Vinterferie eller Påskeferie i paradis

Maldiverne - Atol på Maldiverne

 • Afrejse fra København og Billund
 • Rejs 10. - 18. februar eller 24. marts - 01. april 2018 
 • Vælg mellem to dejlige resorts 
 • Bandos Island med morgenmad og speedbåd
 • Centara Grand med All Inclusive og vandfly
 • Udsigt til Maldivernes smukke laguner

Drømmer du om ferie på en bountystrand under varmere himmelstrøg, så behøver du ikke lede længere.

Vi har sikret flypladser til Maldiverne i vinter- og påskeferien, men vent ikke for længe med at bestille - der er rift om pladserne!

Rejs i vinterferien fra København eller Billund: 10. februar - 18. februar 2018

Rejs i påskeferien fra København: 24. marts – 1. april 2018

På Maldiverne kan I vælge mellem mange dejlige resorts, men vi anbefaler det prisvenlige Malahini Kuda Bandos med halvpension og speedbåd transport mellem lufthavnen og resortet. Eller forkæl jer selv ultimativt og bo på Centara Grand Island Resort & Spa med vandfly transport og All Inclusive under opholdet, så I er sikret en ferie uden overraskelser i budgettet. 

Bandos Island Resort 3+* - ophold med morgenmad

Bandos Island Resort er et familievenligt resort med mange aktivitetstilbud til både børn og voksne. Anbefales også hvis I gerne vil snorkle, da det farverige husrev ligger blot 40-60 meter fra stranden. Bo I et rummeligt og dejligt Deluxe værelse med faciliteter som aircondition, minibar, radio, telefon, tv, kaffe/te-faciliteter, værdiboks, hårtørrer samt terrasse. 

Resortet tilbyder restaurant, tre barer, coffee shop på pæle over havet, stor swimmingpool, børneklub, butik samt lægeklinik med dekompressionstank. Der er aftenunderholdning, sauna, fitnesscenter, massage, skønhedssalon, lille legeplads, squash, indendørs badminton, PADI dykkercenter, vandsportfaciliteter samt mulighed for at købe udflugter. Øen er cirka 800 x 600 meter og fra lufthavnen til hotellet er der blot 15 minutters sejltur med hotellets egen bekvemme speedbåd.

Centara Grand Island Resort & Spa 4+* - ophold med omfattende All Inclusive

Her er der dømt barfodsoplevelser for både familier og par i uforglemmelige omgivelser med et funklende hav i turkisblå nuancer og pudderblødt hvidt sand. På Centara Grand er det ikke kun mad og drikkevarer, der er inkluderet i opholdet. Følgende fem udflugter er også med i prisen: solnedgangscruise, tur til en lokal nabo-ø, aftenfiskeri på lokal vis, guidet snorkeltur og en hvalhaj safari. Ydermere er inkluderet en spa/massage til en værdi af USD 100 pr. dag.

Resortet ligger på en smuk ø i den sydlige Ari atol og nås med vandfly fra lufthavnen i Male' på knap 30 minutter. Ari atollen er kendt for sublim snorkling og dykning, af mange regnet som noget af det bedste i Maldiverne. Snorkeludflugten byder på gode muligheder for måske at se hvalhajer, som holder til i den sydlige del af Ari atollen året rundt. De tre restauranter byder på varieret og lækker mad, så der er noget for enhver smag, og til glæde for både børn og voksne er der masser af aktiviteter som f.eks. vandsport, tennis, badminton, volleyball og børneklub. I kan også vælge bare at slappe af ved den dejlige infinity pool og nyde den skønne udsigt.

 

Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Maldiverne

Atol på Maldiverne

7 nætter / 8 dage

fra kr. 21.855

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Atol på Maldiverne - 7 nætter

Bandos Island Resort Centara Grand Resort & Spa Maldives
Billigste hotelmulighed
Se kort

Bandos Island Resort

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

Dejligt turistklasseresort med mange aktivitetstilbud til både børn og voksne. Resortet anbefales også til dykkere pga. det farverige husrev, der nemt nås fra stranden (40-60 meter). Et meget populært resort med en fin service.

Beliggenhed: På egen ø ca. 15 minutter med speedbåd fra Malé lufthavn. Selve øen er ca. 800 x 600 meter. 

Værelser: 225 rummelige og pæne værelser med aircondition, minibar, radio, telefon, tv, kaffe/te-faciliteter, værdiboks, hårtørrer samt terrasse. Deluxe værelserne er meget indbydende, men vil du forkæle dig selv, anbefaler vi de nye 2-etagers Jacuzzi Beach Villas med altan og fantastisk udsigt over havet.

Faciliteter: Restaurant, tre barer, 24-timers coffeeshop på pæle over havet, stor swimmingpool, børneklub, butik samt lægeklinik med dekompressionstank.

Aktiviteter: Diskotek eller underholdning hver aften, sauna, fitnesscenter, massage, skønhedssalon, lille legeplads, squash, indendørs badminton, PADI dykkercenter, vandsportsfaciliteter samt udflugter.

Læs mere her
Bandos Island Resort Centara Grand Resort & Spa Maldives
Se kort

Centara Grand Resort & Spa Maldives

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

Centara Grand Island Resort & Spa med deres omfattende All Inclusive koncept byder på en fantastisk førsteklasses barfodsoplevelser for både par og familier. Resortet ligger på en smuk ø i den sydlige Ari atol og nås med vandfly fra lufthavnen i Male’ på knap 30 min. Her funkler havet i turkisblå farver, stranden byder på pudderblødt hvidt sand og øen er stor nok til, at I kan finde jeres eget private sted.

Under opholdet på Centara Grand er det ikke kun mad og drikkevarer, der er inkluderet i jeres ophold.  Følgende fem spændende udflugter er gratis under opholdet: solnedgangscruise, tur til en lokal nabo-ø, aftenfiskeri, guidet snorkeltur og hvalhaj safari. Ud over disse fine udflugter er der også inkluderet spa/massage til en værdi af USD 100 pr. dag, som kan bruges til afstressende behandlinger i resortets skønne spa-afdeling.

Ari Atollen er kendt for sublim snorkling og dykning, og på Centara Grand kan I snorkle direkte fra stranden til husrevet, som anses for værende ét af de bedste i Maldiverne. På snorkeludflugten er der gode muligheder for at se bl.a. mantarokker og måske endda hvalhajer, som holder til i den sydlige del af Ari atollen året rundt.

Resortet tilbyder 112 store og smukt indrettede suiter og villaer på mellem 86 og 159 m2. Vælg mellem en villa ved stranden mellem vajende palmer eller en villa på pæle over lagunen og med direkte adgang til det indbydende, lune vand. De tre restauranter byder på varieret og lækker mad, så der er noget for enhver smag, og til glæde for både børn og voksne er der masser af aktiviteter som f.eks. vandsport, tennis, badminton, volleyball og børneklub. I kan også vælge bare at slappe af ved den dejlige infinity pool og nyde den skønne udsigt.  


Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Inger, Marianne, Kristina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser