Trendy Holiday Inn Resort Kandooma

Maldiverne - Atol på Maldiverne

 • Trendy og stilrene omgivelser på resort med god plads
 • Direkte adgang fra Beach View Villa til stranden
 • Fine snorkel-, dykker- og surfområder i den azurblå lagune
 • Smuk sejltur med speedbåd fra lufthavnen

Det trendy hotel, Holiday Inn Resort Kandooma, ligger i South male-atoellen og har 160 villaer spredt ud over den lille ø. Du bor i en Beach View Villa med alle tænkelige faciliteter, og fra terrassen er der direkte adgang til den hvide sandstrand og det indbydende hav. Morgenmad inkluderet. Kombiner eventuelt med Dubai.

Ø-gruppen Maldiverne er en smuk perlekæde på Det Indiske Oceans dybblå fløjl. Tropisk klima året rundt, vajende palmer og kridhvide strande – her bor du i noget nær en drømmeverden. 

Et ophold på Holiday Inn Resort Kandooma indbyder til afslapning i skyggen af de vajende palmer mens du nyder varmen, stilheden og de smukke omgivelser. Og i den azurblå og krystalklare lagune kan du opleve farverige fisk på selv lavt vand. 

Det trendy og stilrene Holiday Inn Resort Kandomaa ligger i South Male atollen. En ca. 45 minutters komfortabel sejltur med speedbåd bringer dig fra Male lufthavn direkte til hotellet. En oplevelse i sig selv som byder på udkig til mange af de små øer, der lyser som perler på havets blå overflade.
 
Holiday Inn Resort Kandooma har i alt 160 villaer spredt ud over den lille ø, og din skønne Beach View Villa byder på alle tænkelige faciliteter og fra terrassen er der direkte adgang til den hvide sandstrand og det indbydende hav kun få meter væk. Resortet tilbyder bl.a. to dejlige restauranter, fire barer, spa, ikke-motoriseret vandsport samt dykkercenter. Der er rigtig fine snorkel-, dykker- og surfområder tæt ved resortet. 


Kombiner Dubai og Maldiverne 
Kombiner evt. badeferien på Maldiverne med et par dage i fascinerende Dubai. Oplev ultramoderne arkitektur side om side med gamle vindtårne, traditionelle arabiske souk’er med krydderier og guld samt prangende shopping centre fyldt med designerbutikker. Flyv med det prisbelønnede luftfartsselskab Emirates. Kontakt os for et tilbud.
Læs mere

Rejseoverblik

 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ

Maldiverne

Atol på Maldiverne

7 nætter / 8 dage

fra kr. 17.970

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Atol på Maldiverne - 7 nætter

Holiday Inn Resort Kandooma Maldives
Se kort

Holiday Inn Resort Kandooma Maldives

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

Dette skønne førsteklasseshotel ligger i den smukke South Male atol, kun cirka 40 minutters sejlads med speedbåd fra Malé lufthavn. På resortet er stemningen varm og imødekommende, og du kan slappe af i skyggen af de vajende palmer, mens du nyder stilheden og de postkort smukke omgivelser. 

Holiday Inn Kandooma er et dejligt sted for både par og familier, og vælg mellem ophold i Beach View Villa, 2-etagers Beach House, Overwater Villa og 2-bedroom Family Beach House. Villaerne lyse og indbydende med trendy indretning i hvid med strejf af stærke farver. Her er alle nødvendige faciliteter som f.eks. både inden- og udendørs bruser, Ipod Docking station, gratis WiFi, kaffe/te-faciliteter, badekåbe og slippers. Værelserne byder på skøn udsigt til havet, og fra terrassen er der kun få meter til stranden. Fra en Overwater Villa er der naturligvis direkte adgang til havet. 

Der tilbydes flere gode restauranter, caféer og barer. I Okkuraa Coffee Club ved swimmingpoolen kan du f.eks. selv vælge ingredienserne til din sandwich, pizza og pasta ret. Fra baren, The Deck, er der uovertruffen udsigt over havet, og det er også stedet at nyde den smukke solnedgang. 

Den store infinity swimmingpool er i tre niveauer: et med solstole placeret i vandet, et til almindelig badning samt en integreret børnepool. Ved poolen tilbydes gratis mineralvand og solcreme. Ydermere skøn spa, fitnesscenter, tennis og diverse vandsportsaktiviteter inkl. dykkercenter. Der er fin snorkling ved hotellet og en 5 minutters sejltur bringer dig til det ydre rev med fantastisk snorkling og dykning. Under opholdet tilbydes gratis snorkeludstyr og undervisning samt daglig snorkeludflugt. For børnene er der naturligvis Kids Club med masser af aktiviteter.
Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina, Marianne

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser