosfære. Hvis du lægger vægt på en ferie med absolut fred og ro, så kan vi anbefale Tropical Attitude, som kun er for gæster over 18 år.

Hotellet ligger i en palmefyldt have ved stranden på øens smukke østkyst, og du har en blændende udsigt over den turkisblå lagune til øen Ile aux Cerf. 

De 60 værelser ligger i 2-etagers bygninger ganske få meter fra havet. Værelserne er lyse og har faciliteter som aircondition, tv, telefon, minibar, værdiboks, hårtørrer samt balkon eller terrasse med udsigt til havet. De 11 særdeles dejlige villaer med egen lille have byder på 100% privatliv. Villaerne er lyse og rummelige (60 m2) og har overdækket terrasse med bord og stole. I den lille private have har I jeres egen pool på cirka 3 x 3 meter, to solsenge og en hængekøje, således at I kan nyde ferien i fred og ro.

Dit ophold på Tropical Attitude er med halvpension men All Inclusive kan naturligvis tilkøbes. Det lille hyggelige poolområde ligger tæt ved baren. og for de aktive gæster tilbydes forskellige vandsportsaktiviteter, hvoraf nogle er gratis og andre mod betaling. Hotellet tilbyder desuden gratis bådtransport 2 x dagligt til øen Ile aux Cerf, hvor du kan bade fra en dejlig strand. Eller tag på en katamarantur (mod tillæg) sydover i den smukke lagune med BBQ frokost ombord.

Medbring eventuelt badesko, da der kan være koralstykker på sandbunden ud for hotellerne på Mauritius.

'Otentik' konceptet på Tropical Attitude

Hotellet, som er lokalt ejet, har et særligt ’Otentik’ koncept, som går ud på, at give gæsterne forskellige autentiske mauritiske oplevelse. De ansatte, som alle er fra Mauritius, har sammensat en række oplevelser og udflugter til lige netop de steder, som de kender og elsker, således at du har muligheden for at følge i de lokales fodspor rundt på øen. Det kan f. eks. være på en ’street food’ tur i hovedstaden Port Louis, hvor du kommer rundt til små butikker med kinesiske, indiske eller arabiske specialiteter, som alle er en del af den mauritiske madkultur, og til de lokale markeder. Det kan også være en middag i hjemmet hos en af hotellets ansatte, hvor du bliver modtaget som gæster med sang og dans, familien hilser på og I tilbereder og spiser et typisk måltid sammen. Mulighederne er mange, men fælles er ønsket om, at du skal lære det rigtige Mauritius at kende.

Grøn Profil med Travelife

På Tropical Attitude er hensyn til miljøet en kerneværdi. Som en del af Green Attitude Foundation har hotellet dedikeret sig til, at passe på øens ressourcer og støtte lokale bæredygtige initiativer.   
Hotellet er desuden Travelife certificeret og lever dermed op til en lang række internationalt fastsatte standarder om, at spare på energi og vand, affaldssortere, begrænse madspild og brug af plastic, passe på natur og dyreliv – og opfordre gæster til at gøre det samme. Med et ophold på Tropical Attitudehar du truffet et grønnere valg.

​Officiel hotelkategori: 3*

Læs mere

Hoteloverblik

Faciliteter

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Fitness
 • Golfbane
 • Mulighed for All Inclusive
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for WiFi
 • Pool
 • Restaurant
 • Spa & wellness
 • Voksenpool

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.