Vinterferie eller Påskeferie i paradis

Maldiverne - Atol på Maldiverne

 • Rejs 10. - 18. februar 2018 eller 24. marts - 01. april 2018 
 • Vælg mellem dejlige resorts  
 • Udsigt til Maldivernes smukkeste laguner
 • Ophold med All Inclusive inkl. udflugt(er)
 • Ophold i villa ved stranden eller villa på pæle over havet

Planlægger I tage væk fra vinteren mørke og kulde i vinter- eller påskeferien, så anbefaler vi varmt det solbeskinnede ø-paradis Maldiverne? Vi har sikret flypladser så I kan rejse i perioderne 10.02.18 - 18.02.18 og 24.03.18 - 01.04.18, men vi anbefaler hurtig bestilling. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud eller hvis I har ønske om andet rejsetidspunkt.

På Maldiverne kan I vælge mellem mange dejlige resorts, men vi anbefaler ophold på enten Olhuveli  Beach Resort & Spa eller Centara Grand Island Resort & Spa, for her har I All Inclusive under opholdet, så I er sikret en ferie uden overraskelser i budgettet. 

Olhuveli Beach Resort & Spa

På Olhuveli Beach Resort & Spa kan I slappe af med fødderne begravet i pudderblødt sand, mens I nyder udsigten til én af Maldivernes smukkeste laguner. Brug feriedagene på at udforske den fantastiske verden, der venter under vandspejlet, og få uforglemmelige ferieoplevelser med hjem på nethinden. For de aktive tilbydes en del forskellige sportaktiviteter, og hotellets spa har en bred vifte af afslappende behandlinger, når I får lyst til at forkæle jer selv. Øen nås på cirka 45 minutter med hotellets egen speedbåd fra lufthavnen.

Centara Grand Island Resort & Spa 

Her er der dømt barfodsoplevelser for både familier og par i uforglemmelige omgivelser med et funklende hav i turkisblå nuancer og pudderblødt hvidt sand. På Centara Grand er det ikke kun mad og drikkevarer, der er inkluderet i opholdet. Følgende fem udflugter er også med i prisen: solnedgangscruise, tur til en lokal nabo-ø, aftenfiskeri på lokal vis, guidet snorkeltur og en hvalhaj safari. Ydermere er inkluderet en spa/massage til en værdi af USD 100 pr. dag.

Resortet ligger på en smuk ø i den sydlige Ari atol og nås med vandfly fra lufthavnen i Male' på knap 30 minutter. Ari atollen er kendt for sublim snorkling og dykning, af mange regnet som noget af det bedste i Maldiverne. Snorkeludflugten byder på gode muligheder for måske at se hvalhajer, som holder til i den sydlige del af Ari atollen året rundt. De tre restauranter byder på varieret og lækker mad, så der er noget for enhver smag, og til glæde for både børn og voksne er der masser af aktiviteter som f.eks. vandsport, tennis, badminton, volleyball og børneklub. I kan også vælge bare at slappe af ved den dejlige infinity pool og nyde den skønne udsigt.

 

Læs mere

Rejseoverblik

 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP

Maldiverne

Atol på Maldiverne

7 nætter / 8 dage

fra kr. 20.205

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Atol på Maldiverne - 7 nætter

Olhuveli Beach & Spa Resort Centara Grand Resort & Spa Maldives
Billigste hotelmulighed
Se kort

Olhuveli Beach & Spa Resort

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

En rigtig dejligt førsteklasseresort, der ligger på en smuk ø omkranset af hvid sandstrand og en smuk turkisblå lagune. Her kombineres god service, mange faciliteter og skønne omgivelser med et ophold på All Inclusive basis. Revet, som nåes ad en gangbro, byder på fine snorkelmuligheder.

Fra Male' lufthavn er der 45 minutters sejlads med speedbåd til øen i South Male' atollen. Øen er cirka 700 x 100 meter og er omgivet af en stor, lavvandet lagune.

Resortet har i alt 125 værelser og villaer, alle med aircondition, loftvifte, tv, minibar, værdiboks, hårtørrer og terrasse med havudsigt. Water Villa har desuden te/kaffe-faciliteter. Der er 2 restauranter, coffee shop, roomservice, tre barer, swimmingpool, bibliotek, butikker og gratis WiFi.

Der tilbydes aftenunderholdning et par gange om ugen, fitness dart, billard, bordtennis, badminton, tennis, strandvolley, frisør, sauna, spa, vandsportcenter og dykkercenter.

Læs mere her
Olhuveli Beach & Spa Resort Centara Grand Resort & Spa Maldives
Se kort

Centara Grand Resort & Spa Maldives

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

Centara Grand Island Resort & Spa med deres omfattende All Inclusive koncept byder på en fantastisk førsteklasses barfodsoplevelser for både par og familier. Resortet ligger på en smuk ø i den sydlige Ari atol og nås med vandfly fra lufthavnen i Male’ på knap 30 min. Her funkler havet i turkisblå farver, stranden byder på pudderblødt hvidt sand og øen er stor nok til, at I kan finde jeres eget private sted.

Under opholdet på Centara Grand er det ikke kun mad og drikkevarer, der er inkluderet i jeres ophold.  Følgende fem spændende udflugter er gratis under opholdet: solnedgangscruise, tur til en lokal nabo-ø, aftenfiskeri, guidet snorkeltur og hvalhaj safari. Ud over disse fine udflugter er der også inkluderet spa/massage til en værdi af USD 100 pr. dag, som kan bruges til afstressende behandlinger i resortets skønne spa-afdeling.

Ari Atollen er kendt for sublim snorkling og dykning, og på Centara Grand kan I snorkle direkte fra stranden til husrevet, som anses for værende ét af de bedste i Maldiverne. På snorkeludflugten er der gode muligheder for at se bl.a. mantarokker og måske endda hvalhajer, som holder til i den sydlige del af Ari atollen året rundt.

Resortet tilbyder 112 store og smukt indrettede suiter og villaer på mellem 86 og 159 m2. Vælg mellem en villa ved stranden mellem vajende palmer eller en villa på pæle over lagunen og med direkte adgang til det indbydende, lune vand. De tre restauranter byder på varieret og lækker mad, så der er noget for enhver smag, og til glæde for både børn og voksne er der masser af aktiviteter som f.eks. vandsport, tennis, badminton, volleyball og børneklub. I kan også vælge bare at slappe af ved den dejlige infinity pool og nyde den skønne udsigt.  


Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina, Marianne

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser