Husrev, havskildpadder og stribede fisk på kanten af dybet

Maldiverne - Atol på Maldiverne
 • Lukket indtil januar 2021 i forb. med Corona-krisen 
 • 4* Vakarufalhi Maldives med All Inclusive
 • Lille ø med hyggelig stemning og personlig service
 • Fantastisk snorkling ved husrev tæt ved stranden
 • Fokus på beskyttelse af miljøet

Oplev en enestående fredfyldt lille ø med afslappet stemning - helt omgivet af kridhvid strand og eget husrev på kanten af dybet. Farverne og spændingen finder du under havets overflade, hvor en eventyrlig og fortryllende verden åbner sig for øjnene af dig.

Vakarufalhi Maldives ligger i den sydøstlige del af Ari-atollen, og du flyver i vandfly over Maldivernes atoller og vel fremme venter 7 overnatninger i en dejlig villa. På Vakarufalhi lægges stor vægt på at sikre gæsterne fred og ro på ferien, og at beskytte miljøet og livet under havets overflade. Da man ikke ønsker, at gæster forstyrres af lyden fra vandfly der lander direkte ved resortet, bliver du derfor sejlet med dhoni-båd det sidste stykke, når dit vandfly fra Malé lander ved den nærmeste ø 10 minutter væk.

Mange gæster vender tilbage til dette skønne resort igen og igen - dels på grund af den fantastiske snorkling og dels den afslappede familiære stemning, samt freden og roen.

Snorkl ved øens husrev tæt ved stranden

Helt inde ved strandkanten svømmer sorttippede revhaj-unger frem og tilbage, ofte sammen med farverige fisk. Vakarufalhis enestående husrev ligger ganske tæt på stranden. Her kan du svømme med fisk i alle regnbuens farver i forskellige dybder under dig. Nogle alene og andre i stimer - og næsten alle i smukke neonfarver som orange, gul, pink og blå, samt stribede og prikkede. Længere nede langs rev-væggen går de større fisk, som af og til farer opad mod stimerne af mindre fisk, som for at indgyde respekt. Det er ret almindeligt at støde på havskildpadder, mindre og helt ufarlige hajer samt rokker. Bemærk hvordan det varme vand fra lagunen og det køligere fra havet mødes, når du snorkler her på kanten af dybet.

Chefkokken kræser for måltiderne

Alle måltider indtages i Illa - en restaurant i traditionel maldivisk stil med stråtækt tag, sand på gulvet og hyggelig stemning. Her serveres buffeter - indbydende anrettet med varierende temaer og altid med pasta og pizza 'live cooking stations'. I strandbaren Ihaa kan du nyde en kold drink eller friskbrygget kaffe. Samme sted serveres der hver eftermiddag fra kl. 17 til kl. 18 kaffe, te, iste samt kager og småkager. 

Beach Villa eller Water Villa?

Bo i en dejlig Beach Villa blot et stenkast fra stranden og dine egne solstole eller forkæl dig selv i en stor Water Villa på 114 m2 med direkte adgang til lagunen. Her har du udsigt til stranden og den blå lagune fra din liggestol på terrassen.

Aktiviteter og afslapning

Trænger du til at være lidt aktiv i ferien, er der masser af aktiviteter at kaste dig ud i, såsom fitness, volleyball, bordtennis, yoga og pilates. Når det blå vand lokker, kan du windsurfe eller sejle en tur rundt om øen i kajak. Er du mere til afslapning og forkælelse, kan du vælge mellem forskellige typer massage og en bred vifte af ansigts- eller kropsbehandlinger i den dejlige spa.

Udflugter omkring øen

Vakarufalhi tilbyder naturligvis også udflugter som f.eks. morgen- og aftenfiskeri, besøg på en lokal ø, snorkling fra en sandbanke, delfintur, dykkerture, og sæsonbetonede hvalhaj- og mantaray-udflugter. Resortet har sig eget dykkercenter med professionelle instruktører, som altid gerne deler deres erfaringer og tilbyder gode råd.  

Kombiner rejsen til Maldiverne med et ophold i Dubai

Begynd eller afslut eventuelt din ferie med nogle dage i Dubai - et "hotspot" på globetrotternes verdenskort. Kontakt os for et tilbud.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Maldiverne

Atol på Maldiverne

10 dage

fra kr. 25.490

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Atol på Maldiverne - 7 nætter

Vakarufalhi Maldives
Se kort

Vakarufalhi Maldives

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

Vakarufalhi Maldives ligger i den sydøstlige del af Ari-atollen, og nås med vandflyver fra Malé. Øen er lille og smuk, omkranset af hvidt sand, klart blåt vand og et fantastisk husrev.
Mange gæster vender tilbage til dette skønne resort igen og igen - dels på grund af den fantastiske snorkling og dels den afslappede familiære stemning, samt freden og roen.

Restaurant med indbydende buffeter

Alle måltider indtages i Illa - en restaurant i traditionel maldivisk stil med stråtækt tag, sand på gulvet og hyggelig stemning. Her serveres buffeter - indbydende anrettet med varierende temaer og altid med pasta og pizza 'live cooking stations'. I strandbaren Ihaa kan du nyde en kold drink eller friskbrygget kaffe. Samme sted serveres hver eftermiddag mellem kl. 17-18 kaffe, te, iste samt kager og småkager. 

Beach Villa eller Water Villa?

På Vakarufalhi kan du vælge en dejlig Beach Villa (50 ialt) et stenkast fra stranden eller en stor Water Villa (28 ialt) med direkte adgang til lagunen. De smagfulde villaer med trægulv har alle de nødvendige faciliteter som aircondition, loftvifte, TV, værdiboks, minibar, kaffe/te-faciliteter, espresso-maskine, hårtørrer og delvist udendørs badeværelse. Fra den møblerede terrasse er der udsigt til stranden og/eller den lokkende, blå lagune. 

Store snorkeloplevelser ved husrev

Vil du se fisk i alle regnbuens farver, så ligger Vakarufalhis supergode husrev tæt ved stranden. Her kan du svømme med tusindvis af fisk i forskellige dybder under dig. Det er også ret almindeligt at støde på havskildpadder, mindre (og helt ufarlige) hajer, rokker m.fl. her på kanten af dybet. Mærk også hvordan det varme vand fra lagunen og det køligere fra havet mødes, når du snorkler her på kanten af dybet. Resortet har sig eget dykkercenter med professionelle instruktører, som altid gerne deler deres erfaringer og tilbyder gode råd. 

Aktiviteter og afslapning

Trænger du til at være lidt aktiv i ferien, er der masser af aktiviteter at kaste dig ud i, såsom fitness, volleyball, bordtennis, yoga, pilates mv., og lokker det blå vand, kan du windsurfe eller sejle en tur rundt om øen i kajak. Er du mere til afslapning, så vælg mellem en bred vifte af forskellige typer massage og ansigts- eller kropsbehandlinger i den dejlige spa.
 
Hotellet tilbyder naturligvis også udflugter som f.eks. morgen- og aftenfiskeri, besøg på en lokal ø, snorkling fra en sandbanke, delfintur, dykkerture, og sæsonbetonede hvalhaj- og mantaray-udflugter. 

Officiel hotelkategori: 4*
Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser