Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa

Mauritius - Mauritius
 • Eksklusivt resort med højt serviceniveau 
 • Fred og ro i smukke omgivelser
 • Par-afdeling med pool og egen strand
 • Store, elegante suiter og villaer

Charmerende luksusresort i de smukkeste omgivelser på Le Morne halvøen. Bo i eksklusive suiter og hvis I søger absolut fred og ro så vælg resortets par-afdeling.

HOTELLER ER LUKKET INDTIL 20.12.2020 SOM FØLGE AF CORONA SITUATIONEN 

Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa er et skønt luksushotel kendt for sit høje serviceniveau. Beliggenheden fås ikke meget bedre: på Le Morne halvøen ved foden af det smukke bjerg Le Morne Brabant, der er på UNESCOs verdensarvsliste og med direkte adgang til en 5 km lang ugenert sandstrand og fantastisk lagune i alle blå-skalaens nuancer Anbefales varmt hvis du søger fred og ro i naturskønne omgivelser på et hotel, der er kendt for sin service. Alle faciliteter på søster- og nabohotellet Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa kan benyttes, bl.a. en 18-hullers international golfbane og en bred vifte af vandsportsfaciliteter. Der er gratis transport mellem de 2 hoteller hvert 20. minut. 

Dinarobin tilbyder ophold i 172 store og eksklusive suiter med alle tænkelige faciliteter samt stor og elegant møbleret terrasse/balkon, der vender mod havet. Hvis du ønsker absolut fred og ro, så anbefaler vi ophold i par-afdelingen med egen pool og strandområde. 

Resortet har tre fremragende restauranter, der byder på kulinariske oplevelser, tre barer samt roomservice. Det indbydende poolområde med stor børnepool ligger ved stranden, og herudover er der flere mindre pools spredt ud i den tropiske have. Du kan være aktiv i fitness centret og på en af tennisbanerne og lade dig forkæle i den vidunderlig spa-afdeling. For de yngste gæster tilbydes naturligvis børneklub. 

Golfere kan benytte golfbanen på nabo- og søsterhotellet, Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa, og få favorable betingelser for at spille på 2 andre golfbaner i nærheden, Le Golf du Château og Le Tamarina Golf Estate & Beach Club.

Medbring eventuelt badesko, da der kan være koralstykker på havbunden.

Grøn Profil med EarthCheck

Dinarobin Beachcomber er EarthCheck Silver certificeret og lever dermed op til en lang række globalt fastsatte standarder inden for beskyttelse af miljø samt bæredygtig turisme. Herunder bl.a.  begrænsning af CO2, spare på energi og vand, beskytte lokale økosystemer, sortering/genbrug af affald og meget mere. EarthCheck er anerkendt af GSTC (Global Sustainable Tourism Council)
Med et ophold på Dinarobin Beachcomber har du truffet et grønnere valg. 

Officiel hotelkategori: 5*
Læs mere

Hoteloverblik

Resort

Romantisk

Faciliteter

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Fitness
 • Golfbane
 • Mulighed for All Inclusive
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for WiFi
 • Pool
 • Restaurant
 • Spa & wellness
 • Voksenpool
Rejseforslag med hotellet

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.