Mauritius

  • Rejsetid

    15-18 timer

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    +2/+3 timer

Hoteller på Mauritius

Vi tilbyder en lang række charmerende og skønne hoteller på Mauritius. Uanset hvilken type eller prisklasse du ønsker, så kan vi finde det hotel, der gør din rejse til den perfekte oplevelse fyldt med gode minder.
Vores rejsespecialister har oftest selv besøgt destinationen og de hoteller, som vi samarbejder med, for at sikre, at de lever op til de høje krav, vi stiller på vegne af vores kunder.

Vores rejsespecialister har igennem mange år opbygget et godt netværk på Mauritius, så vi får favorable priser, der kommer dig til gode. Så om du er til luksushoteller, hoteller kun for par/voksne eller en børnefamilie, der søger aktiviteter, så finder vi det helt rigtige hotel til dig.

Læs mere
Vil du til Mauritius?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Elsebeth

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.