Sejlads blandt paradisøer i Maldiverne

Maldiverne - Atol på Maldiverne
 • Sejlads på et traditionelt maldivisk sejlskib
 • Dykning og snorkling ved spektakulære koraller i Det Indiske Ocean
 • Ubeboede øer og lokale landsbyer
 • Måltider med velsmag tilberedt af skibskokken

Sejl og bo på et traditionelt maldivisk sejlskib, som cruiser rundt blandt de smukke og farverige øer med paradisstrande i verdensklasse. Masser af muligheder for at svømme og snorkle ved koralrev. Skibet har kun plads til otte gæster, og der er kok om bord, og alle måltider inkluderet.

Hvidt sand, blå himmel og krystalklart vand – med sejlskib blandt de smukke øer ved Maldiverne. Oplev de turkise laguner og perfekte strande, som har gjort disse øer berømte. Lær af de lokale og dyk ved de spektakulære koraller i Det Indiske Ocean. Hver dag byder på afslappende søbriser og talrige fotomuligheder. Forkæl dig selv i dette tropiske paradis.

Skibsinformation:

Du sejler med en lokal ”Dhoni”, som er en klassik sejlbåd fra Maldiverne. Båden er naturligvis udstyret med motor, og er et perfekt transportmiddel på rejsen rundt mellem Maldivernes smukke øer og atoller. Ombord på båden er der snorkel- og fiskeudstyr. Alle måltider bliver tilberedt af den dygtige skibskok, og udover passagererne er der 5 besætningsmedlemmer. Båden er udstyret med 5 dobbeltkahytter samt 2 toiletter med brusebad. Det 37 fod lange sejlskib har tre dæk: Det nederste med kahytter, det mellemste med overdækket spiseområde og soldæk og det øverste med lounge område.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB

Maldiverne

Atol på Maldiverne

6 nætter / 7 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold
Dagsprogram
Dag 1 - 2
Malé
Dag 3
Ambaraa
Dag 4
Meemu Atoll
Dag 5
Dhiggaru
Dag 6
Felidhoo
Dag 7
Emboodhoo Finolhu
Dag 8 - 8
Malé

Dag 1 - 2

Malé

Dag 1: København - Malé

Afrejse fra Danmark med kurs mod Maldiverne med flyskifte undervejs. Mad og drikke ombord på flyvingen er gratis.

Dag 2: Malé - Guraidhoo (frokost, aftensmad)

Ankomst i Malé internationale lufthavn. Du vil blive mødt af repræsentanter i lufthavnen, som står for transport direkte til havnefronten, hvor du møder kaptajnen og besætningen. Når du er kommet på plads i kahytten, cruises sydpå i 2-3 timer gennem Vaadhaa kanalen til en ø i South Malé Atoll. Ved Guraidhoo, som er en lille beboet ø, planlægges at fortøje i (eller lige udenfor) den lille havn for den første nat ombord.

Læs mere

Dag 3

Ambaraa

Dag 3: Guraidhoo - Ambaraa (morgenmad, frokost, aftensmad)

Efter en afslappet start på morgenen, fortsættes til det sydligste punkt i South Malé atollen og derefter krydses kanalen til Felidhoo Atoll. South Malé Atoll er en ’turistmagnet’. Den vigtigste industri er fiskeri, og der er en god chance for at se traditionelt bådebyggeri på mindst en af øerne.  Dagens totale sejltid er omkring 3 til 4 timer, afhængig af antal stop på ruten. Tidligt på eftermiddagen nås den idylliske ubeboede ø Ambaraa. Resten af dagen er fri til at nyde stranden og snorkle i det krystalklare vand omkring øen.

Læs mere

Dag 4

Meemu Atoll

Dag 4: Ambaraa - Fenboa Finolhu og Meemu Atoll (morgenmad, frokost, aftensmad)

I dag cruises mod syd i 2-3 timer til Meemu Atoll. Resten af turen kan du se land, for båden sejler tæt på mange af øerne. Meemu Atoll har 34 øer, hvoraf 25 er ubeboede. På nogle af de ubeboede øer vokser der yams, og næsten alle øer er afhængige af fiskeri. Her opleves det sande liv på Maldiverne. Kort efter ankommes til Fenboa Finolhu, endnu en smuk, ubeboet ø, hvor der overnattes – igen med masser af tid til at nyde stranden og snorkle blandt revene.

Læs mere

Dag 5

Dhiggaru

Dag 5: Dhiggaru (morgenmad, frokost, aftensmad)

Efter en afslappet start sejles mod øst til den beboede ø, Dhiggaru. Her kastes anker uden for revet, som er et godt område at snorkle i. Sen eftermiddag er et godt tidspunkt at besøge denne livlige landsby, som ofte er ved at bygge store dhonier, og kun få grupper af turister besøger den. Her kan du nyde det afslappede tempo og det traditionelle liv og mennesker. Vi håber at blive inviteret til en aftenforestilling med Bodu Beru (Stor Tromme), som er den traditionelle musik i landet.

Læs mere

Dag 6

Felidhoo

Dag 6: Felidhoo (morgenmad, frokost, aftensmad)

I dag sejles tilbage til Felidhoo Atoll og dens administrative centrum, Felidhoo. Dette er den mindst befolkede af de administrative centre med en befolkning på omkring 400 mennesker. Igen er der tid til at gå igennem landsbyen, og hvert besøg på land viser noget nyt og forskelligt om øboernes liv. Igen er dette et godt sted at opleve en Bodu Beru forestilling.

Læs mere

Dag 7

Emboodhoo Finolhu

Dag 7: Emboodhoo Finolhu (morgenmad, frokost, aftensmad)

Sejladsen i dag er den længste og den bringer os tilbage til gennem Felidhoo øerne og South Malé Atoll. Der er rig mulighed for at stoppe og svømme og snorkle eller til at opleve øerne på vejen. Dagens slutmål er Emboodhu Finolhu, en af de nordligste øer i South Malé Atoll.

Læs mere

Dag 8 - 8

Malé

Dag 8: Malé - København (morgenmad)

Denne morgen byder på en kort overfart til Malé. Sejlturen slutter når vi går i land omkring kl. 9.00, hvorefter guiden assisterer dig til din videre transport. Du kan naturligvis forlænge dit ophold på Maldiverne.

Dag 9: Ankomst til København

Ankomst til Danmark mættet med indtryk og oplevelser. Mad og drikke ombord på hjemrejsen med fly er inkluderet i prisen. 


Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina, Marianne

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser